MikeM Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 neuděláme zase soutěž o nejhezčí gól?? :D Klidne, jsem pro Taky sem pro.Ale mám stejnej dotaz jako Mike M.Jak v tý změti čísel poznam ten svůj uloženej gol? ....to se ptal ElektroPunker :mrgreen: . Ja to minule udelal vylucovaci metodou...proste jsme si tam nechal v PSP jen ty 3 goly co jsem chtel poslat a podle ikony PES jsem je pak nasel a poslal na posouzeni :-) V kazdem adresari save je vzdy obrazek z jake je ot hry...nebo u PES5 to tak aspon bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Number_x Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 čaw lidi nestalo se vám někomu že se vám to po zápase prostě sekne? hraju anglickou a stalo se mi už asi 3x že po zápase s manchestrem se prostě zničeho nic vypne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 neuděláme zase soutěž o nejhezčí gól?? :D Klidne, jsem pro Taky sem pro.Ale mám stejnej dotaz jako Mike M.Jak v tý změti čísel poznam ten svůj uloženej gol? ....to se ptal ElektroPunker :mrgreen: . Ja to minule udelal vylucovaci metodou...proste jsme si tam nechal v PSP jen ty 3 goly co jsem chtel poslat a podle ikony PES jsem je pak nasel a poslal na posouzeni :-) V kazdem adresari save je vzdy obrazek z jake je ot hry...nebo u PES5 to tak aspon bylo ja vim sem se pretuk sry :lol: Nato se musím podivat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 Tak sem nato koukal.Ty ikony maji ruznou barvu staci se jen podivat jakou ma ten gol barvu a pak to najit podle ikony.Nemel by to byt problem :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 Tak sem nato koukal.Ty ikony maji ruznou barvu staci se jen podivat jakou ma ten gol barvu a pak to najit podle ikony.Nemel by to byt problem :wink: JJ ted uz to vim taky, ale kdyz jsem to vymazal tak jsem to jeste nevedel :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Prosinec 11, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 tak jsem mel paradni gol,utocnik pred branou otoceny zady k obranci a ke kase,za nim golman,paticka,obrance jesle,golman jesle a gol,fakt pekny ALE:gol jsem nahral na DH 0.45,pak sem si dal ten hybrid DH 0.46 a v nem mi to ukazuje corrupted data :( co s tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 čaw lidi nestalo se vám někomu že se vám to po zápase prostě sekne?hraju anglickou a stalo se mi už asi 3x že po zápase s manchestrem se prostě zničeho nic vypne. Take hraju za MANCHESTER (GO REDS GO). ale tohle se mi ani jednou nestalo.....takze asi problem u tebe, jedine co se mi stava, ze se nekdy hra trosku seka, ale to tak 1-2sekundy z cele hry..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 Tak sem nato koukal.Ty ikony maji ruznou barvu staci se jen podivat jakou ma ten gol barvu a pak to najit podle ikony.Nemel by to byt problem :wink: JJ ted uz to vim taky, ale kdyz jsem to vymazal tak jsem to jeste nevedel :cry: Nic si z toho nedelej.Sem si jistej ze das hezci goly :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 čaw lidi nestalo se vám někomu že se vám to po zápase prostě sekne?hraju anglickou a stalo se mi už asi 3x že po zápase s manchestrem se prostě zničeho nic vypne. jo me se to stava a docela casto , i treba kdyz odklikavam replay nebo stridani ... nevim proc ale docela me to sere ... jinak pes jsem musel vymazat protoze memu psp hrozilo ze ho rozkopu ... pote co jsem v rozzureni kopnul do volantu na pc a poloukopl radici packu sem to radsi zabalil ... fakt pes je hra u ktere akt MEGA nezrvím .... :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 Tak sem nato koukal.Ty ikony maji ruznou barvu staci se jen podivat jakou ma ten gol barvu a pak to najit podle ikony.Nemel by to byt problem :wink: JJ ted uz to vim taky, ale kdyz jsem to vymazal tak jsem to jeste nevedel :cry: Nic si z toho nedelej.Sem si