Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 1.1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

!!!Nectete kdo jeste gta nedohral!!!!

GTA ma 2 konce? vcera jsem ot dohral a zabil jsem Dimitriho a pak na Romanove svatbe zabil Jimmy Kate a posledni mise byla ze sjem ho mel zabit...

nekdo tu ale psal ze kdyz bych Dimitriho nezabil a udelal bych tu dohodu tak umre Roman? tudiz bych ale nemohl byt na ejho svatbe a nemohla by umrit Kate atd. atd. :) muzete mi prosim nekdo napsat jak to pak je ten konec kdyz se udela s tim Dimitrim dohoda? :)

Odesláno
!!!Nectete kdo jeste gta nedohral!!!!

GTA ma 2 konce? vcera jsem ot dohral a zabil jsem Dimitriho a pak na Romanove svatbe zabil Jimmy Kate a posledni mise byla ze sjem ho mel zabit...

nekdo tu ale psal ze kdyz bych Dimitriho nezabil a udelal bych tu dohodu tak umre Roman? tudiz bych ale nemohl byt na ejho svatbe a nemohla by umrit Kate atd. atd. :) muzete mi prosim nekdo napsat jak to pak je ten konec kdyz se udela s tim Dimitrim dohoda? :)

No gta má 10 konců,já sem na konci dal deal a na svatbě zabili romana.Ty si dal místo toho deal to druhé?

Odesláno

tak kdo zafará ještě team deathmatch ... hraju zatím jenom s driverem...ale potřebuju aby se to moje score trochu rozložilo... xD

p.s: naposledy s driverem... hraly jsme na 50000$ bohužel nedohrály...nahrály jsme asi 20000 ... a rozložení mezi hráči xD - Driver - něco kolem 4000 , já - ten zbytek xD ale driver je zas lepší v závodech xD

Odesláno
Tak děkuju

Ta investice do HDD je perfektní věc ... Sám musím uznat , že hry mají rychlejší loading ... Takže to bude asi jako Mezi-paměť pro každou hru ... A hlavně se to nikomu neztratí ... Vždycky se to hodí ... A dá se sehnat do 600 Kč bez problémů ... a GTA , souhlasím s hodnocením 10/10 ... Ještě pár misí , a je to ...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu