Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSPGamer (PSP Časopis)

kruta

Recommended Posts

• Odpovědi 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Víc než na počtu záleží na kvalitě článků.. :dozey:

to už jsem Krůtovi říkal taky :).

N+ vypadá hustě, naposled mě dostal ten monochromatickej EchoChrome. Tyhle zábavný kravinky mě bavěj víc než hollywoodsky prezentovaný, narychlo splácaný, licencovaný a navíc předražený blbosti typu NFS ProStreet :).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahojky .. časák je nejvíc vpohodě .. jen mě mrzí, že pod recenzema nejsou podepsaní autoři textu hlavně v druhého čísle, recenze na NFS:PS. Jak může někdo kdo tu hru hrál cca 5 minut udělat recenzi ... kdyby napsal, že se o to snažil, ale že i přes to se mu tam nelíbilo to a to ale třeba že zvuk je dobrej adt tak ok a dát tomu třeba 30 procent. Kdyby se do ni trochu zahral tak by zjistil, že PS není třeba jako minulý díly, ale EA PS udělali spíš jako simulátor. A pak nemůžu pochopit jak to můžete tenhle paskvil dát do svýho časáku? To jste tam ani neměli dávat, jen to zhoršilo image časáku ...

chtěl bych vědět kdo to napsal a poprosit vás aby jste vždy třeba ke konci článku napsali autora článku

(jestli se to tady už řešilo tak mi řekněte na jaký stránce se to řešilo) :)

Odkaz ke komentáři

ahojky .. časák je nejvíc vpohodě .. jen mě mrzí, že pod recenzema nejsou podepsaní autoři textu hlavně v druhého čísle, recenze na NFS:PS. Jak může někdo kdo tu hru hrál cca 5 minut udělat recenzi ... kdyby napsal, že se o to snažil, ale že i přes to se mu tam nelíbilo to a to ale třeba že zvuk je dobrej adt tak ok a dát tomu třeba 30 procent. Kdyby se do ni trochu zahral tak by zjistil, že PS není třeba jako minulý díly, ale EA PS udělali spíš jako simulátor. A pak nemůžu pochopit jak to můžete tenhle paskvil dát do svýho časáku? To jste tam ani neměli dávat, jen to zhoršilo image časáku ...

chtěl bych vědět kdo to napsal a poprosit vás aby jste vždy třeba ke konci článku napsali autora článku

(jestli se to tady už řešilo tak mi řekněte na jaký stránce se to řešilo) :)

Na konci časopisu máš napsané kdo jakou recenzi dělal

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu