jirka71 Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 nasel jsem dresy,konecne :D http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=38410 A kde to tam je?Nemuzu to najit :wink: Ale koukam ze mi to stejne nepujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Leden 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 Importuji se do ISO hry pres DKZ treba,nebo Grafic Game Studio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartanCJ Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 Jak tady čtu ten tread tak se mi chce brečet :(. Ubohost uživatele jménem PAINkillerCZE je oprvavdu velká. Podle mě přívlastek Spammer je hodně málo. Ty jeho citáty jako třeba videl sem ingame a pride me to jako ubohej pokus o fotbal jako predeslej dil PES 5 nebo proc se teda na wcg kde je cena za prvni misto 350 000 kc v turnaji na pc hraje fifa a ne pes 5 ? pac fifu zvolilo pres 5 milionu faousku s celyho sveta =) ale reknu ti vtip : pes5 je dobrej fotbal =) jsou opravdu výrazem pouze nějakého 8 letého (já vim mám u profilu 17 let, ale každé má své malé tajemství ne? :wink: ) stvoření bez mozku (hlavně druhá jeho odpověď co píšu). Hraji PES od 10 sem aktivní člen fora fifacz.com, moderátor na pescz.com a hraji PES od 10 let a tak vím o čem mluvím :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LURT2 Odesláno Leden 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2007 nwt pls jak se zbavim ty hudby u pes 6... kdyz hraju zapas?? docela mi to wadi... dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Leden 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2007 Čus, nevíte někdo pro ten PES 6 během zápasu stále něco tahá z karty a dost se přitom zadrhává? Vždyť i pomalá karta je stále rychlejší než UMD? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Leden 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2007 Čus, nevíte někdo pro ten PES 6 během zápasu stále něco tahá z karty a dost se přitom zadrhává? Vždyť i pomalá karta je stále rychlejší než UMD? Díky.máš to na 333 mhz?a nebo máš pomalou kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Leden 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2007 NA 333 Mhz to nemám, měl jsem za to že nataktování by na čtení z karty nemělo mít vliv, nebo jo? Mám Sony 4GB, podle znaků se zdá být pravá ale i kdyby to byla FAKE karta tak přece bude rychlejší než UMD, ne? Při zápisu mi to ukazuje rychlost zápisu cca 1800 kb/s. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nc Odesláno Leden 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2007 dej si to na 333mhz....to je pak paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulis Odesláno Únor 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2007 Mam dotaz ta soutez o nejhezci pes 6 gol uz skoncila? ja sem si ted poridil pes 6 a hne muj prvni gol byl proste nadhernej tak jestli muzu jeste soutezit? a jeste sem se chtel zeptat jak si ten gol muzu prehrat v pc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Únor 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2007 Mam dotaz ta soutez o nejhezci pes 6 gol uz skoncila? ja sem si ted poridil pes 6 a hne muj prvni gol byl proste nadhernej tak jestli muzu jeste soutezit? a jeste sem se chtel zeptat jak si ten gol muzu prehrat v pc?Bohuzel soutez skoncila ale goly si schovavej na letni kolo souteze :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulis Odesláno Únor 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2007 Mam dotaz ta soutez o nejhezci pes 6 gol uz skoncila? ja sem si ted poridil pes 6 a hne muj prvni gol byl proste nadhernej tak jestli muzu jeste soutezit? a jeste sem se chtel zeptat jak si ten gol muzu prehrat v pc?Bohuzel soutez skoncila ale goly si schovavej na letni kolo souteze :wink: A jak si ho pustit v pc ten gol ja ho ulozil a ted je to v .bin formatu nebo jak a newim jak to pustit v PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stearsans Odesláno Únor 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2007 Jde pro evo 6 i přes net?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartos Odesláno Květen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2007 mate někdo něco noveho třeba sestavy atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 mate někdo něco noveho třeba sestavy atd. tady jsem neco nasel pro fotbalove nadsence......aktualizovane option file pro vsechny platformy.....sezona 07/08. Je to verze 3.8...dalsi bude nalsedovat verze 4...veskere zmeny jsou uvedeny na prvni strance......download pak napravo, kde si nasledne vyberete platformu. Tak vyzkousejte! http://www.freewebs.com/milanistamikeof/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 Pekne ;) dik som zvedavy na PES 2008 a ako rychlo stihnu urobit dresy a zostavy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 Pekne ;) dik som zvedavy na PES 2008 a ako rychlo stihnu urobit dresy a zostavy :) Shadowe, nemohl by jsi to hodit primo sem?? Nemuzu stahovat z rapidu, mam tam pokazd ejn bilou obrazovku :( Nebo mi to posli.......dikes! 2shadow: DIKY!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 Enjoy ;) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Divian Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 Jediny co me na PES 6 stve, je ze se tam nedaj delat paradicky treba trojuhelnikem jako Zidanovka / Rivaldovka atd ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lokajz Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 Lidi uz sem zoufalej chci PES na psp a nemuzu sehnat funkcni uz sem 2x stahnul pro evolution soccer 2007 neslo ani jedno vzdy jen zcernala obrazovka a ja musel restart psp tak sem si rek ze stahnu PES 6 stahnul sem nakou spanelskou edici nebo co pustim to vse v poradku az do ty doby nez ma najet hl menu mam zmacknout any key a pak najizdi menu ale nenajede nechal sem to pul hodiny pusteny a nic pls poradte diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David79 Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 zkus zkrátit název,ted jsem stahoval taky PES,byl tam dlouhý název (dělalo to jak říkáš zčernala obrazovka a nic),po zkrácení vše ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lokajz Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 jo super moc diky funguje to :) jo a jeste proc u toho neni komentator jen kdyz je gol tak se ozve jinak ne to je naschval nebo de nak zapnout diky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Září 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2007 nevite nekdo kdy ma vyjit pro evo 7 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Září 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2007 ^^ 15. 10. v EUROPE... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno Říjen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 Ahoj, jsem naprostý nováček a proto se předem omlouvám za můj možná stupidní dotaz- jde hodit patch se správnými názvy klubů, hráčů a všeho i k originální hře. Mám ji koupenou z Anglie. Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Říjen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 Ahoj, jsem naprostý nováček a proto se předem omlouvám za můj možná stupidní dotaz- jde hodit patch se správnými názvy klubů, hráčů a všeho i k originální hře. Mám ji koupenou z Anglie. Díky za odpovědi jo jde....na foru je i link, kde je čeština plus normální sestavy...ale link tu taky někde je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.