Electropunker Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 Jenze me rapid nejde stahovat :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeX Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 Tak jsem si stahnul PES 6 a ono to chce fw 2.81 :( Jsem v haji mam 2.71 SE C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 Tak jsem si stahnul PES 6 a ono to chce fw 2.81 :( Jsem v haji mam 2.71 SE C. ...pres DH by to ject melo:-). Aspon tedy verze od EvilSty: ("password : evilsta iso size = 1248MB ripped = nothing tested & working with : devhook 0.45") Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Prosinec 1, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 jj pres DH to jede v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 No tak PES6 je pro me na jeden pohled zklamani a na druhej dosta dobra hra.... Zklamani v tom že jsem si doteď nevšiml žádný výrazný novinky :( ,a to že je to dost dobra hra ,je to že PES5 je taky dost dobrá hra a tahle hra mě přijde téměř totožná s PES 5 :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 No tak PES6 je pro me na jeden pohled zklamani a na druhej dosta dobra hra.... Zklamani v tom že jsem si doteď nevšiml žádný výrazný novinky :( ,a to že je to dost dobra hra ,je to že PES5 je taky dost dobrá hra a tahle hra mě přijde téměř totožná s PES 5 :(Mas pravdu. Okrem Master League a pridania noveho menu a rohrania postavy, tymu tam nic noveho nieje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pifishiba Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 A proto všechno jdu do PES6, kvalitní fotbálek s dobrou fyzikou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Prosinec 1, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 Nevite jestli uz je nekde ke stazeni nejaky option file na jmena,dresy,nazvy klubu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EvilSta Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 Nevite jestli uz je nekde ke stazeni nejaky option file na jmena,dresy,nazvy klubu..... tady : http://db.gamefaqs.com/portable/psp/save/pro_evolution_soccer_6_eu.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Prosinec 2, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 Super diky,skoda ze tam jeste nejsou udelane dresy,ale to bude asi otazka nekolika dni a budou i dresy a body do shopu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 me prijde o neco vetsi rozdil nez mezi Ridge Racer1 a 2 ... Čekal jsem že inovujou grafiku a trošku zlepší hratelnost ,ale všechno zůstalo :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Prosinec 2, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 Hratelnost je trochu jina,sice to neni takovy rozdil jako na PC,PS2 verzi,ale rozdil tam je.Trochu me zklamal ten chybejici komentar(jen neco zbleptne pri golu)a absence stadionu,alespon 5-6 kdyby jich tam bylo :( jinak bomba,hlavne ta ML na tu sem se tesil nejvic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Prosinec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 em , ted jsem nejak zaregistroval novy pro evo ... no dobry ale co to ma byt ze je to bez komentaru a stadionu??? to je jen v te vezi co je na stahnuti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maraudik Odesláno Prosinec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 chci se vaz zeptat,kdyz si koupim origo pes6,tak mi vlasne ne 2.71 nepujde,ze?,ale mela by jit na devhooku 0.50,ne?pls napiste,ja se tak tesil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gladiator Odesláno Prosinec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 sakra ted sem zjistil ze tam neni Chelsea :cry: Jak je to mozny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maraudik Odesláno Prosinec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 to je divny,hned se mrknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Number_x Odesláno Prosinec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 sem z toho trochu na větvy protože sem čekat od pokračování najrealističtějšího fotbalu o dost víc a ten křik co předvádí bůchví kdo při gólu bych tam radši ani neměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Prosinec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 sakra ted sem zjistil ze tam neni Chelsea :cry: Jak je to mozny? Ja bych rekl, ze tam je, ale zase pod jinym jmenem, ale nevim to urcite (ted jsem si to teprv stahnul), ale takhle to bylo i minule u PES5....myslim, ze se jmenovali nejak Westham Blue....nebo tak neco :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Prosinec 2, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 sakra ted sem zjistil ze tam neni Chelsea :cry: Jak je to mozny? je tam akorat tam neni licencovana tak ma jinej nazev,stahni si option kde jsou zpravne nazvy klubu ,jmena hracu a loga klubu http://www.gamefaqs.com/portable/psp/save/936434.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NecroMachine Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 Tak jsem stahnul verzi 1.14 GB po rozbaleni a nefunguje mi. Je to z torrentu kterej sem nekdo daval. Nemate nekdo pls nejakej zarucene funkcni torrent nebo linky (krome rapidshare)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 Tak jsem stahnul verzi 1.14 GB po rozbaleni a nefunguje mi. Je to z torrentu kterej sem nekdo daval. Nemate nekdo pls nejakej zarucene funkcni torrent nebo linky (krome rapidshare)?a co ti nejde?vůbec se nespustí nebo se sekne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NecroMachine Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 Tak jsem stahnul verzi 1.14 GB po rozbaleni a nefunguje mi. Je to z torrentu kterej sem nekdo daval. Nemate nekdo pls nejakej zarucene funkcni torrent nebo linky (krome rapidshare)?a co ti nejde?vůbec se nespustí nebo se sekne? Po spusteni mi nabehnou ty loga a potom se to sekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 Tak jsem stahnul verzi 1.14 GB po rozbaleni a nefunguje mi. Je to z torrentu kterej sem nekdo daval. Nemate nekdo pls nejakej zarucene funkcni torrent nebo linky (krome rapidshare)?a co ti nejde?vůbec se nespustí nebo se sekne? Po spusteni mi nabehnou ty loga a potom se to sekne. to sem čekal,bud se podívej do iso games 11,tam dával shadow.wizard myslim patch nebo si v umd genu musíš ripnout to úvodní video(pes6.pmf) a dát místo něj nějakej blank soubor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghostb Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 PES6 hraju jak na PSP tak na PC. Jako je pravda,ze ty zmeny oporti 5ce nejsou na prvni pohled zase tak patrny,ale jestli to budete hrat dyl,tak urcite poznate hodne velkou zmenu v hratelnosti. Strely jsou uplne prepracovany,padaj mnohem vice goly z dalky. Je jinak udelanej system kolizi hracu. Mnohem lepsi rozhodci-uz nepiska kazdou blbost a i ty jeho vyhody jsou nekdy zajimavy. Dal pribyla moznost L+R rozehrani- po nekterych faulech se na displeji zobrazi,at zmacknete L+R a hrac situaci rychle rozehraje, timhle se da obrana soupere paradne prekvapit. Dal brankari chytaj mnohem chytrejs- zakroky sou krasny a uz po tom mici jen tak necumi,ale reagujou na nej. Pro me to je hra,ktera se mi usadi na karte asi na hodne dlouho;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NecroMachine Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 Tak jsem stahnul verzi 1.14 GB po rozbaleni a nefunguje mi. Je to z torrentu kterej sem nekdo daval. Nemate nekdo pls nejakej zarucene funkcni torrent nebo linky (krome rapidshare)?a co ti nejde?vůbec se nespustí nebo se sekne? Po spusteni mi nabehnou ty loga a potom se to sekne. to sem čekal,bud se podívej do iso games 11,tam dával shadow.wizard myslim patch nebo si v umd genu musíš ripnout to úvodní video(pes6.pmf) a dát místo něj nějakej blank soubor Jo bylo to tim. Ripnul jsem to tim ripkitem az uz to facha. Dik za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.