shadow.wizard Odesláno Prosinec 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2006 No sorry chlapci tak to som nevedel... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Prosinec 15, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2006 Skoda na ty dresy se celkem trepu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2006 Ja zas mam Bohenku v cudu :cry: Zas dalsi dve hodky budu editovat :cry: Ja nevim jestli se naucim si to zalohovat :lol: Chci se zeptat co ta soutez o nej gol?Nejak to usnulo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Prosinec 15, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2006 zase jsi zapomel zalohovat save? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2006 zase jsi zapomel zalohovat save?Bohuzel.Vul no :lol: Ten dalsi uz si fakt zalohuju :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Prosinec 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2006 Ja zas mam Bohenku v cudu :cry: Zas dalsi dve hodky budu editovat :cry: Ja nevim jestli se naucim si to zalohovat :lol: Chci se zeptat co ta soutez o nej gol?Nejak to usnulobudeš sponzor? Minule jsem to sponzoroval já :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2006 Ja zas mam Bohenku v cudu :cry: Zas dalsi dve hodky budu editovat :cry: Ja nevim jestli se naucim si to zalohovat :lol: Chci se zeptat co ta soutez o nej gol?Nejak to usnulobudeš sponzor? Minule jsem to sponzoroval já :DTak mi rekni co a jak.Ja vim prd pak uvidim :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Prosinec 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2006 dej cenu.........pak to řekneme třeba gemimu a vyhlásíme soutěž.....třeba na měsíc a pak se dá hlasování.......a bude se hlasovat........a vítěz (zase to budu já) dostane cenu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2006 dej cenu.........pak to řekneme třeba gemimu a vyhlásíme soutěž.....třeba na měsíc a pak se dá hlasování.......a bude se hlasovat........a vítěz (zase to budu já) dostane cenu :DAjakou cenu jsi daval?Nemam totiz predstavu :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Prosinec 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2006 DVD film Sněženky a machři :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2006 DVD film Sněženky a machři :DDobre.Dam DVD film na plny plyn.Jdem do toho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Prosinec 16, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 nasel jsem tady http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=37605 nejake programky a upravy na PES6 pro PSP,instaluje se to pomoci UMD Gen v3.50 a je tam uprava primo v isu hry,ne pres option,dokonce jsem se tam docetl,ze lze menit hudbu,vzhled stadionu,choraly..........atd. PES6 PSP yuyazan Mini Graphics Mix V2 *Contents v2 (includes V1) -New adoards by impatrick -UEFA Champions League the 'before game starts sequence' logo & the replay/highlights logo by dimensioNed v1 -Adboards by arquero7171, Bothered -Competition logos by Higgs -Club teams & national teams emblems by Higgs, Jayz123 ,Abhishek -2 balls (Classic>>>LFP 2006/2007 & Plain>>>World Cup 2006 Final) with preview by Damned, the thing, Bothered *Credits Abhishek, arquero7171, Bothered, Damned, dimensioNed, Higgs, impatrick, Jayz123 & the thing *How to Use -Make ISO from UMD. -Extract all files from ISO you made into any folder (eg PES6) with WinRAR. -Un-rar my mix you downloaded. -Import all files un-rared into 0_text.afs and e_text.afs with Game Graphic Studio one by one manualy. -Make new ISO with UMDGen. (File size is 1,234,665,472.) *Notes -DKZ Studio can't open X_text.afs, so import files one by one. -Don't ask here about how to boot ISO on your PSP here. Google it. -All creative works are done by great creaters. I only mixed them. Big thanks to them. Mixed by yuyazan. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 2andre.11: o uz to tu je o tom TOPIC! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Prosinec 16, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 tak to srry,ale je tady uz tolik topicu,ze to zacina byt dost neprehledne,mozna by to chtelo trochu "uklidit" PS-hledam hledam,ale stejne ten topic nemuzu najit :oops: SLEPOTA uz to mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 jestli jeto jen na upravu isa tak je mi to na dve veci :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Prosinec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 DVD film Sněženky a machři :DDobre.Dam DVD film na plny plyn.Jdem do toho?dobrá.....je to doufám zabalený origo :D DVD..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 DVD film Sněženky a machři :DDobre.Dam DVD film na plny plyn.Jdem do toho?dobrá.....je to doufám zabalený origo :D DVD.....Jasne ze jeto origos :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Prosinec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 dobrá...řeknu gemimu aby to hodil na první stranu......ujmu se organizace......pošlete mi sejvy......já to nějak natočím, aby se na to dalo koukat a třeba 25.1 to dáme na fórum..........deset dní se bude hlasovat........a kdo bude mít nejvíc hlasů vyhraje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 dobrá...řeknu gemimu aby to hodil na první stranu......ujmu se organizace......pošlete mi sejvy......já to nějak natočím, aby se na to dalo koukat a třeba 25.1 to dáme na fórum..........deset dní se bude hlasovat........a kdo bude mít nejvíc hlasů vyhraje :DJa se jako sponzor souteze nezucastnim :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Prosinec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 ale zúčastníš....já sponzoroval minula a v pohodě jsem se zúčastnil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 ale zúčastníš....já sponzoroval minula a v pohodě jsem se zúčastnil :DNeblazni.Prece nevyhraju svoji vlastni cenu :lol: Zmena ceny.Na plny plyn uz sem pouzil tak dam Strazni andele jestli to neva :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Prosinec 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2006 ale zúčastníš....já sponzoroval minula a v pohodě jsem se zúčastnil :DNeblazni.Prece nevyhraju svoji vlastni cenu :lol: Zmena ceny.Na plny plyn uz sem pouzil tak dam Strazni andele jestli to neva :wink:nevadí....takže do toho jdeme :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2006 ale zúčastníš....já sponzoroval minula a v pohodě jsem se zúčastnil :DNeblazni.Prece nevyhraju svoji vlastni cenu :lol: Zmena ceny.Na plny plyn uz sem pouzil tak dam Strazni andele jestli to neva :wink:nevadí....takže do toho jdeme :DA hele pspgamik zavital k PESum :lol: :lol: Jasne ja jen cekam kdy se bude neco dit :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Leden 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 nasel jsem dresy,konecne :D http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=38410 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngerCZ Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 Arec! Mám tekovej problém. Konecne si stáhnu PSA 6 v isu. Ale nejak mi to nejede. Vzdy když to spustim, je tam jen cerna obrazovka a karta pořád pracuje. Když to převedu na cso tak se jen nacita umd.Pls poraďte čím to může bejt pač to chci hrát.THX za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.