emkay.wOw~ Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Tak taky jsem zkusil udělat titulní stránku jenom na test :)plné rozlišení: http://i26.tinypic.com/xfvprk.jpg edit: tak to není plné rozlišení, se to zmenšilo, plné mám v pc :D no nice kejmo ;) :wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Leden 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Krása n1 všem grafikům!A když jsem četl s těmi recenzemi tak obrázky budou na další straně přes celý displej bez textu;)děkuji za pochopení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 no já nevim, na titulní stranu bych nepsal odkaz, ale to ať si dohodnou grafici :) btw : udělal bych to tak, že každej kdo napíše recenzi se domluví s nějakým grafikem a ten mu udělá tu grafickou část, nakonec to odevzdají šéfovy a ten to zahrne do celku, ne? mohlo by se tady napsat u každýho grafika jestli je volnej a fungovalo by to rychlejš ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 ja bych udelal tak, ze celej casopis bude na sirku. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 JJ je to parada len zatial vsetky titulky co ste sem dali mi pripadaju ako obsah. Skuste dat na titulku len nazov magazinu vecsi a povedzme jednu recenziu ktora je najzaujimavesia. Ale inac je to fakt pekne. Ja takto v photoshope neviem robit :D obdiv :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Leden 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Edit v hlavním příspěvku!!Čtěte!!Jméno časopisu je PSP news!Takže všechny úvodní stránky ať jsou PSP news děkujeme...Krůta a Pípa:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Leden 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Podívejte se na úvodní stránku na obrázek jak chceme aby vypadal ten časopis takto na ležato včetně textu!!dík za pochopení;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Asi ze titulka by bola v style oblivion ako pozadie atd. A nebol by tam vypis vsetkych hier v casopise ale Bolo by tam napr. MEGARECENZIA: Oblivion bla bla bla a vela inych atd atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sineD Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 chlapci a dievcata, oznam pre zakaznikov. nic v zlom ale setky tie titulky co ste spravili mi pripadaju ako sracky a nie ako titulky repektive ako obsahy ako tu uz niekolko krat faka zekeasakura. rozhodol som sa ze prispejem trocha a ukazem vam ako by asi mala vyzerat titulka. viem ze to nevyzera nejak extra ale ako priklad to staci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 chlapci a dievcata, oznam pre zakaznikov. nic v zlom ale setky tie titulky co ste spravili mi pripadaju ako sracky a nie ako titulky repektive ako obsahy ako tu uz niekolko krat faka zekeasakura. rozhodol som sa ze prispejem trocha a ukazem vam ako by asi mala vyzerat titulka. viem ze to nevyzera nejak extra ale ako priklad to staci todle je nic moc to ty před tim byly o dost lepší.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Ale on to nemysli grafikou ale rozlozenim tej titulky proste ze titulka nieje obsah a nema tam byt vsetko nahadzane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Leden 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Napište si grafikům jak to chcete...můžete si to udělat jak chcete je to na vás;)ale na úvodní stránce musí bejt něco co se nachází v časopisu;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Podívejte se na úvodní stránku na obrázek jak chceme aby vypadal ten časopis takto na ležato včetně textu!!dík za pochopení;) To ne v tom případě končím. Nechci to dělat na ležato. Není to vůbec pěkný a ani praktický. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 To ne v tom případě končím.Nechci to dělat na ležato. Není to vůbec pěkný a ani praktický. a proč mě se to zdá lepší... jina kruta tu bude kolem 8 na icq tak se s nim dohodni já tu budu taky kolem 8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Mě se to taky zdá čudné, když je to takto otočené aji s textem:( EDIT: Takhle si myslím, že by to bylo nej :) , kdyby to bylo na výšku, tak by to bylo moc úzké, a blbě by se listovalo...:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Jo na šířku by to bylo lepší... Možná bych se chtěl stát jedním z grafiků, vím, že příspěvků mám hodně málo, ale s Photoshopem už nějaké ty zkušenosti mám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Mě se to taky zdá čudné, když je to takto otočené aji s textem:(EDIT: Takhle si myslím, že by to bylo nej :) , kdyby to bylo na výšku, tak by to bylo moc úzké, a blbě by se listovalo...:roll: Přesně tak... Navíc už vidím jak někdo z vás jede v buse a má PSPčko na stojáka a kliká na L a R... A lidi si říkaj co to je za magora... Prostě buď tak nebo tak. 8) ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 tak abych do toho něco řekl tak bych chtěl a bylo by to lepši aby se to dělalo na vejšku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 To ne v tom případě končím.Nechci to dělat na ležato. Není to vůbec pěkný a ani praktický. Proč se hádáme o blbostech??? tak to odhlasujem... kvůli tomu že se ti to nelíbí je blbost odcházet já měl psát recenzy ma tu blbost jménem sockom a místo toho jsem si s krůtou domluvil recenzy na seriál Heroes... Muzem nakonec zkusit hodně variant jeden díl na ležato druhej na stojato a co se bude lidem líbit víc tak to budem dělat ok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 tak abych do toho něco řekl tak bych chtěl a bylo by to lepši aby se to dělalo na vejšku Mohu se tě zeptat, proč na výšku? :) Vždyt je to strašně nepraktické, jak říkal g00dFeLLa´z, zkus si psp chytit na výšku, jaké to bude:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Proč se hádáme o blbostech??? tak to odhlasujem... kvůli tomu že se ti to nelíbí je blbost odcházet já měl psát recenzy ma tu blbost jménem sockom a místo toho jsem si s krůtou domluvil recenzy na seriál Heroes... Muzem nakonec zkusit hodně variant jeden díl na ležato druhej na stojato a co se bude lidem líbit víc tak to budem dělat ok?dobře řečeno.... aš sa kruta logne na icq tak s nim o tom ještě pohovořim a dáme tu hlasování.... zatim bych prosil aby skončil rozhovor o teto téměř vyřešené záležitosti..děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Prostě... Na šířku to je jasný... PSP se na výšku i špatně drží a kdyby to bylo na výšku,tak by po pěti slovech končil řádek a museli by se slova dělit na druhej řádek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 doporučuju rozlišení jako mnělo PSMAG :) bylo nej. na výšku to není moc praktické :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 zmněněno na normal takže bude držet psp normálně a číst.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Leden 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Ok dohodnuto jak chtěl goodfellaz takže tvořte takhle upraven i první příspěvek špatně se drží PSP také jsem na to přišel až teď:Da to s tím L a R je také pravda takže se to bude dělat na normal...a hotovo:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts