Kastan Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 já jsem to stahoval přes noc z rapidu , normálně bych už to dávno měl ale rapid mi jede jen 80kb normálně tak 250 kb nevíte čím to může být ? že by přetížený :D ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 je to sileny nejradsi bych si to uz stahnul, ale zase na druhou stranu nechci protoze mi prijde ta zberatelska edice. Nejlepsi ale je ze to prijde ve stredu a pak mame 4 dny volna tak si to aspon poradne zahraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngerCZ Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 jE TAM CO-OP ,ULTIPLAYER NA JEDNÉ KONZOLI? zAJIMA ME HLAVNĚ PS3 VERZE :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 ne..ani jedna verze nemá Split-screen multi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 je to sileny nejradsi bych si to uz stahnul, ale zase na druhou stranu nechci protoze mi prijde ta zberatelska edice.Nejlepsi ale je ze to prijde ve stredu a pak mame 4 dny volna tak si to aspon poradne zahraju ve středu ti to nepřijde...když v úterý je vydání.....záleží kdy jim to na pulty dojde....a do druhého dne to doma mít nebudeš....pokud to pošlou až odpo...a dopoledne je malá šance...ve čtvrtek máš státní svátek...takže snad v pátek to budeš mít doma EDIT: navíc jsem slyšel že vydání je v čr o dva dny posunuto...takže budeš rád jestli to budeš mít na víkend vůbec doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Duben 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 když to pošlou 29., tak to ve středu bude a termín v ČR je stejnej jako ve světě - Cenega to potvrdila edit: Martin Schovanec (z xzone.cz) potvdil, že GTA IV bude doručeno v úterý 29. :bash: , nejpozději ve středu 30. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 jo, dante! :D jak rika Baski ;) Nevim proc by to meli o dva dny odkladat. A jak jsem ti uz vcera psal, tak na tom, ze to muze prijit uz druhej den po vydani neni nic divnyho. Jinak mam predobjednano stejne jako Baski na xzone.cz :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 To ja to mam předobjednaný z Playcentra :D doufám , že se dostane na všechny hned v první várce . Už se kua nemužu dočkat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 ¨taky Playcentrum...uz se fakt nemuzu dockat!....ted aby mi to kvuli znamkam tata dal....i pres to, ze si to budu platit sam..:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 Mam predobjednanou zberatelskou edici na xzone a psal sem jim mail kdy mi to dorazi a odepsal mi stejny clovek jako Baskimu Martin Schovanec, ze to prijde ve stredu. Nevim proc by to nebylo mozny, jak vyslo GTA San Andreas, tak mi to prislo v den vydani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 hmm maras je jak jdete po schodech to se mi fakt líbí xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLERS Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 uz jste to nekdo hral mam to vysmahl a trosku se tam dokreslujou textury dela to nekomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 nediv se... xbox :dozey: :lol: ne kecam :) dokreslovani byva normalni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLERS Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 nediv se... xbox :dozey: :lol: ne kecam :) dokreslovani byva normalni... to be to dela taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mobilier Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 me se to taky dokresluje,obcas tam nemam ani most nebo svodidla docela to stve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeepThroat Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 No někde jsem četl že to je riplá verze,možná to je ten problém. Uvidíme po vydání offic hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 tak 8/10 hodnocení moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 divny-tadycto nedokreslovani se stavalo kdyz ste si do GTA:VCS dali New Age Mod tak ten engine na kterym to jelo nestihal pac nektery ty modely byli v lepsi grafice a tak a obcas i treba domy porad byli takovy rozmazany (nevim jak se tomu rika tomu efektu pac sem to uz zapomnel....) takze to bude spis enginem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 to be to dela taky ne, ja xbox nemam, mam ps3...ale dokresluje se to normalne treba i u CoD4... to je v pohode ;-) tak 8/10 hodnocení moje co se ti na tom nelibi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLERS Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 to beto taky dela ja myslel ze je to u mne me uplne to sami jedes a najedno tam nenimost a hup je tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 graficky jsou lepší next gen tituly jeden důvod :) prostě celkový dojem ze hry nevím co ti mám popisovat to beto taky dela ja myslel ze je to u mne me uplne to sami jedes a najedno tam nenimost a hup je tam hrál jsem to asi 3/4 hoďky a takhle nárazově se mi to teda nestalo :) máš HDD? já jo jestli to nemůže být tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 ^^ jj chapu, ja byl poprve jedny hry znudenej ze jsem cekal mnohem vice jenze po par hodinach hrani jsem tomu prisel na kloub co se tam vse da delat... takze tvuj nazor na hru nebudu brat v potaz (nic ve zlym) toze na tuhle hru jsem se dost tesil a nechci byt zklamanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 graficky jsou lepší next gen tituly jeden důvod :) prostě dojem ze hry nevím co ti mám popisovat Jen otazečky když už to hraješ :D Jsou tam Kola ?? Je tam posilka ?? Dá se chodit do hodně budov ?? Je tam vylepšování zbraní ? ( myslim jako v GTA SA , když si použivla jednu zbraň třeba pistol jak si potom dostal dvě ) Mužeš třeba stloustnou ? jako v GTA SA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLERS Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 graficky jsou lepší next gen tituly jeden důvod :) prostě celkový dojem ze hry nevím co ti mám popisovathrál jsem to asi 3/4 hoďky a takhle nárazově se mi to teda nestalo :) máš HDD? já jo jestli to nemůže být tím HDD nemam myslis za by to bylo tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mobilier Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 ja taky nemam hadr ,ale prece se na disk krome savu nic neuklada ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.