kruta Odesláno Duben 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Já vím ale řešilo se to tady...myslim jako na fóru a dost často;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Já vím ale řešilo se to tady...myslim jako na fóru a dost často;) tak to napiš, podle mě je to taky blbost ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Už jsme to smazali...:dozey:já jsem chtěl aby bylo co nejvíce článků:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Víc než na počtu záleží na kvalitě článků.. :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Víc než na počtu záleží na kvalitě článků.. :dozey: to už jsem Krůtovi říkal taky :). N+ vypadá hustě, naposled mě dostal ten monochromatickej EchoChrome. Tyhle zábavný kravinky mě bavěj víc než hollywoodsky prezentovaný, narychlo splácaný, licencovaný a navíc předražený blbosti typu NFS ProStreet :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DDR_X1468621755 Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 Dvojka bola v pohode ,tesim sa na trojku 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 Dvojka bola v pohode ,tesim sa na trojku 8) Do trojky už píšu i já , ale nevím jak to bude , psát o hře bez děje , bez nějakých zvláštních vlastností , prostě o hlouposti je fakt těžký ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 Tam píšu i já....stejná zkušenost jako Lance.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bedbord Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 ahojky .. časák je nejvíc vpohodě .. jen mě mrzí, že pod recenzema nejsou podepsaní autoři textu hlavně v druhého čísle, recenze na NFS:PS. Jak může někdo kdo tu hru hrál cca 5 minut udělat recenzi ... kdyby napsal, že se o to snažil, ale že i přes to se mu tam nelíbilo to a to ale třeba že zvuk je dobrej adt tak ok a dát tomu třeba 30 procent. Kdyby se do ni trochu zahral tak by zjistil, že PS není třeba jako minulý díly, ale EA PS udělali spíš jako simulátor. A pak nemůžu pochopit jak to můžete tenhle paskvil dát do svýho časáku? To jste tam ani neměli dávat, jen to zhoršilo image časáku ... chtěl bych vědět kdo to napsal a poprosit vás aby jste vždy třeba ke konci článku napsali autora článku (jestli se to tady už řešilo tak mi řekněte na jaký stránce se to řešilo) :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 Myslim že jo na posledních 5 stranách a psal to grafik...a ten má dělat grafiku né obsah:dozey::D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Duben 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2008 ahojky .. časák je nejvíc vpohodě .. jen mě mrzí, že pod recenzema nejsou podepsaní autoři textu hlavně v druhého čísle, recenze na NFS:PS. Jak může někdo kdo tu hru hrál cca 5 minut udělat recenzi ... kdyby napsal, že se o to snažil, ale že i přes to se mu tam nelíbilo to a to ale třeba že zvuk je dobrej adt tak ok a dát tomu třeba 30 procent. Kdyby se do ni trochu zahral tak by zjistil, že PS není třeba jako minulý díly, ale EA PS udělali spíš jako simulátor. A pak nemůžu pochopit jak to můžete tenhle paskvil dát do svýho časáku? To jste tam ani neměli dávat, jen to zhoršilo image časáku ... chtěl bych vědět kdo to napsal a poprosit vás aby jste vždy třeba ke konci článku napsali autora článku (jestli se to tady už řešilo tak mi řekněte na jaký stránce se to řešilo) :) Na konci časopisu máš napsané kdo jakou recenzi dělal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2008 Jenom chci zdůrazňit že je změna s uzávěrkou pro redakci!!Kvůli korektuře. Uzávěrka : 25.4.2008 !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 to nestihnu :D, možná tu FIFU ale Fordy ne :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 Máte 9 dní a to je v pohodě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 no to nevim, ještě jsem je nehrál :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 krůto, pokud jde o mě, stačí mi na korekturu celého magu 1-2 dny, nevím, jak rychlý je grafik. To jen pro info, že není třeba to hrotit kvůli mně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 No já můžu graficky udělat klidně za den, nebo i za týden, za dva... Si vyberte, buď na rychlo, nebo pořádně :D PS: za recenzi na NFSPS se omlouvám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rohlyk Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 Na co člověk nenarazí když projíždí loga na DeviantArtu... :blink2: Přišlo mi to docela povědomý... řekněte nepřipomíná vám to něco? :roll: http://psvertjuh.deviantart.com/art/PD-Logo-82519270 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 Uzávěrka je 30. 4. 2008!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 :? to s tím logem je náhoda, tamto jsem nikdy neviděl, asi je to tím, že ten font se dá dobře kombinovat :D (nebo to udělal někdo až po tomto logu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 Upraven 1 post!! Všichni prosím hlasujte v anketě! http://www.kruta.ic.cz - toto nepovažujte za spam je to velkým písmem proto , aby jsi toho všichni všimli;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 absolutní blbost, podle mě máme co dělat abychom se postarali o PSP sekci, tak nechápu proč dělat další čtyři ??? :? BTW : a jak by to asi na těch ostatních konzolích četli a o čem by četli ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 Skoro vsetci s tym suhlasia a preco nie ? Ty by si napr. nic naviac nemusel robit ked nemas xko ani ziadnu z tych konzoli. Samozrejme by bola vecsia redakcia nie ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 Jn jak by si to četli majitelé PS3,Xboxu,Wii ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 Já bych byl pro, prostě časopis ze světa konzolí, ale aby hlavní sekcí zůstalo PSP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts