SliW3.G0ng3rs Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 Cuz taky delam grafky...zatim enom na papir...aa dotahl me k tomu gympl:D...mega se me to tam libilo...tady je neco odeme...je to nic moc ale teprv zacinam... Pekny :) , co vy nedovedete :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Duben 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 tak právě sem se dodíval na Whole Train....doporučuju....je to lepší jak gympl to mam taky sem vdel mel sem jich vic nebo mam je teda jeste na dvd nejake a jinak na youtube je taky kotel hrubych ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesRamone Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 přihodim sem pár mejch toy sketchů: sou trochu starší a nestojej za moc no...sem toy...!pozor! toy sem byl ještě dřív než sem viděl gympl...:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 tak tu mam par new grafku...tak nwm mno :D ENJOY :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 jo, to ze to nekomu patri samozrejme vim - psal jsem to v uvozovkach ;) (vim ze jsi to nepsal jen pro mne).. ano to ze to platime vim, ale - na protihlukovejch stenach se to nemaze, tudiz nic neplatime - to same s mostama.. a tam kde se to maze, tak tam to asi nema bejt a je to imho vandalstvi... .. treba legaly - na Barrandaku - se mi hodne libeji, kazdej na to ma svuj nazor, ano, ale me to prijde jako ozdoba.. .. taky muzeme bejt jako roboti a radni lide ze, nevypalovat cdcka, odvadet dane z daru etc.. .. me vice nez plytvani penez na destrukci graffity spise stve kdyz "zmizeji" miliardy nejakemu politikovi do kapsy ze.. to uz boli mnohem vice, ale to uz je o necem jinem. .. ze se to studentum libi - asi to bude o kreativite, proste maji radi barvu a zmenu, nejsou "zaprdeni bulici" co radi konzervativni sedou... etc. To Rune: naprosto souhlasis s jirimem? Ale tomu se nelibeji zadne graffity... jinak, me sere koureni, nikdo s tim nic nedelaji a koni to neco mnohem horsiho nez penize - zdravi a to i moje, kdyz si nejakej kreten zapali vedle me, jedine co mohu udelat je odejit.. to ale abych nechodil na ulici... ve vetsine vyspelejch statech s tim neco delaj, tady kulovy - kdyz uz jsme u toho ... navic nvm proc ty graffity mazou - pak by se nic nemuselo platit a zustalo by to nice.. nevadi to v beznem provozu (pokud to nejakej dmnt nenastrika na skla..) ==== to je asi vse z meho - pro nekoho - dosti provokativniho nazoru.. .. jeste ke statu - me se zase nelibi kdyz nekdo moje prachy rozdava nepracujicim apod.. za to bych rozbijel.. nebo kdyz se z toho platej zachytky, to jde uplne mimo logiku.. a co romove, kteri jsou precenovani a maji vice pravomoci nez bili ? Lepsi podminky apod.. Vsechno to je z mojich (nasich) penez, misto aby se delali nove silnice apod.. tak se delaj kraviny - to se pak nejaky miti graffity v tom schova jak nic.. takze asi tak, kdybych o tom mel psat, tak by to bylo na celej zivot.. proto me tak nase situace statu vytaci a kdyz do toho nekdo zacne tahat graffity, ktere jsou z toho snad to nejmensi (co platy politiku?), tak me to vytaci... /hned jak dostuduji mizim z tehle zpropadene zeme.. bleh../ ... stejne me vetsina z vas imho nepochopi, ale to je jedno ... hh dovol abych kladl odpor :D pokud to máš v hlavě v pořádku, tak musíš chápat chod demokratické společnosti... a jako člověk, musíš taky chápat, že když je někdo v nouzi, tak není zrovna nejlepší otočit se k němu zády a dělat, že ho nevidíš... pokud jde o nepracující, tak bych chtěl vidět tebe, jak přijdeš o práci, žena tě vyhodí z bytu, rodiče po smrti - kam půjdeš? budeš rád, že něco jako sociální podpora existuje a že to na tebe ostatní lidé platí, jinak bys chcípl někde na ulici... romové - tady se radši nebudu vyjadřovat, protože dělám tu chybu, že je hážu do jednoho pytle... kreativní studenti - každý umělecky nadaný jedinec, který má v hlavě víc než "střík střík hehe" si dokáže zajistit legal a pokud ne tak to nešplejchá venku, kde to napáchá největší škody na cizím majetku (u nás to občas dělají tak, že se domluví s majiteli obchodů etc. a na zadní stranu pak se svolením majitele čmáraj nebo tam dělají grafáče přímo s tématikou dotyčného obchodu [autoopravna - auto na 2 věci/opravené = jakási reklama v jiné formě])... hulení - poškozuješ tím cizí majetek? ee, takže je to méně prioritní než pomalované zdi od lidí, kteří mají prvděpodobně psychickou poruchu a nemůžou žít ve světě šedých zdí a mostů, prostě trošku úchylové na barvičky (ve školce jich mají dost, doporučuju se tam někdy podívat - jako pedagogům by vám nehrozily sankce a s děckama by ste si malovali pořád ;) ) být tebou tak se svými komplexy něco dělám 8) aby se z tebe náhodou nestal člen Národního Odporu etc. -> nejrozumnější řešení je jít do politiky a změnit to tam i když se to většinou obrátí proti tobě a pak to dopadá jako dnešní vláda... the end Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 d4x : no neposkozujes s tim cizym majetek , ale nici mi to zdravi . me to osbne nevadi nejsem zadnej priznivec zdravyho stylu zivota, ale je to jen o uhlu pohledu. me nevadi v podstate nic , kdyz nepocitam smradlavy duchodce ve 30 vedrech v buse, meli by jim davat zadaco deodoranty, ale to uz je jinej pribeh. ja si myslim ze je to neked dobry a nekde ne. je to dobry na osklivejch starejch komunistickejch baracich a spatny na novejch baracich. a myslim si ze na legalu to je pro hodne lidi vo nicem ze jim de hlavne o adrenalin, sam to nevim , nezkousel jsem, ale myslim si to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ment0skA Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 tak ja taky pridam sva dila http://www.fotolog.com/peteoner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 tak ja taky pridam sva dila http://www.fotolog.com/peteoner to myslis vazne??!!tak tim byh se moc nechlubil teda...to neni umeni ale niceni verejneho majetku...teggovat umi kazdy truhlik...SRY... ENJOY :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 mentos:hmm presne tohle se mi nelibi ty tagy to ostatni dobry ae ty tagy umi delat kazdej blb jak rekl cesar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesRamone Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 tak ja taky pridam sva dila http://www.fotolog.com/peteoner >stary meno : ESEM, CLARK, MOVER, SKOT ....< tim mi chceš říct že seš CLARK?????to si asi trochu upadl ne?nějak se mi tomu nechce věřit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 taky jsem chtel kdysi byt writerem, ale uz to bude nejakej patek... jindy zase pilotem a stejne ho*no :D kazdopadne se mi podarilo najit nejaky stary skicy a oskenovat je, tak hodte voko... timhle jsem se zabyval jeste kdyz jsem chodil do skoly a nemel psp :) a to uz je opravdu dloooouho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 urcite nejlepsi weste..really nice..je na tech obrazkach ale videt,ze umis i normalne malovat co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 urcite nejlepsi weste..really nice..je na tech obrazkach ale videt,ze umis i normalne malovat co ? ...ted uz asi jenom ve photoshopu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 :D:D:D tak to je..jinak fakt nadhera..mas skvely napady..napr.ten s tim jakoby dratem provlecenym vsema pismenama..nadhera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesRamone Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 no west tak za tohle fakt respekt...chce to mít nápad a uměl kreslit a to obojí ty máš(nebo snad měl?:lol:) ještě k tomu v dokonalym provedení...sou fakt hodně luxusní...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 jenom připomínka..není to GRAFFITI ani Grafitty,ani graffity ale GRAFITTI...neda se na to koukat...ale z5 ktematu...grafitti se mo nepíbí na budovách, ale jako skica je to nice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domvala Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Graffiti jsou skvělá věc, taky jsem zkoušel skicovac, ale není to nic moc... až se mi něco povede, tak se vám pochlubím!:roll: Pokud chcete s Graffiti začít doporučuji přečíst si: http://www.ustaf.cz/graffitiforum/viewtopic.php?f=13&t=296 nikde nezískáte tolik infa jako na této stránce! 8) Jestli máte zájem tak jsem uploadnul nějaká Graffiti videa, která se hodí (i) do PSP: http://console-forum.net/showthread.php?t=84533 (pokud budete chtít jiný server, napište) Jinak west][ovi skici forever!!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.