Maeko Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 Už je na to patch a rip kit v jednom jede to suprově... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maraudik Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 mate nekdo origo pes6???jestli jo napiste,mam par dotazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Prosinec 3, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 tady je prece ke stazeni od EvilSty ful verze a plne funkcni http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=5495&postdays=0&postorder=asc&start=570 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr VYskočil Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 Super diky,skoda ze tam jeste nejsou udelane dresy,ale to bude asi otazka nekolika dni a budou i dresy a body do shopu :D Nevíš jestli už nevyšel nějakej novej Option file s těmy dresy?Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Prosinec 3, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 tady zatim neni http://www.gamefaqs.com/portable/psp/save/936434.html nevite nekdo jestli uz neco nekde neni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Odesláno Prosinec 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2006 hele jde ta verze co je tady http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=5495&highlight=pes6 ripnout aby se to veslo na 1 GB kartu ?? ... jestli ne tak mi pls nekdo poslete link na nejakou verzi co se vyjde do 1 GB ... DIKY moc .. uz se nemuzu dockat az to budu smaziiiiiiiit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maraudik Odesláno Prosinec 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2006 sragni si tu co tam,je je to proper ... a neco,ma sice 1.2Gb ale kdyz ji hodis do cso tak ma +-800,neboj mam ji taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Prosinec 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2006 hele jde ta verze co je tady http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=5495&highlight=pes6 ripnout aby se to veslo na 1 GB kartu ?? ... jestli ne tak mi pls nekdo poslete link na nejakou verzi co se vyjde do 1 GB ... DIKY moc .. uz se nemuzu dockat az to budu smaziiiiiiiit http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=5495&postdays=0&postorder=asc&highlight=pes6&start=570 ...loadni si tuhle verzi od EvilSty ze strany 39......je to plne funkcni verze, nemusis delat zadne upravy a v CSO to ma asi 800Mb!! Je to full verze.....FUNKCNI! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Prosinec 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2006 tady zatim neni http://www.gamefaqs.com/portable/psp/save/936434.html nevite nekdo jestli uz neco nekde neni? ...ut tam je:-). Opravena jmena klubu a hracu.......dresy zatim neeeee :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Prosinec 5, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2006 jj vim cekam ze se tam snad objevi i save s dresama,to uz by byla dokonalost:)-------Jinak ML je fakt super,docela na PES6 ulitavam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2006 tady zatim neni http://www.gamefaqs.com/portable/psp/save/936434.html nevite nekdo jestli uz neco nekde neni? ...ut tam je:-). Opravena jmena klubu a hracu.......dresy zatim neeeee :wink: Load failed.The data is corrupted.Nahraju to do savegame a a tahle hláška se mi pa ukáže při načítání hry.Poradí mi někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Prosinec 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2006 jo taky me to tam hazi ... pls help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2006 jo taky me to tam hazi ... pls helpTak nejsem sam.Musí tam bejt chybka.Na PES5 sem si stáhnul sestavy pro podzim 06 A vpohodě to šlape :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Prosinec 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2006 jo taky me to tam hazi ... pls helpTak nejsem sam.Musí tam bejt chybka.Na PES5 sem si stáhnul sestavy pro podzim 06 A vpohodě to šlape :wink: Me to jede v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Prosinec 6, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2006 taky nemam zadny problem se savem,pes6 je evropska verze,save mame stazeny stejny,tak to je celkem zahada.zkouset smazat starej save a pak tam nakopcit ten stazeny ste uz asi zkouseli,ze jo.Jinak me nic nenapada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Prosinec 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2006 tady zatim neni http://www.gamefaqs.com/portable/psp/save/936434.html nevite nekdo jestli uz neco nekde neni? ...ut tam je:-). Opravena jmena klubu a hracu.......dresy zatim neeeee :wink: Load failed.The data is corrupted.Nahraju to do savegame a a tahle hláška se mi pa ukáže při načítání hry.Poradí mi někdo co s tím? Divne, i me to jede v pohode.