bezejmena Odesláno Září 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 ne, nedá :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leoboss Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 Nevite nekdo na co je garaz v gta?:? marek_2080: presunuto z duplicitniho topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 ...abys tam zaparkoval auto? o_O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Mam hru druhy den, takze mam nejspis lamersky dotaz;-) Hned zezacatku jsem byl pribehem defakto donucen k likvidaci Vlada. Nepripravil jsem se o nejake mise, ktere by me pak chybeli? Mam radeji zacit hrat znovu a nechat toho hnusaka nazivu? Podotykam, ze jsem pro Romana stihl udelat jen jedinou misi a pro Vlada tri. Nyni je Roman postreleny, takze nevim, jestli pro nej ty mise jeste budu moct delat. BTW - mam PS3, ale verim, ze me odsud nevypiskate;-) V PS3 sekci takhle obsahly topik neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Nevíte pls jak se dají ještě po konci hry vydělat peníze ? mám 250000 dolarů , ale potřeboval bych 500000 dolarů kvůli archivmentu "Half milion" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Tím že jsi zabil Vlada by jsi se o nic připravit neměl, nejsem si tím ale na 100% jistý - příběhy pro Romana jsou příběhové a tudíž by se neměli dát přeskočit.. Jen se mi nezdá ten počet misí pro Romana - než tě seznámí s Vladem a můžeš pro něj dělat mise, tak jich uděláš víc... Peníze se dají vydělávat všema možnýma vedlejšíma misema - např. kradení aut přez email, kradení aut přez telefon, rozvoz balíčků, assasin mise a spousta dalších... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Hele já když hru dohrál tak jsem měl asi 600tisíc...250 tisíc jsem dostal za tu loupež v bance a ještě pak za misi v muzeu za tu bylo taky dost;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Vsimli jste si, ze kdyz budete na miste protacet kola, tak vam pak prdnou gumy? ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 jj :) to se mi libilo, hlavně sem to absolutně nečekal...docela sem čuměl jak je to propracovany...bohužel Xko už nemám :( , tažke si zahraju až PC verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 ty gumy je dobrej detailek nejlepsi je to nejdrive na miste roztocit a pak davat maly drifty vypada to lepe. jinak hra se snad ani neda dokoncit s penezmi pud 500 000,- az dohrajes hru budes mit na 100% vice tedkon mam asi 1 200 000,- a to jenom diky te garazi do ktere vozim auta. metuji,zab ho ve hre ti uz bude k nicemu ;) nejzabavnejsi na te hre je vyskakovani z helikoptery a pokouset se trefit do bazenu na videu na youtube se trefi do ultra malyho bazenku a prezeje ja skacu do toho rybniku jako krá*a akterej je v algoynu tam nahore a stejne se netrefim,hrůza. nevite nekdo kde je 3 skatepark nasel jsem 2 vsechny na 2-hem ostrove u more na leve strane jeden je u toho burgeru a druhy je kousek na sever ale kamos rikal ze je tam jeste jeden a ten je fak paradni,nevite nekde kde by mohl byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 A na co chceš skate park? Tam se nedá jezdit na skatu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 ne na motorce,kdyby se tam dalo jezdit na skatu hral bych to porad :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 Možná bude nějakej addon :D na PC.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erwe Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 zdravím, stáhl jsem si z torrentu tuhle verzi: Grand_Theft_Auto_IV_NTSC_XBOX360-101, když to projedu přes muleter, tak mi to všechno hlasí jakože v pohodě.. Když to začnu pálit, dojede to v pořádku do konce, ale když DVD hodím do Xka, dělá jako kdyby v mechanice nic nebylo.. Jiný hry mi fungují.. Nevíte čím to je? A autofix mi dát nejde, píše mi to, že hra není v databázi. Mám muleter 10.2 beta.. Dík za každej help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 lebo to je region NTSC...ty potrebujes PAL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erwe Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 mam xbox z USA. Nepotrebuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erwe Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 nevíte teda někdo, čím by to mohlo být? Jestli jde to iso něják spravit, nebo jestli budu muset tahat odznova? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 ty gumy je dobrej detailek nejlepsi je to nejdrive na miste roztocit a pak davat maly drifty vypada to lepe.jinak hra se snad ani neda dokoncit s penezmi pud 500 000,- az dohrajes hru budes mit na 100% vice tedkon mam asi 1 200 000,- a to jenom To si piš, že se dá dokončit s míň penězma, já jsem se pořád držel okolo 20 000 ... Já jsem ostrostřelec, peníze padaly jen za náboje ... pořád jsem si snažil držet zbraně plné ... A Nico Bellic na skatu? Nah, to mi teda moc nesedí .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiQidEk Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 pridavam moje videohttp://www.youtube.com/watch?v=LBrsZY6NLB0 (omlouvam se za kvalitu nataceno mobilem jeste navic shitkou) jinak to je blbost tam lest,tim se ti nikdy mise neobevi Hele ta hudba v pozadí není to náhodou Ronald Jenkees?:bash: Je ta hudba ve hře (já jí tam neslyšel) nebo sis to pouštěl "od sebe"? Sorry všem za přispěvek "mimo mísu" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 Tak jsem si stáhnul ten nový dashboard,nainstaloval gta na hdd a textury už se vůbec nedokreslují,všechno jede jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrAySr Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 Cawes all, chtel sem se zeptat jestli je nekdy otevrenej ten zabavni park v GTA IV hned v prvnim meste ???:):) Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heksa Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 dohral to tady negdo na tu zlatou trofej - Liberty City Minute (Dohrajte příběh do 30 hodin) a za jak dlouho ste to stihli? ja sem to nezvlad protoze sem plnil aji vsechny nepoviny ukoly tak sem se chtel jen zeptat jak moc musim spechat az to budu hrat znovu, jestli je to tak tak a nebo na pohodu diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 kamos to projel za 28 hod takze to jde ale musis preskakovat cutsceny ja sam mam nahrano 2,5 hod a mam 20 procent musis proste fachat rychle a pouzivat taxiky ty te zavezou na misto hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 já měl dohráno za 31 hodin tak že docela LOL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 oprava tak ten kamos to nedal za 28 hodin ale za 24 dneska jsem s nim mluvil. Nesmite plnit vedlejsi ukoly jen hlavni linii a nic jineho a kdyz vas zabijou nebo neco tak nedavat smskou misi znova ale loadnout hru a hrat znova. Jinak neporadite nekdo jak udelat achievement/trophy jak musim udelat tech 5 flipu autem v crashi nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.