Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Lara Croft Tomb Raider: Anniversary

atry

Recommended Posts

• Odpovědi 135
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Muzu vam rici, ja sem v tejhle zalezitosti nasel svou herni nirvanu (samozdrejme neni to jedina hra ;) ). Zatim si uzivam prvni mise (prave sem udelal misi s obrovskym vodopadem). Vsechny aspekty hry do sebe nadherne zapadaji a jsou naramne provedene (Grafika(!), desing urovni, skvele rozmistene checkpointy, ovladani). Takze co rikate vy? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

celkově velmi dobrá hra, vrací mi vzpomínky na první díly TR

grafika - hlavně voda - je úžasná a lesknoucí se Lara po tom co vyleze z vody taky nevypadá špatně :D , nové "pohyby" přijdou taky vhod :) , hratelnost velmi dobrá - záseky jen minimální

jediné co mi nesedí je systém ukládání

moje hodnocení: 95%

Odkaz ke komentáři

celkově velmi dobrá hra, vrací mi vzpomínky na první díly TR

grafika - hlavně voda - je úžasná a lesknoucí se Lara po tom co vyleze z vody taky nevypadá špatně :D , nové "pohyby" přijdou taky vhod :) , hratelnost velmi dobrá - záseky jen minimální

jediné co mi nesedí je systém ukládání

moje hodnocení: 95%

Presne tak! Chvilu se zamyslis nad problemem, kterej do par minut vyresis. Tohle ,,sekavy" hrani neni spatny :thumbup:

Odkaz ke komentáři

Ja jsem se ted seknul jak sbirate ty casti toho kola, je to porad v Peru.....uz jsem nasel 2 casti a 3 tu horni nevim, kde je? Pomuze nekdo, kdo je uz dal? Jinak super hra, ale uz jsem tam nasel i par bugu, kde je vodopad tak tam se objevilo jen bile pozadi a Lara letela asi 2 minuty nikam a tak jsem musel dat load game a hrat znova.

Lols... jaka ryba? Uz si presiel Peru?

On mysli tu jak se pred tebou objevi, kdyz podplavavas ty 2 casti....porad Peru

Odkaz ke komentáři

Diky, ale podle toho jsem se uplne ztratil, vubec nemuzu najit to lano, jak se tam pise viz: Z ní skočila šikmo zpět ke skále, kde viděla římsu. Po ní ručkovala doprava až na konec a vyskočila nahoru. Skokem zpět se dostala na lano. Otočila se doprava (resp. doleva při pohledu na vodopád), rozhoupala se, co nejvíce to šlo, a skočila na římsu. Po té ručkovala doprava a přeskočila nad chodbu. Spustila se dolu a vešla do chodby. :(

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu