andre.11 Odesláno Prosinec 8, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 pes5 je sice good,ale nema to hlavni:) Master LeagueJá vím že má ML ale k čemu mi to je když ať si vyberu jakykoli tým v ML jsou tam stejný jména hráčů a to mě fakt nebaví. No to je jasny ty si asi zatim v pes ML nikdy nehral co?Zacinas bud s orig.hracema,nebo s neznamyma(slabima)a postupne se prokousavas ligama a kupujes lepsi hrace............. :D o tom ta liga je.Ono zacinat s Chelsea a orig.silnyma hracema v ni je celkem o nicem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 pes5 je sice good,ale nema to hlavni:) Master LeagueJá vím že má ML ale k čemu mi to je když ať si vyberu jakykoli tým v ML jsou tam stejný jména hráčů a to mě fakt nebaví. no to je jasny ty si asi zatim v pes ML nikdy nehral co?zacinas bud s orig.hracema,nebo s neznamima(slabima)a postupne se prokousavas ligama k kupujes lepsi hrace............. :D o tom ta liga je.ono zacinat s Chelsea a orig.silnyma hracema v ni je celkem o nicem :) Tak teď sem za blbce :lol: :lol: nehrál sem ML v tom případě jí zkusím :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Prosinec 8, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 Kuci tak co nemate uz nekdo option kde jsou udelany uz i dresy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 Kuci tak co nemate uz nekdo option kde jsou udelany uz i dresy??To by bylo bezva.hlavně kdyby mi to šlo :lol: Ta ML je skvělá ještě tak něco vyhrát :lol: Nevíte někdo jak se editujou jména?Chtěl sem si naeditovat Bohemku a prd :cry:Na jakou obtížnost hrajete ML? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 cagoo...prisel jsem po dlouhe dobe (nemel jsem pristup k pc)tak nemam moc infa...stahnul jsem Pes 6 a nesla mi napsalo se mi the game could...(8002012D)..tak sem pouzil ten ripkit od shadowa..a zase (8002012D)..tak nevim co delam spatne ..DH 4.x 2.71 launcher pouzivam...neni to treba tim ze mam 2.71SE-B?dik za odpovedi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Prosinec 8, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 cagoo...prisel jsem po dlouhe dobe (nemel jsem pristup k pc)tak nemam moc infa...stahnul jsem Pes 6 a nesla mi napsalo se mi the game could...(8002012D)..tak sem pouzil ten ripkit od shadowa..a zase (8002012D)..tak nevim co delam spatne ..DH 4.x 2.71 launcher pouzivam...neni to treba tim ze mam 2.71SE-B?dik za odpovedi.. tahle verze od EvilSty ti urcite pujde :!: http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=5495&postdays=0&postorder=asc&start=570 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2006 Víte jakej je nejlepší tým na světě?Lotyšsko :shock: :shock: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Prosinec 10, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 tak sem po 3 za sebou v ML zkrachoval na konci 2 sezony,ty we sem asi spatnej manazer :D :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudu27 Odesláno Prosinec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 JJ PES je BEST a ANDRE je pan HRAC.....vim co rikam..:DDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 tak sem po 3 za sebou v ML zkrachoval na konci 2 sezony,ty we sem asi spatnej manazer :D :oops:Na jakou obtiznost ML hrajes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Prosinec 11, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 Vse na tezkou,1 sezonu jeste nejak preziju,ale v te 2 je to docela tezke,penize fuc(vyplaty) a vyhrat vechny zapasy nejde :) takze financni krize,hrace na prodej taky nikdo moc nechce a kdyz jo tak za babku a do toho jeste 1-2 prestupy(spis koupe) aby byla alespon sance vyhrat vice zapasu,navic ve 3 lize se nehraje zadny pohar(kde by se dalo vydelat neco penez).ALE NEVZDAVAM TO :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 Kuci tak co nemate uz nekdo option kde jsou udelany uz i dresy?? ...kdepak, zatim jsem nic nevidel :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 Vse na tezkou,1 sezonu jeste nejak preziju,ale v te 2 je to docela tezke,penize fuc(vyplaty) a vyhrat vechny zapasy nejde :) takze financni krize,hrace na prodej taky nikdo moc nechce a kdyz jo tak za babku a do toho jeste 1-2 prestupy(spis koupe) aby byla alespon sance vyhrat vice zapasu,navic ve 3 lize se nehraje zadny pohar(kde by se dalo vydelat neco penez).ALE NEVZDAVAM TO :D :DTo si fakt dobrej.Ja mam potize kdyz hraju na amatera.Sedm zapasu v rade porazka o tri goly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 Vse na tezkou,1 sezonu jeste nejak preziju,ale v te 2 je to docela tezke,penize fuc(vyplaty) a vyhrat vechny zapasy nejde :) takze financni krize,hrace na prodej taky nikdo moc nechce a kdyz jo tak za babku a do toho jeste 1-2 prestupy(spis koupe) aby byla alespon sance vyhrat vice zapasu,navic ve 3 lize se nehraje zadny pohar(kde by se dalo vydelat neco penez).ALE NEVZDAVAM TO :D :DTo si fakt dobrej.Ja