Prédátor Odesláno Srpen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2007 Už taky těšim až to vyjde.Tomb rider Legends mě docela chytil akorát to ovládání se mi moc nelíbilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikei Odesláno Srpen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2007 Panove ještě den počkejte a bude to na siti jako na koni. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocurstvo Odesláno Srpen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2007 jojo, taky už na to čekám, jak cyp, až to tu bude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocurstvo Odesláno Srpen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2007 tak ti ksyndli už mě s tím TR fakt serou. Někde čtu, že 7.8., pak 8.8. a když už je konečně 8., tak zas čtu, že 9.8.... Do prdele už fakt. Ať už to je na tom dementním netu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Srpen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2007 Muzu vam rici, ja sem v tejhle zalezitosti nasel svou herni nirvanu (samozdrejme neni to jedina hra ;) ). Zatim si uzivam prvni mise (prave sem udelal misi s obrovskym vodopadem). Vsechny aspekty hry do sebe nadherne zapadaji a jsou naramne provedene (Grafika(!), desing urovni, skvele rozmistene checkpointy, ovladani). Takze co rikate vy? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2007 2Brento: asi tak... obcas je tam pekny zakys ale inak to ide, grafika a pohyby Lary su skvele, seky ziadne (UMDcko by pekne sekalo) takze co viac si priat v dobe sucha... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2007 jj je to super.. ja uz som sa aj zasekol :D ale snad to dnes v noci vyriesim nejako :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Srpen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2007 super! uz mam download 230kb/s jde se tahat z rapidu sry za ot fakt se uz tesim na tu hru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Srpen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2007 jj je to super.. ja uz som sa aj zasekol :D ale snad to dnes v noci vyriesim nejako :))) V tejhle hre se sekas porad :D Projednou me zahranil muj desetilety bratr :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Srpen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2007 celkově velmi dobrá hra, vrací mi vzpomínky na první díly TR grafika - hlavně voda - je úžasná a lesknoucí se Lara po tom co vyleze z vody taky nevypadá špatně :D , nové "pohyby" přijdou taky vhod :) , hratelnost velmi dobrá - záseky jen minimální jediné co mi nesedí je systém ukládání moje hodnocení: 95% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2007 no.. uz to mam viete kde som sa sekol? v prvej missi pri tej velkej brane.. aj po stiahnuti zavazi sa mi brana neotvorila.. teraz ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Srpen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2007 celkově velmi dobrá hra, vrací mi vzpomínky na první díly TRgrafika - hlavně voda - je úžasná a lesknoucí se Lara po tom co vyleze z vody taky nevypadá špatně :D , nové "pohyby" přijdou taky vhod :) , hratelnost velmi dobrá - záseky jen minimální jediné co mi nesedí je systém ukládání moje hodnocení: 95% Presne tak! Chvilu se zamyslis nad problemem, kterej do par minut vyresis. Tohle ,,sekavy" hrani neni spatny :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2007 Konecne mam za sebou Peru :) hraje sa to skvele, vyzera to skvele... 9,5/10 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2007 Funguje v pohodě v CSO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2007 podla mna bude CSO sekat.... inak ja uz som sa dostal k vode :D pekne efekty a sfarbenie!! a ta VELKA RYBA :D ako sumec :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2007 podla mna bude CSO sekat.... inak ja uz som sa dostal k vode :D pekne efekty a sfarbenie!! a ta VELKA RYBA :D ako sumec :)Lols... jaka ryba? Uz si presiel Peru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Srpen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2007 Ja jsem se ted seknul jak sbirate ty casti toho kola, je to porad v Peru.....uz jsem nasel 2 casti a 3 tu horni nevim, kde je? Pomuze nekdo, kdo je uz dal? Jinak super hra, ale uz jsem tam nasel i par bugu, kde je vodopad tak tam se objevilo jen bile pozadi a Lara letela asi 2 minuty nikam a tak jsem musel dat load game a hrat znova. Lols... jaka ryba? Uz si presiel Peru? On mysli tu jak se pred tebou objevi, kdyz podplavavas ty 2 casti....porad Peru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2007 Electro ... jedno koleso je uplne na konci v chrame.. jedno je CEZ most a este jedno tam je... potom na teba vybafne T-Rex (toto pisem z hlavy ako si to pamatam z TR1 !! :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Srpen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2007 Electro ... jedno koleso je uplne na konci v chrame.. jedno je CEZ most a este jedno tam je... potom na teba vybafne T-Rex (toto pisem z hlavy ako si to pamatam z TR1 !! :D) Kamo tady zadny chram neni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2007 aha lol... ale na konci ten dolinky nieco musi byt... a tam bude koliesko.. vo vode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2007 http://www.abecedaher.cz/index.php?page=navod&page2=zobrazit&id_hry=0000009698 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Srpen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2007 http://www.abecedaher.cz/index.php?page=navod&page2=zobrazit&id_hry=0000009698 Diky, ale podle toho jsem se uplne ztratil, vubec nemuzu najit to lano, jak se tam pise viz: Z ní skočila šikmo zpět ke skále, kde viděla římsu. Po ní ručkovala doprava až na konec a vyskočila nahoru. Skokem zpět se dostala na lano. Otočila se doprava (resp. doleva při pohledu na vodopád), rozhoupala se, co nejvíce to šlo, a skočila na římsu. Po té ručkovala doprava a přeskočila nad chodbu. Spustila se dolu a vešla do chodby. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Srpen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2007 Tohle je svinsky level, tezko se popisuje, pac se v jedne jeho fazi musis vratit na misto, kde jsi zabil toho Rexe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Srpen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2007 Už se těšim až to stahnu a budu si to moc zahrát,ale podle vašich příspěvků to vypada,že je to dost těžké. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Srpen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2007 Tak jsem dneska dotahal torrent ještě jsem to pořádně zkomprimoval do cso jako všechny hry a už jsem se jen kochal....hra se skvěle hra ovládá a taky skvěle vypadá jen mi příjde moc jednoduchá chtělo by to daleko těžší hádanky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.