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2006 taky nemam zadny problem se savem,pes6 je evropska verze,save mame stazeny stejny,tak to je celkem zahada.zkouset smazat starej save a pak tam nakopcit ten stazeny ste uz asi zkouseli,ze jo.Jinak me nic nenapadato sem vsechno zkouselale porad to hazi chybu.Budu hrat petku tam mam aktualni sestavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Prosinec 7, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2006 pes5 je sice good,ale nema to hlavni:) Master League Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 taky nemam zadny problem se savem,pes6 je evropska verze,save mame stazeny stejny,tak to je celkem zahada.zkouset smazat starej save a pak tam nakopcit ten stazeny ste uz asi zkouseli,ze jo.Jinak me nic nenapadato sem vsechno zkouselale porad to hazi chybu.Budu hrat petku tam mam aktualni sestavy ...a jakou mas verzi PES6...odsud z netu iso, nebo origosku?? ja jsem si stahnul PROPER od EvilSty a vsechno jede jak ma...tak zkus tuhle verzi!!! Je tam i uvodni video :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 pes5 je sice good,ale nema to hlavni:) Master LeagueJá vím že má ML ale k čemu mi to je když ať si vyberu jakykoli tým v ML jsou tam stejný jména hráčů a to mě fakt nebaví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 taky nemam zadny problem se savem,pes6 je evropska verze,save mame stazeny stejny,tak to je celkem zahada.zkouset smazat starej save a pak tam nakopcit ten stazeny ste uz asi zkouseli,ze jo.Jinak me nic nenapadato sem vsechno zkouselale porad to hazi chybu.Budu hrat petku tam mam aktualni sestavy ...a jakou mas verzi PES6...odsud z netu iso, nebo origosku?? ja jsem si stahnul PROPER od EvilSty a vsechno jede jak ma...tak zkus tuhle verzi!!! Je tam i uvodni video :-) Mám origošku.Dneska sem to zas zkoušel a pořád to hází tu samou chybu tak nevím :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 taky nemam zadny problem se savem,pes6 je evropska verze,save mame stazeny stejny,tak to je celkem zahada.zkouset smazat starej save a pak tam nakopcit ten stazeny ste uz asi zkouseli,ze jo.Jinak me nic nenapadato sem vsechno zkouselale porad to hazi chybu.Budu hrat petku tam mam aktualni sestavy ...a jakou mas verzi PES6...odsud z netu iso, nebo origosku?? ja jsem si stahnul PROPER od EvilSty a vsechno jede jak ma...tak zkus tuhle verzi!!! Je tam i uvodni video :-) Mám origošku.Dneska sem to zas zkoušel a pořád to hází tu samou chybu tak nevím :cry: ...tak me napada leda ze by se ti neshodoval region hry s regionem toho optionu....ze tvoje origoska je treba EU a option je z US...ale to by snad vadit nemelo. Tak nevim...me to fachci v pohode. Jen jsem nakopiroval tu rozbalenou slozku do savedata na pametovku a jde to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 taky nemam zadny problem se savem,pes6 je evropska verze,save mame stazeny stejny,tak to je celkem zahada.zkouset smazat starej save a pak tam nakopcit ten stazeny ste uz asi zkouseli,ze jo.Jinak me nic nenapadato sem vsechno zkouselale porad to hazi chybu.Budu hrat petku tam mam aktualni sestavy ...a jakou mas verzi PES6...odsud z netu iso, nebo origosku?? ja jsem si stahnul PROPER od EvilSty a vsechno jede jak ma...tak zkus tuhle verzi!!! Je tam i uvodni video :-) Mám origošku.Dneska sem to zas zkoušel a pořád to hází tu samou chybu tak nevím :cry: ...tak me napada leda ze by se ti neshodoval region hry s regionem toho optionu....ze tvoje origoska je treba EU a option je z US...ale to by snad vadit nemelo. Tak nevim...me to fachci v pohode. Jen jsem nakopiroval tu rozbalenou slozku do savedata na pametovku a jde to... Možná máš pravdu mohlo by to tak být.Ale pak je mi ta šestka na nic.neznáte nějakej jinej option file na šestku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 Zatim ne draku, ale casem toho bude urcite vic....neboj! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 Zatim ne draku, ale casem toho bude urcite vic....neboj!Tak ja počkám jestli se něco objeví.A děkuju za odpovědi :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.