tequilka Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 Hoj,mam problemek,procetl sem snad vsechna fora,ve vsech moznych jazycich kterym sem aspon trosku rozumel ale neprisel sem na reseni... Mam PSP slim 5.00,stahnul sem si vsechny potrebne veci POPSloader pro 5.00 a ty baliky s temi soubory.Bohuzel pres vsechny rady (aktivace v RM atd) se mi bnepodarila rozchodit Diablo prposte se hryzne na loadingu....ani nemohu nastavit jakou verzi chci kdyz podrzim R pri spousteni nic se nedeje,budu rad za kazdou radu....dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 To bude tím že nejspíš nemáš CFW pokud máš PSP Fat nebo Slim (starší) verzi 3.95 a míň když si to kupoval tak napiš někomu z tyhle mapy http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=cs&om=1&msa=0&msid=117660133732379930077.000441b9b88179b530aa2&ll=50.000678,15.809326&spn=2.859934,7.470703&z=7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tequilka Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 Tak samozrejme ze CFW mam,bral sem to jako samozrejmost,omlouvam se za neupresneni problemu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 zkousels znova flasnout PSP? fakt nevim čím by to mohlo být... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tequilka Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 Bohuzel flash neni mozny,nemohu vytvorit PB. Jen me zarazi ze CXMB a vsechny pluginy jdou v pohode jen tento ne. Zkousel jsem i jine linky a zdroje a presto nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 A jak sis ty pluginy aktvivoval když ti nejede recovery menu ? nebo ono ti nejelo až potom co jsi tam dal tu pluginu ? Citovat kdyz podrzim R pri spousteni nic se nedeje jinak pokud sem to spatne pochopil tak se omlouvam a zkus to co psal tekkentekken : ok ok tak sry ;) ja tohle nikdy nějak moc neřešil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 netix ale on nic o nefunkčním Recovery nepíše ... jinak nevím jestli není třeba nějak počet pluginů omezen..zkus nějakej odebrat.. a taky zkontroluj jestli jsi přidal řádky do game.txt (nebo pops.txt ? teď nevim jak je to s popsloaderem) netix: ale POPSloader se taky spouští držením R při spouštění hry.. já to tak pochopil když psal ,že v Recovery menu byl ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tequilka Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 Tak ja to zkusim znova,nejak neumim vysvetlovat. 1. Mam PSP slim CFW 5.00 2. stahnul jsem popsloader + pack 3. v recovery menu sem dal enable 4. kdyz zapinam hru a drzim R nic se nedeje takze nemuzu nastavit pod jakym POP to pojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 no jen jestli mas stahly i pack ve kterem sou popsy... pokud ti to nepojede tak klikni v mojem podpise na PROGRAMY A PLUGINY NA PSP a hledej to tam... mam tam v packu vsechny popsy. Pak uz ti to pojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tequilka Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 Nechapu to,ted uz mi to tu hru ani nespusti:D Bud je problem v PSP nebo jen ve me....uz si fakt nevim rady EDIT: the game could not be started (800200E5) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 predpokladam zes to ujz stahl odeme z topicu. Nakopirovals obsah toho raru PŘÍMO!!!!!! na koren karty? asi ne ze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tequilka Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 Prave ze primo na koren karty....mam mS0:/seplugins/popsloader.prx + slozka posploader + pops.txt + conf.......... smazal sem vsechny ostatni pluginy EDIT: jen me zarazi ze v tom pops.txt je ms0:/seplugins/popsloader.prx 1....nechapu vzynam te jednicky protoze kdyz ji smazu nerozebehne se mi hra vubec,hodi to jen error... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 pokud mas popsloader nakopirovany kam patri, tak je problem ve hrach. Hru musis mit v PSP/GAME/nazev_hry/EBOOT.PBP pokud to mas takto tak mas poskozenou hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tequilka Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 hm asi no,protoze uz fakt nevim,kdyztak nemate nejake linky na PSX hry,popr diablo,protoze ja hledam marne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 tady je cela sekce: http://console-forum.net/forumdisplay.php?f=96 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackgod Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 takže, když mi Diablo píše loading a nic jinýho to nedělá a nainstaluju ten POPSloader plugin Pack pro 3.71 M33-4.01 M33 tak mi hra normo půjde?? 1.Mám toto na kartěPOPSloader plugin Pack pro 3.71 M33-4.01 M33 2.v recovery menu sem dal enable 3.mám nahraný Diablo 4. když ho spouštím a pržím R, nic se nestane, jen se stále načítá Co s tím???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
explorer Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 hej pls napiste mi nekdo na icq mam psp3004 a vrzi 4,21 a newim jak tam mam dat ps1 hry pls moje icq:359030258 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
explorer Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 vse sem prekonvertoval a psp mi napise The copyright protection information is invalid.cos tim icq:359030258 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 mám 5.03 Gen pude mi to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 ne... navod pro PSX hry je jak pro CFW enabler ci GEN na 5.03 primo v prislusnem topiku o enableru/genu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Ahoj, nějka se v tom ztrácím takže byhc měl dotaz mám: PSP 2004 slim ofic FW 5.03 používám ChickHen a CFW 3.6 některé hry z PSX mi ale nejdou (FF8, Xenogears, MGS) jak jsem pochopil je to těmi pops, můžu je naistalovat i do svého PSP uvedeným postupem, jak jsme pochopil zapisuje se něco do flash paměti...tzn. nemůžu si pos...t firmware psp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 navod jak dat pops mas v topicu o CFWenableru... http://console-forum.net/showthread.php?t=56830 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taran Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Jde POPSloader na 5.50 GEN-B ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 přidán pack pro 5.50 GEN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pistacie Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 zdarec hej stajnuljsem si ten pack pro 5.50 GEN a mam 5.50 GEN-D a hodil jsem to primo na koren karty ne do zadne slozky ale kdyz zapinam tu hru a drzim R tak nic jak to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.