mam potize kdyz hraju na amatera.Sedm zapasu v rade porazka o tri goly Nechapu, jak zvladnes hrat na 6 nebo 5 hvezdicek ja hraju Regular a vyhravam jen tak tak..... Jinak zde nabizim ke shlednuti muj asi nejhezci goooool :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 Vse na tezkou,1 sezonu jeste nejak preziju,ale v te 2 je to docela tezke,penize fuc(vyplaty) a vyhrat vechny zapasy nejde :) takze financni krize,hrace na prodej taky nikdo moc nechce a kdyz jo tak za babku a do toho jeste 1-2 prestupy(spis koupe) aby byla alespon sance vyhrat vice zapasu,navic ve 3 lize se nehraje zadny pohar(kde by se dalo vydelat neco penez).ALE NEVZDAVAM TO :D :DTo si fakt dobrej.Ja mam potize kdyz hraju na amatera.Sedm zapasu v rade porazka o tri goly Nechapu, jak zvladnes hrat na 6 nebo 5 hvezdicek ja hraju Regular a vyhravam jen tak tak..... Jinak zde nabizim ke shlednuti muj asi nejhezci goooool :-) No to je napad.Co se tak pochlubit svymi goly? :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 2 jirka71: uz tu driv byla soutez o nejhezci gol v PES5...taky jsem se zucastnil. Ale vhral ji nakonec will - tusim!! :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 Vse na tezkou,1 sezonu jeste nejak preziju,ale v te 2 je to docela tezke,penize fuc(vyplaty) a vyhrat vechny zapasy nejde :) takze financni krize,hrace na prodej taky nikdo moc nechce a kdyz jo tak za babku a do toho jeste 1-2 prestupy(spis koupe) aby byla alespon sance vyhrat vice zapasu,navic ve 3 lize se nehraje zadny pohar(kde by se dalo vydelat neco penez).ALE NEVZDAVAM TO :D :DTo si fakt dobrej.Ja mam potize kdyz hraju na amatera.Sedm zapasu v rade porazka o tri goly Nechapu, jak zvladnes hrat na 6 nebo 5 hvezdicek ja hraju Regular a vyhravam jen tak tak..... Jinak zde nabizim ke shlednuti muj asi nejhezci goooool :-) Tak se omlouvam, ale to neni muj gool ale save game, nechte jsem ho vymazal a dal jsem sem save, ja se snad picnu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 Vse na tezkou,1 sezonu jeste nejak preziju,ale v te 2 je to docela tezke,penize fuc(vyplaty) a vyhrat vechny zapasy nejde :) takze financni krize,hrace na prodej taky nikdo moc nechce a kdyz jo tak za babku a do toho jeste 1-2 prestupy(spis koupe) aby byla alespon sance vyhrat vice zapasu,navic ve 3 lize se nehraje zadny pohar(kde by se dalo vydelat neco penez).ALE NEVZDAVAM TO :D :DTo si fakt dobrej.Ja mam potize kdyz hraju na amatera.Sedm zapasu v rade porazka o tri goly Nechapu, jak zvladnes hrat na 6 nebo 5 hvezdicek ja hraju Regular a vyhravam jen tak tak..... Jinak zde nabizim ke shlednuti muj asi nejhezci goooool :-) Tak se omlouvam, ale to neni muj gool ale save game, nechte jsem ho vymazal a dal jsem sem save, ja se snad picnu..... Proto se mi to nechtelo nacist.Ukazalo mi to there is no data.Stane se :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 Vse na tezkou,1 sezonu jeste nejak preziju,ale v te 2 je to docela tezke,penize fuc(vyplaty) a vyhrat vechny zapasy nejde :) takze financni krize,hrace na prodej taky nikdo moc nechce a kdyz jo tak za babku a do toho jeste 1-2 prestupy(spis koupe) aby byla alespon sance vyhrat vice zapasu,navic ve 3 lize se nehraje zadny pohar(kde by se dalo vydelat neco penez).ALE NEVZDAVAM TO :D :DTo si fakt dobrej.Ja mam potize kdyz hraju na amatera.Sedm zapasu v rade porazka o tri goly Nechapu, jak zvladnes hrat na 6 nebo 5 hvezdicek ja hraju Regular a vyhravam jen tak tak..... Jinak zde nabizim ke shlednuti muj asi nejhezci goooool :-) Tak se omlouvam, ale to neni muj gool ale save game, nechte jsem ho vymazal a dal jsem sem save, ja se snad picnu..... Proto se mi to nechtelo nacist.Ukazalo mi to there is no data.Stane se :wink: Kdyz to byl zrovna tak super gool asi 25 m vzdalena branka a ja kopal free kick ROONEY nahral a C.ROLANDO to tam stocil presne pod brevno pres obrance a brankare, proste nadhera a z takove dalky....a ja si to smazal :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 neuděláme zase soutěž o nejhezčí gól?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 Nevite, jak si z PSP stahnu presnej save data game z ulozeneho golu? Nejak to z tech a s pismen nepoznam presne a kvuli tomu jsem si take vymazal muj nej goool Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 neuděláme zase soutěž o nejhezčí gól?? :D Klidne, jsem pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Prosinec 11, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 ja sem taky pro soutez :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 jeste musim natrenovat, aby to bylo lepsi nez minule :-) Ale jinak jsem taky pro..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 neuděláme zase soutěž o nejhezčí gól?? :D Klidne, jsem pro Taky sem pro.Ale mám stejnej dotaz jako Electropunker.Jak v tý změti čísel poznam ten svůj uloženej gol? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.