Brento Odesláno Srpen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2007 pozri si navod na abcgames.sk :D tam zatial asi niekto nie je (Brento?) Ja to po vypecenem levelu radsi vypnul a zahral si ,,vypatlany", ale skvely Outrun 2006 :D Kazdopadne tam jeste nejsem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Srpen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2007 Teda ja se na tuhle hru strasne tesil (jako milovnik puvodni PSX verze) , ale jsem desnej nervak:-( To je to fakt tak obtizny? Vzdyt jednicka na PSX byla docela oddychovka - a tohle mel byt remake. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikei Odesláno Srpen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2007 Mne davaj zabrat ty vypatlany Kentauri...:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2007 ja som vceradokoncil MIDASa :) dnes zase pokracujem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2007 Uz som to presiel... ty vole to bolo bludisko :roll: a neznasam tie savy... otazka... ked dosiahnem nejaky Checkpoint a ulozim a vypnem PSP tak ked naloadujem tak som na tom checkpointe alebo od zaciatku levelu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2007 na tom checkpointe.. na zaciatku hry ti to tam napisalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2007 na tom checkpointe.. na zaciatku hry ti to tam napisaloNa zaciatku hry som stiskal X X X aby som vsetko popreskakoval :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Srpen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2007 teda ted se dodělal peru (ano teprv ;))a musim říct že ty ostatní postavy jsou snad ještě hezčí než lara,fakt nádhera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2007 aj vam sa zda ze lara bezi pomaly? niekedy robim kotule abym som sa nenudil :) :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Srpen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2007 aj vam sa zda ze lara bezi pomaly? niekedy robim kotule abym som sa nenudil :) :lol: jo přesně v nějakých delších chodbách vždycky skáču pro zabavení :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 no hura dostal som sa do Egypta.. posledny level v Grecku bol zase o prelievani vody om g... som myslel ze ma slaktrafi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Srpen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 Tak už jsem se dostal z Peru a nebilo to tak těžké zatim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Srpen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2007 Akorát mi připadá,že někdy hraju Tomb ridera z N-gage v lepší grafice.Např:teď jsem v místnosti s dveřma na kterých jsou názvy bohů jako v N-gage.Možná je to jen můj názor.Co si o tom myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 mam pre teba prekvapko - toto je remake TR1 a na N-Gage uz davno vysiel TR1 :) preto sa ti to zda byt podobne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 Dostal sa uz niekto do bane kde ma hladat poistky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 ja uz dnes konecne zacnem egypt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 skvělá hra, párkrát mi pomohla haluz, vzal sem si ji na dovolenou a po 10 dnech padla ovšem takhle sem nervil jenom u kz:l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 Konecne som to presiel :) uff poriadne tazka hra :) poslednu misiu som hral 13 hodin a celu hru 38 hodin... fakt vela trpezlivosti tym co sa do toho pustili a chcu to dokoncit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lakilulu Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 mam custom firmware 3,52 - m33 - 4 ...a hru mam rip...a pri spusteni mi vyhodi ze cannot by open...a bla bla bla...v com bude chyba? asi v tom ripe nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 dost divne.............. inak ja uz som spravil vcera dve misie v Egypte (pozbieranie 4 artefaktov a vlozenie do obelisku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 koukam, že bych měl přidat. mam teprve rozdělanou první část řecka:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SindyDog - FaNitos Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 Skládám poklonu tomuto dílu. Je to 3xbomba a největší překvápko tohoto roku! Atmosféra nenapodobytelná (snad jen původním Tombem), nádherné lokace a pocit osamění...mlask!! Ovládání by sice mohlo být dotaženější, ale co chtít po jednom nepřesném analogu... To vše dovršuje bezvadná hudba, doplněná o další nástroje oproti původní verzi - náádhera. Jsem strašně rád za tuto hru, natolik, že si asi zahraji i T.R. Legend. PS: nečekal jsem, že po deseti letech zažiji ještě stejný pocit.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 tak legend je oproti tomuto nic ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 tak legend je oproti tomuto nic ;) Legend je take dobra hra, ne, ze ne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 Legend je oproti touto nic ;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.