Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 1.1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 3 weeks later...
Odesláno

Mam hru druhy den, takze mam nejspis lamersky dotaz;-) Hned zezacatku jsem byl pribehem defakto donucen k likvidaci Vlada. Nepripravil jsem se o nejake mise, ktere by me pak chybeli? Mam radeji zacit hrat znovu a nechat toho hnusaka nazivu?

Podotykam, ze jsem pro Romana stihl udelat jen jedinou misi a pro Vlada tri. Nyni je Roman postreleny, takze nevim, jestli pro nej ty mise jeste budu moct delat.

BTW - mam PS3, ale verim, ze me odsud nevypiskate;-) V PS3 sekci takhle obsahly topik neni.

Odesláno

Tím že jsi zabil Vlada by jsi se o nic připravit neměl, nejsem si tím ale na 100% jistý - příběhy pro Romana jsou příběhové a tudíž by se neměli dát přeskočit.. Jen se mi nezdá ten počet misí pro Romana - než tě seznámí s Vladem a můžeš pro něj dělat mise, tak jich uděláš víc...

Peníze se dají vydělávat všema možnýma vedlejšíma misema - např. kradení aut přez email, kradení aut přez telefon, rozvoz balíčků, assasin mise a spousta dalších...

Odesláno

ty gumy je dobrej detailek nejlepsi je to nejdrive na miste roztocit a pak davat maly drifty vypada to lepe.

jinak hra se snad ani neda dokoncit s penezmi pud 500 000,- az dohrajes hru budes mit na 100% vice tedkon mam asi 1 200 000,- a to jenom diky te garazi do ktere vozim auta.

metuji,zab ho ve hre ti uz bude k nicemu ;)

nejzabavnejsi na te hre je vyskakovani z helikoptery a pokouset se trefit do bazenu na videu na youtube se trefi do ultra malyho bazenku a prezeje ja skacu do toho rybniku jako krá*a akterej je v algoynu tam nahore a stejne se netrefim,hrůza.

nevite nekdo kde je 3 skatepark nasel jsem 2 vsechny na 2-hem ostrove u more na leve strane jeden je u toho burgeru a druhy je kousek na sever

ale kamos rikal ze je tam jeste jeden a ten je fak paradni,nevite nekde kde by mohl byt?

Odesláno

zdravím, stáhl jsem si z torrentu tuhle verzi: Grand_Theft_Auto_IV_NTSC_XBOX360-101, když to projedu přes muleter, tak mi to všechno hlasí jakože v pohodě.. Když to začnu pálit, dojede to v pořádku do konce, ale když DVD hodím do Xka, dělá jako kdyby v mechanice nic nebylo.. Jiný hry mi fungují.. Nevíte čím to je? A autofix mi dát nejde, píše mi to, že hra není v databázi. Mám muleter 10.2 beta.. Dík za každej help

Odesláno
ty gumy je dobrej detailek nejlepsi je to nejdrive na miste roztocit a pak davat maly drifty vypada to lepe.

jinak hra se snad ani neda dokoncit s penezmi pud 500 000,- az dohrajes hru budes mit na 100% vice tedkon mam asi 1 200 000,- a to jenom

To si piš, že se dá dokončit s míň penězma, já jsem se pořád držel okolo 20 000 ... Já jsem ostrostřelec, peníze padaly jen za náboje ... pořád jsem si snažil držet zbraně plné ... A Nico Bellic na skatu? Nah, to mi teda moc nesedí ..

Odesláno
pridavam moje video

http://www.youtube.com/watch?v=LBrsZY6NLB0

(omlouvam se za kvalitu nataceno mobilem jeste navic shitkou)

jinak to je blbost tam lest,tim se ti nikdy mise neobevi

Hele ta hudba v pozadí není to náhodou Ronald Jenkees?:bash:

Je ta hudba ve hře (já jí tam neslyšel) nebo sis to pouštěl "od sebe"?

Sorry všem za přispěvek "mimo mísu"

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu