sasa.lohr Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 musis to dat do slozky game v psp a pak aktivovat v Rocavery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N@rcot!c Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Ale prd seplugins je na rootu.Dobře to má chlapec ale proč mu to nejede nwm.Nejspíš to jen nemáš aktivovaný v recovery... Každopádně píšu trochu dýl takže problém už je snad vyřešen....nicméně ňáký další nobky by mohl tvůj příspěvek trochu zmást sasa.lohr tak je lepší se ozvat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
comandsk Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 cawte stiahol som si Pack pro 5.50GEN ja mam fw na slim 5.50-D2 ked spuscam ps1 hru objavia sa aj pops od 3.00 do 4.01 co mam este stiahnut aby mi to islo na moje fw? Tak viriesene stacilo dat pops 3.52 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 musis nejaky z tech nizsich popsu prave vybrat kdyz tu hru zpoustis... to se ma zobrazit ;-) a az nejaky vyberes, tak se ti hra spusti uplne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akount Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Ahoj , netuší někdo proč mi nejde vytvořit new topic? aktivacni e-mail sem uz potvrdil .... chtel bych se zeptat mam tu posledni verzi softwaru na psp 3000 ktera se da nahradit a ja sem totalni mlama a z toho navodu sem toho moc nepochopil nevite co mam udelat jde mi jen o to abych mohl ukladat a hrat hry stazene z internetu predem moc diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Ahoj , netuší někdo proč mi nejde vytvořit new topic? aktivacni e-mail sem uz potvrdil .... chtel bych se zeptat mam tu posledni verzi softwaru na psp 3000 ktera se da nahradit a ja sem totalni mlama a z toho navodu sem toho moc nepochopil nevite co mam udelat jde mi jen o to abych mohl ukladat a hrat hry stazene z internetu predem moc diky za odpoved Tak za prve: http://console-forum.net/showthread.php?t=53990 procist za druhe : psat do spravnych topicu kdyz uz za treti: pouzit tlacitko HLEDAT a za ctvrte: http://console-forum.net/showthread.php?t=55173 navod na nahrani CFW do PSP 3000 (respektive ChickHenu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 funguje to i na 5.03 gen :'( ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonoman1 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Mám ten samý problém, stáhl jsem popsloader 5.50 dal do rootu, hra je v psp ,game složce tak jak má být,ale při spuštění držím R a nic.A v recovery je zapnutý!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonoman1 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Tak už jsem to rozjel na 5.50 GEN-D po tomhle nastaveni v recovery menu. Configuration > UMD Mod (currently : Sony NP9660 -NO UMD-) Use VSH Menu (corrently) : Enabled Use version.txt (corrently) : Enabled Autrun program : Disabled CPU Speed : 333 <...........> Default.. Optimum : 222 Advanced > Advanced Configuration : Plain modules in UMD/ISO : Disabled Execute BOOT.BIN in UMD/ISO : Disabled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 Vim asi je to tu zase ale jede to na 5.03 gen-C popripade jaky je riziko na brick? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razi Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Zdarvím, když spustím hru, tak ta hra mi hraje u prostřed dispalye, prostě není přes celou obrazovku. Jak pls změním aby byla? když to dám na full screnn, tak je to takový scvrklý... jinak to nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Stačí během hry stisknout tlačítko Home a v Settings si nastavit velikost obrazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny-malina Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Pls pude mi to na 5.03 Gen-C (Full) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cleverboy Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 Pls pude mi to na 5.03 Gen-C (Full) ? Zdar, půjde. Stáhni si pack pro 5.03. https://rapidshare.com/files/460801887/popsloader_for_503.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 a na 6.20 pro-B5? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Pops Loader brzy funkční na 6.xx CFW !!! POPS Loader je k zvýšení kompatibility PSOne her.Bohužel momentálně je pouze pro FW 5.XX a níž takže na 6.XX CFW si toto neužijete. Stačí jen doufat ,že se tato funkce objeví v PRO-C s již zmiňovaným Online mode * Online Mod => Táto funkce by měla být zahrnuta v PRO-C Custom Firmwaru. Umožňuje hrát Ad-Hoc hry přes Infrastrukturu ( Wi-Fi ). Byla vydána již beta verze pro God Eater Burst USA s ISO verzí. By Taxik - Playstation-android.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 POPS Loader venku ! http://wololo.net/talk/viewtopic.php?f=17&t=7406 (ThX to FxR) Někde v tom topicu je návod+ potřebujete spardumper a doporučuju FW 3.71 a 4.01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 mate nekdo psp go apouzivate pops??ja mam 6.20 b9 pro pernam.a furt kdyz se seznamu vyberu pops tak chvili nic a pak se to uplne na tvrdo vypne .nevim co stim prosiiim o pomoc.hra je ff9 v ceskem jazyku.je to ntsc-u verze??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.