jistej ze das hezci goly :wink: Prave ze nevim, protoze ja hraju PES o te doby co vysel na PS1 pak na PS2 a ted na PSP a ani jednou se mi nepodarilo dat gol s takoveto dalky a jeste pres obrance z pokutaku :-( ale uz se snazim neco uz na soutez mam, ale necham tomu jeste cas, ale tenhle gol me fakt stve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 Tak sem nato koukal.Ty ikony maji ruznou barvu staci se jen podivat jakou ma ten gol barvu a pak to najit podle ikony.Nemel by to byt problem :wink: JJ ted uz to vim taky, ale kdyz jsem to vymazal tak jsem to jeste nevedel :cry: Nic si z toho nedelej.Sem si jistej ze das hezci goly :wink: Prave ze nevim, protoze ja hraju PES o te doby co vysel na PS1 pak na PS2 a ted na PSP a ani jednou se mi nepodarilo dat gol s takoveto dalky a jeste pres obrance z pokutaku :-( ale uz se snazim neco uz na soutez mam, ale necham tomu jeste cas, ale tenhle gol me fakt stve Ja dal gol asi ze 30 metru ale to bylo v pětce.Uz se mi to nepovedlo zatim :lol: Zato se mi povedla jina vec.Naeditoval sem si Bohemku a ted sem si ten option file smazal :cry: Editoval sem to cely dopoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Prosinec 11, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 jirka71 tak to pekne nasere co?prace vnivec,prave proto si co tyden zalohuju SAVY do pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 Koukam, ze dnes je nejakej PES "OFF DAY" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 jirka71 tak to pekne nasere co?prace vnivec,prave proto si co tyden zalohuju SAVY do pcTo mi povídej.Edituju znova za blbost se plati.Asi to budu muset taky zalohovat.Jen me stve ze si nemuzu udelat logo a dresy abych to mel komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Prosinec 11, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 stejne by me zajimalo jak nekdo vytvoril ty spravny loga klubu,co jsou v tom save tady http://www.gamefaqs.com/portable/psp/save/936434.html jestli to pretahl nejak s PS2 verze,nebo jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 Hele kdy bude novej save s akutalnima sestavama tzn. Nedved not in representation a bude tam Panathinaikos Atheny ??? V tomhle savu (1.) je akorát jejich logo na výběr když upravuju TEAM ale samostatně v Other Leagues není !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 stejne by me zajimalo jak nekdo vytvoril ty spravny loga klubu,co jsou v tom save tady http://www.gamefaqs.com/portable/psp/save/936434.html jestli to pretahl nejak s PS2 verze,nebo jinak rekl bych, ze asi ano, protoze tam jde pripojit PSP s PS2, ale nikdy jsem to nejak nepropojil, protoze jeste v dobe kdyz jsem mel PS2 tak jsem si koupil PSP a zkousel jsem to propojit a nic se nestalo, takze nevim jak to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 stejne by me zajimalo jak nekdo vytvoril ty spravny loga klubu,co jsou v tom save tady http://www.gamefaqs.com/portable/psp/save/936434.html jestli to pretahl nejak s PS2 verze,nebo jinak rekl bych, ze asi ano, protoze tam jde pripojit PSP s PS2, ale nikdy jsem to nejak nepropojil, protoze jeste v dobe kdyz jsem mel PS2 tak jsem si koupil PSP a zkousel jsem to propojit a nic se nestalo, takze nevim jak to funguje Me tenhle save nejde ale to uz sem tady resil.Snad bude nejakej kterej mi pujde.Uz mam naeditovanou Bohemku jeste dodelam cisla.Doufam ze to zas smazu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 pres ten kabel to je na hovno je to takovy k nicemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2006 Jeden z ných povedených golů :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Prosinec 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2006 jak to mám spustit.."LOL" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2006 Takze nasiel som najlepsi Option File co zatial