marek_2080 Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 takze zatim budeme hrat ja, Luk3z^ (lukino xD) a Gamees... prida se jeste nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 Lidi kdyz vyfotim neco mobilem ukladaji se nekde ty fotky nebo to je jen tak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 jakej mate PSN ze bysme zaparili..? PSN: HanCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 ja mam lukezlol...pridam si te Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 Lol , ale už si založte vlastní topic v sekci PS3 a přestaňte nám to tady X360kařum spamovat :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 Napisem Rixoj, at tam prida sekci multiplayer.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 Poradite mne pls nekdo s misi the holland play... myslim jedu do stare nemocnice tam zabiju vsechny prijede LPCD a ty uz nejdou zabit co mam delat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 Lol , ale už si založte vlastní topic v sekci PS3 a přestaňte nám to tady X360kařum spamovat :dozey: :dozey::dozey::dozey: http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=20061 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 Poradite mne pls nekdo s misi the holland play... myslim jedu do stare nemocnice tam zabiju vsechny prijede LPCD a ty uz nejdou zabit co mam delat... Ta mise se myslím jmenuje the snow storm a já ji udělal tak,že jak tam přijeli ti policajti tak sem začal zdrhat do auta a ujel jim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 Dneska ,večer, GTA, my, proti ,amíkům, nasekáme, jim, řiť, všichni, co ,maj ,headsety ,pokecáme :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 super uz sem to vykoumal alen tet nvm mam jit na intertnet a tam na strance dat neco pise to( screll down and submit your resume ) vite nekdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 super uz sem to vykoumal alen tet nvm mam jit na intertnet a tam na strance dat neco pise to( screll down and submit your resume ) vite nekdo mas to scrolovat dolu a tam neco odeslat, neco jako kdyz prijimac licencni ujednani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvasa Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 Ta mise se myslím jmenuje the snow storm a já ji udělal tak,že jak tam přijeli ti policajti tak sem začal zdrhat do auta a ujel jim. jezismarja prosimte jaks to mohl udelat tak ze si utekl? Ja sem to delal (a delam) cca 10krat...za tu dobu sem stihl rozbit par obalu na cd a zadny uniky ani 15ti minutova prestrelka nepomaha. Bud me zabijou ti zku*venci jeste v te zricenine nebo me tak zmordujou ze me dodelajou ti venku...proste nemozny. Sice jednou sem se dostal na lod ale to si me podal zas vrtulnik. Ale nejvic uklidnujci je ze po kazdym restartu si tam musim dojet sam, protoze ten talent Roman nema NIKDY zadny auto aby me odvezlo...jestli to tak pujde dal tak dvd gta4 pujde jako podtacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Revealman Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 No můžeš si přece chytit normální taxík, ne?... Těch pár desítek dolarů tě nezabije. Já skoro ani neřídím, stejně to moc nejde :D. K té misi - je poměrně těžká, taky jsem ji párkrát opakoval. Dovnitř jsem se dostal pomocí granátů, prakticky bez výstřelu a ztráty života. Zpátky jsem nikam nespěchal, zacampoval jsem v místnosti, kde byly drogy, vystřílel policajty. Když tam bylo trochu prázdno, přesunul jsem se do nějaké místnosti, kde jsem se schoval za cosi... Nějaký přístroj myslím, možná kompresor nebo co (už je to déle). Prostě jsem vystřílel všechny policajty co se ochomýtali kolem. Najednou bylo prázdno, doběhl jsem až na parkoviště a jak jsem vlezl do nějakého auta, přijela kolona asi 7 policejních aut (přesně takhle se mi to stalo 2x po sobě, tak je to asi nascriptované). Pak musíš prostě ujet, to dělá každý jinak. Doporučuji jezdit v terénu, v parku, mezi stromy a zídkami atd., tam policajti vážně neumí :-D. --- Ještě k tomu utíkání - měl jsem poměrně problém s misí Flatline, nešlo o nic velkého, dostat se dovnitř nemocnice, zabít svědka, dostat se ven přes policii a ujet policii. Prvně jsem to zkusil v doktorských hadrech, ale hrubou silou - vždy mě nějak zabili (jednou jsem už skoro měl Sprunk z automatu, ale zabili mě:D)... Tak jsem to zkusil asi 3x. Pak jsem objevil, že jde odpojit od přístrojů, tak jsem ho odpojil a jednoduše utekl:D. Proběhl jsem kolem alespoň 10 policistů, sice stříleli, ale nějak mi zůstala ještě půlka života (měl jsem vestu)... Tu misi jsem udělal bez jediného výstřelu. Utéct je někdy vážně lepší - zkus vzít drogy a prostě sprintovat na parkoviště k nějakému autu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvasa Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 Ok tak zkusim se tam jeste jak rikas zakempit a vsechno postrilet...snad to vyjde. A to ze jde vzit normalni taxik sem ani nevedel:D Clovek se porad uci no:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 dobre je plneni misi za poldy, vemete jim auto, stisknete L1 a mate tam nejhledanejsi lupice, portrety...a taky prave hledane zlocince tak si nejakyho vyberte a bezte do nej :) taky jsem zjistil ze je tam 200 flying rats (holubi) - neco jako balonky/balicky a 50 unikatnich skoku...jako fakt ze je to dost tezky najit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Revealman Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 Han3: Na GamesRadar.com máš mapy těch pigeonů a myslím i skoků. kvasa: Já jsem to viděl před pár dny ve videu na youtube... Akorát nvm jak na ten taxík písknout. On na něj písknul, běžel za ním a taxík mu zastavil, já do něj umím akorát vlézt podržením Y (ale prvně ho musím nějak zastavit, většinou vlastním tělem:D). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 dobre je plneni misi za poldy, vemete jim auto, stisknete L1 a mate tam nejhledanejsi lupice, portrety...a taky prave hledane zlocince tak si nejakyho vyberte a bezte do nej :)taky jsem zjistil ze je tam 200 flying rats (holubi) - neco jako balonky/balicky a 50 unikatnich skoku...jako fakt ze je to dost tezky najit No podla map sa to da... ale je to fakt kktina... mne treba uz len 20 a mam 100% :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 ^^ jj, vim o tech mapach, ale ja si to proste chci dohrat bez nich... ˘˘ jj to jo :D to si fakt nedavam, ale chci bejt poctivej :D (stejne tak jako v LCS (98%) a VCS (98,7%) bez map apod.) tohle je ale "trosku" tezsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 ^^ Tak potom good luck... niektorych holubov bez tych map jednoducho nenajdes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Revealman Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 Víte někdo, jak takhle hvízdnout na taxík? Je to tam okolo 0:32 http://youtube.com/watch?v=BMuXH0lyALk&feature=related Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 ^^ jj, staci zmacknout L1 (u PS3)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Revealman Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 No já mám Xbox (jsme přecejenom v xbox sekci:D) //aha, tam je to LB:D nechápu, že jsem si toho nikdy nevšimnul:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 proste nechapu ta mise the snow storm nejde udelat zabiju vsechny v tom kostele na parkovisti a pak po mne de snad cela garda to uz pak nejde... nejhorsi mise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 Hele zkuste lítat s helikoptérou bez ocasu xD(urval jsem ho schválně o barák)... je to mazec...já takhle letěl přes 2 ostrovy :lol: trvalo mi to asi 5-10min :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.