iLukas Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 roman je mrtvej preto ze si nedal pomstu dimitriovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 hm to je na nic ale uz je mi to celkem jedno gta 4 uz hraju ted jen zridka uz me to stejne moc nebavi :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 Omfg, nepiště co se stane , už nikdy ... Včera jsem začal hrát ... A musím říct , že hodnocení 10/10 je pravdivé ... Zítra už budu mít HDD , takže už to bude v pohodě ... Dá se to jakž-takž hrát i bez toho ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 Lance: sem může psát co chce!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 kolikátou hvězdu máte?? (v multi ranked) já 3 xD do 4 mi chybí 14500$ ... a kolik ste mělynejvíc dolarů za jeden zápas?? já za hodinu 13500$ xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 já jsem mel za 20 minut 7800$ jinak si ted pojdte zaparit deathmatch na slot 1! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 já jsem mel za 20 minut 7800$jinak si ted pojdte zaparit deathmatch na slot 1! už ses mě přidal?? nick v popise...vyzkoušíme kdo z koho...a bez autmatickýho míření xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 uz te tam mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saitek192 Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 tak jsem to dohral dneska v case 25:19:44 a jeste jsem delal kraviny ale kdy by je nedelal že ? ..... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 taky si me dejte do friendu gamertag homEr616 nekdy si zahrajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 !!!Nectete kdo jeste gta nedohral!!!! GTA ma 2 konce? vcera jsem ot dohral a zabil jsem Dimitriho a pak na Romanove svatbe zabil Jimmy Kate a posledni mise byla ze sjem ho mel zabit... nekdo tu ale psal ze kdyz bych Dimitriho nezabil a udelal bych tu dohodu tak umre Roman? tudiz bych ale nemohl byt na ejho svatbe a nemohla by umrit Kate atd. atd. :) muzete mi prosim nekdo napsat jak to pak je ten konec kdyz se udela s tim Dimitrim dohoda? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 !!!Nectete kdo jeste gta nedohral!!!!GTA ma 2 konce? vcera jsem ot dohral a zabil jsem Dimitriho a pak na Romanove svatbe zabil Jimmy Kate a posledni mise byla ze sjem ho mel zabit... nekdo tu ale psal ze kdyz bych Dimitriho nezabil a udelal bych tu dohodu tak umre Roman? tudiz bych ale nemohl byt na ejho svatbe a nemohla by umrit Kate atd. atd. :) muzete mi prosim nekdo napsat jak to pak je ten konec kdyz se udela s tim Dimitrim dohoda? :) No gta má 10 konců,já sem na konci dal deal a na svatbě zabili romana.Ty si dal místo toho deal to druhé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 u mne na jeho svadbe zabil dimitri romana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saitek192 Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 jj u me taky na ty svadbe prisel nejakej chlapek a rekl : tady mas vzkaz od dimitriho a . a niko mu chytil zbran a on zacal strilet ten chlapek a sejmil misto nika romana :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 Tomu se říká pech no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 Tomu se říká pech no :D co je na tom pech mne je to jako uplne jedno jakej ten pribeh je jo takze me tvuj nazor vis co :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 tak kdo zafará ještě team deathmatch ... hraju zatím jenom s driverem...ale potřebuju aby se to moje score trochu rozložilo... xD p.s: naposledy s driverem... hraly jsme na 50000$ bohužel nedohrály...nahrály jsme asi 20000 ... a rozložení mezi hráči xD - Driver - něco kolem 4000 , já - ten zbytek xD ale driver je zas lepší v závodech xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Revealman Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 OT: vy jste oba holky?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 hehe ted jsem dohral hodinovej deathmatch ua malem jsem u nich usnul udelal jasem teda jenom 7000 coz neni zadnej zazrak jo ale oni meli 4000,- ted uz asi hru nedam du e divat na TV. EDIT:jinak proto jsem Driver (řidič) auta rulezz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Květen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2008 Bez HDD (textury): Hoši zkuste připojit flashdisk místo HDD jestli se vám budou textury pořád rozpadat, nebo jestli to vynechá. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Květen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2008 To už jsem zkoušel . Zkoušel jsem 512 mb Flash a jako druhej pokus 16 gb Flashu a nic , imho to jde jen s HDD ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Květen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2008 To už jsem zkoušel . Zkoušel jsem 512 mb Flash a jako druhej pokus 16 gb Flashu a nic , imho to jde jen s HDD ... Tak děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Květen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2008 Tak děkuju Ta investice do HDD je perfektní věc ... Sám musím uznat , že hry mají rychlejší loading ... Takže to bude asi jako Mezi-paměť pro každou hru ... A hlavně se to nikomu neztratí ... Vždycky se to hodí ... A dá se sehnat do 600 Kč bez problémů ... a GTA , souhlasím s hodnocením 10/10 ... Ještě pár misí , a je to ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Květen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2008 no jako mise dodelat je jeste dobry ale kdyz je mas presly vsechny tak uz hru nepustim jinak nez multiplayer to zteda san andreas me bavilo dyl EDIT:ted du hrat multak jestli chcete nekdo se mnou pridejte si me do pratel muj Nick = DriverCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Květen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2008 no jako mise dodelat je jeste dobry ale kdyz je mas presly vsechny tak uz hru nepustim jinak nez multiplayer to zteda san andreas me bavilo dyl Ona je to taky věc názorů ... Já posuzuju hru v pořadí GRAFIKA/ŽÁNR/PŘÍBĚH ... To mě u SA nesedělo ... A Gta si za 2 měsíce znovu , a pak znovu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.