shadow.wizard Odesláno Listopad 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2006 VYHODNOTENIE: 1. Miesto - GTA Vice City Stories (41 bodov) 2. Miesto - Killzone Liberation (25 bodov) 3. Miesto - Medal of Honnor Heroes (18 bodov) 4. Miesto - Gun Showdown (16 bodov) 5. Miesto - Ace Combat X (14 bodov) 6. Miesto - NFS Carbon (11 bodov) 7. Miesto - Capcom Classics Collection Reloaded (3 body) / Avatar (3 body) 8. Miesto - Space Invaders (2 body) 9. Miesto - Bubble Bobble Evolution (1 bod) / Scooby Doo (1 bod) -------------------------------------------------------- Po masiaci je nacase opat vytvorit anketu o najlepsiu hru mesiaca Oktober/Rijen. Tento mesiac bol nabity peckami. Upravime trochu hodnotenie (thx prague77 za tip) Takze budeme to hodnotit takto: 1. miesto - 3 body 2. miesto - 2 body 3. miesto - 1 bod ------------------------------------------- Moj rebricek: 1. GTA Vice City Stories 2. Killzone Liberation 3. Medal of Honnor Heroes ------------------------------------------- Celkovo sa vyhodnotia scitane body a tak zistime ako hra je pre nas najlepsia. Aby som vam trochu pomohol tak tu je zoznam hier: FROGGER HELMET CHAOS FISH EYES PORTABLE B-BOY BOXER'S ROAD 2 THE REAL SCARFACE : MONEY, POWER, RESPECT TAITO LEGENDS NBA 07 AVATAR: THE LAST AIRBENDER MYST GUN SHOWDOWN SPACE INVADERS EVOLUTION BUBBLE BOBBLE EVOLUTION STACKED WITH DANIEL NEGREANU RIDGE RACER 2 KILLZONE LIBERATION FAMILY GUY POWER STONE COLLECTION FORD BOLD MOVES STREET RACING STAR TREK TACTICAL ASSAULT SCOOBY DOO WHO'S WATCHING WHO CABALAS AFRICAN SAFARI MEDAL OF HONNOR HEROES ACE COMBAT X SKIES OF DECEPTION SNOOPY VS THE RED BARON CAPCOM CLASSICS COLLECTION RELOADED MARVEL ULTIMATE ALLIANCE KAZOOK DYNASTY WARRIORS VOL. 2 ATV OFFROAD FURY PRO NEED FOR SPEED CARBON OWN THE CITY PILOT ACADEMY GRAND THEFT AUTO VICE CITY STORIES Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Listopad 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2006 muj výběr her: 1. GTA Vice City Stories 2. Medal of Honnor Heroes 3. Killzone Liberation Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prague77 Odesláno Listopad 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2006 1. GUN SHOWDOWN 2. KILLZONE LIBERATION 3. NEED FOR SPEED CARBON OWN THE CITY (ad tip - rado se stalo:P ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NecroMachine Odesláno Listopad 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2006 1. GTA Vice City Stories 2. Killzone Liberation 3. Gun Showdown Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ragnar Odesláno Listopad 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2006 1.Gun Showdown 2.Killzone Liberation 3.Medal Of Honor Heroes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Listopad 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2006 1. GTA VCS 2. Gun Showdown 3. Medal of Honnor Heroes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Listopad 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2006 1. Ace combat X 2. Gun showdown 3. killzone liberation ps: jeste jsem nemel moznost parit GTA:LCS, ale jestli je to takova pecka jak doufam, tak se celej muj zebricek hodnoceni posunuje o 1 dolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Listopad 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2006 Ace combat X Medal of Honnor Heroes Killzone Liberation Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Listopad 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2006 Ace Combat x GTA VCS NFS CARBON Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeUp Odesláno Listopad 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2006 Můj výběr je jednoznačnej: 1.GTA: Vice City Stories 2.Medal Of Honnor Heroes 3.Ace combat X Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sir Geralt Odesláno Listopad 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2006 1. GTA VCS 2. Medal of Honnor Heroes 3. Killzone Liberation Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2006 Hmm 1. Killzone Liberation 2. MoH 3. GTA: VCS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speder38 Odesláno Listopad 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2006 1.GTA: Vice City Stories 2.NFS:Carbon 3.Medal Of Honnor Heroes _________________ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2006 1.GTA:VICE CITYYYYYYYYY 2.MEDAL OF HONOREK 3.SCOOBY DOO WHO'S WATCHING WHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Listopad 1, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2006 3.SCOOBY DOO WHO'S WATCHING WHO :roll: :roll: :lol: :lol: Hmm je vydno ze aj taketo hry hrava niekto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Listopad 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2006 Ještě jsem je nehrál, ale mám jasno :-) 1) GTA VCS 2) Ace Combat 3) neobsazeno, další hry mě nějak nezaujaly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shobull Odesláno Listopad 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2006 Ještě jsem je nehrál, ale mám jasno :-)1) GTA VCS 2) Ace Combat 3) neobsazeno, další hry mě nějak nezaujaly... aj u mna, ale na tretie by som dal KILLZONE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Listopad 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2006 aj u mna, ale na tretie by som dal KILLZONE No višchin ho tu chválejí, tak stahuju trailer a musím se mu podívat na zoubek. Ale už jsem o něm pár preview četl a zatím mě to nikde neoslovilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Francik_3 Odesláno Listopad 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2006 1. NFS: CARBON 2. GTA: VICE CITY STORIES 3. KILLZONE LIBERATION Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wicek Odesláno Listopad 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2006 1. GTA:VCS 2. MOH:H 3. NFS:CRB Ještě,že existujou zkratky :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prague77 Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 koukam, ze se to ani nevyhodnotilo a to u muzeme bilancovat nad listopadem :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 1. GTA: ViceCity 2. NFS: Carbon 3. Killzone ...klasika, jakjinak, ze.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 1) Killzone 2) Gun 3) GTA:VC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EvilSta Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 1. Capcom Classic (ano vazne jsem u toho vydrzel nejdele :lol: ) 2. Killzone 3. GTA VCS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 1)Mortal Kombat: Unchained 2)nic 3)nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts