Defis Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Jsem se chtěl zeptat, pls nechci upomínku jestli to sem nepatří ale není rychlejší to vipnout Natvrdo ? A nebo jak psal caesar, vyškubnou ze zásuvky ? Asi nejrychlejší spůsob. Jo pak existuje ještě jeden ale ten by byl asi drahej (Dojít k pojistkám a vyškubat xD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scorpion9 Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 ahoj nastavit tam 1 je absolutni kravina !! je tam nastaveno 20 000 to znamena 20 sekund !! ja sem ti to prenastavil na 10 000 mam trochu pomalejsi pocitac u tech lepsi co ma dnes vetsina tak byhc doporucoval 5000 coz je 5sekund ale min ani nahodou !! protoze pokud se pocitac vipina tak rychle tak nejake aplikace nemuzu ulozit sve operace a muze dojiit k vaznemu poskozeni pocitace ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 5 vteřit podržet vypínací tlačítko na bedně...Je to určitě rychlejší vypínání jak u všech W...Každopádně za poškozenej HW nebo SW neručim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sstepus Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 no tim ze podrzite na bedne tlacitko power se nic nestane ale kdyby ste to delaly nejakou dobu tak si muzete poskodit widle mimochodem funguje na WIN7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 nejrychlejší vypínání pc je přes tlačítko na bedně :-D tím se ničí procesor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Ahoj. Dobrá finta jak urychlit vypnutí PC. Vyzkouším to určitě a dám vědět,ale myslím že to je asi bez problémů.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sterner Regnix Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 najlepsi je jednoduchy programik v XPckach s nazvom shutdown ... Start -> Spustit a tam napisat: shutdown -s -f -t 1 (-s vypnutie /-f vynutene/-t cas v sekundach) ja to pouzivam napr. ked idem von alebo idem spat, a potrebujem aby sa PC sam vypol, povedzme za hodinu: shutdown -s -f -t 3600 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 proste podrzet power 1 az 2 sekundy to je nejrychlejsi :D:D: :D:D:D:D Jo to sice jo ale pokud vím kazi se vice tim pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 na mem aspire one D270 s win 7 starter to nejde vše tam najdu ale v tom control nenajdu položku “WaitToKillServiceTimeOut” tak nevím co s tím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Leden 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 Jednou jsem přišel ke kámošce a ona, že ji PC nejede. Po chvilce jsem zjistil, že je zdroj úplně v řiti. Jsem se jí ptal jakto, co dělala. A ona, že když spěchala, tak neměla čas vypínat XPéčka a jen vytáhla kabel ze zdi. :-D Taky dobrý způsob! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 Jednou jsem přišel ke kámošce a ona, že ji PC nejede. Po chvilce jsem zjistil, že je zdroj úplně v řiti. Jsem se jí ptal jakto, co dělala. A ona, že když spěchala, tak neměla čas vypínat XPéčka a jen vytáhla kabel ze zdi. :-D Taky dobrý způsob! tež neni marné :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Leden 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 Jednou jsem přišel ke kámošce a ona, že ji PC nejede. Po chvilce jsem zjistil, že je zdroj úplně v řiti. Jsem se jí ptal jakto, co dělala. A ona, že když spěchala, tak neměla čas vypínat XPéčka a jen vytáhla kabel ze zdi. :-D Taky dobrý způsob! Dobrý způsob jak utrácet peníze :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.