vysiel toto obsahuje: -100% Original Names,Kits and Transfers -100% Club Emblems -100% Correct Cup & League Names -All Bundesliga teams added -Championsleague Teams created -All transfers are done -Most of the boots are assigned to players: Integrity Campana FG, Pro Rage FG, addias Predator absolute, Puma, Nike Vapours, adidas +F50 Tunit -Team formations are up to date -Faces updated: Include Evra,Louis saha,Rio Ferdinand,Chris Sutton, Agbonlahor, Osbourne, Agathe, Mark Gonzalez,D.Carvalho,Vagner Love,Cicinho,Fabio Aurelio, Marcelo, mascherano, lee Naylor, and many more -Stats are the same -Players have correct foot assigned to them tu mozete stahovat http://www.speedyshare.com/745815624.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2006 Takze nasiel som najlepsi Option File co zatial vysiel toto obsahuje:-100% Original Names,Kits and Transfers -100% Club Emblems -100% Correct Cup & League Names -All Bundesliga teams added -Championsleague Teams created -All transfers are done -Most of the boots are assigned to players: Integrity Campana FG, Pro Rage FG, addias Predator absolute, Puma, Nike Vapours, adidas +F50 Tunit -Team formations are up to date -Faces updated: Include Evra,Louis saha,Rio Ferdinand,Chris Sutton, Agbonlahor, Osbourne, Agathe, Mark Gonzalez,D.Carvalho,Vagner Love,Cicinho,Fabio Aurelio, Marcelo, mascherano, lee Naylor, and many more -Stats are the same -Players have correct foot assigned to them tu mozete stahovat http://www.speedyshare.com/745815624.html Me to zas nefunguje.Data is corrupted :cry: muzu se zas jit klouzat :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Prosinec 15, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2006 Takze nasiel som najlepsi Option File co zatial vysiel toto obsahuje:-100% Original Names,Kits and Transfers -100% Club Emblems -100% Correct Cup & League Names -All Bundesliga teams added -Championsleague Teams created -All transfers are done -Most of the boots are assigned to players: Integrity Campana FG, Pro Rage FG, addias Predator absolute, Puma, Nike Vapours, adidas +F50 Tunit -Team formations are up to date -Faces updated: Include Evra,Louis saha,Rio Ferdinand,Chris Sutton, Agbonlahor, Osbourne, Agathe, Mark Gonzalez,D.Carvalho,Vagner Love,Cicinho,Fabio Aurelio, Marcelo, mascherano, lee Naylor, and many more -Stats are the same -Players have correct foot assigned to them tu mozete stahovat http://www.speedyshare.com/745815624.html Je to uplne stejny save jako tady ne? http://www.gamefaqs.com/portable/psp/save/936434.html ja teda zadny rozdil nepoznal,dresy udelany nejsou,bundesliga v tom starem taky byla,loga tymu a jmena taky,zadny rozdil skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Prosinec 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2006 Takze nasiel som najlepsi Option File co zatial vysiel toto obsahuje:-100% Original Names,Kits and Transfers -100% Club Emblems -100% Correct Cup & League Names -All Bundesliga teams added -Championsleague Teams created -All transfers are done -Most of the boots are assigned to players: Integrity Campana FG, Pro Rage FG, addias Predator absolute, Puma, Nike Vapours, adidas +F50 Tunit -Team formations are up to date -Faces updated: Include Evra,Louis saha,Rio Ferdinand,Chris Sutton, Agbonlahor, Osbourne, Agathe, Mark Gonzalez,D.Carvalho,Vagner Love,Cicinho,Fabio Aurelio, Marcelo, mascherano, lee Naylor, and many more -Stats are the same -Players have correct foot assigned to them tu mozete stahovat http://www.speedyshare.com/745815624.html Je to uplne stejny save jako tady ne? http://www.gamefaqs.com/portable/psp/save/936434.html ja teda zadny rozdil nepoznal,dresy udelany nejsou,bundesliga v tom starem taky byla,loga tymu a jmena taky,zadny rozdil skoda jj to same :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.