Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Grand Theft Auto IV

bezejmena

Recommended Posts

Tak to právě netuším, ale tipuju to právě podle těch procent, že to bude nějaká interakce s postavou Packieho, Brucieho nebo Little Jacoba. Sice vždy, když jsem je na něco vytáhl, zaškrtl jsem si to v TO DO listě, ale asi jsem na něco zapoměl. Takže to příští týden projedu ještě jednou a pečilvě a pak se uvidí.

Teď jsem si dal na pár dní od GTA odpočinek, proložil jsem to Resident Evilem, a příští týden na to vlítnu ,,s čistou hlavou´´ :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 months later...
  • Odpovědi 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Oficiálně: Grand Theft Auto Episodes From Liberty City pro Playstation 3

Společnost Rockstar Games dnes oficiálně oznámila, že povedené dva datadisky The Lost and Damned a The Ballad of Gay Tony k cenami ověnčenému GTA4 míří na Playstation 3 od Sony. Oba datadisky vyjdou na jednom Blu-ray Disku, který se bude jmenovat Grand Theft Auto Episodes From Liberty City a k hraní nebudete potřebovat původní hru. „Jsme šťastní, že můžeme oznámit obě epizody i pro Playstation 3. Nemůžeme se dočkat, až je hráči budou hrát,“ řekl Dan Houser z Rocstaru. Grand Theft Auto Episodes From Liberty City vyjde pro Playstation 3 během první poloviny roku 2010. Více informací přineseme už brzy.

Tak nakonec se dočkají i majitelé PS3 :)

Odkaz ke komentáři

ehm... :D

Omluva za GTA: SOLC.

Dnes jsme publikovali novinku o obou epizodách, které měly mířit na PS3. Bohužel si z celého internetu vystřelila skupinka hráčů, která zkopírovala design oficiálního blogu Rocstaru a hodiai ji na svojí doménu. Odkazy z tohoto falešného blogu poté odkazovaly na oficiální a než si tohoto podvodu někdo všiml, už byla informace po celém internetu.

Omlouváme se tak za zmatek.

Přidávám link na falešný blog http://rockstargames.blogcindario.com/ficheros/newswirefi.html

My čerpali z http://www.psxextreme.com/ps3-news/6369.html

...............

Odkaz ke komentáři

• 5 weeks later...

Přídavky pro Grand Theft Auto IV dorazí na PC i PS3

544093.jpg

Foto: Oficiální zdroj

29.01. 08:32 | tn.cz / lb

Episodes from Liberty City vyjdou i na další platformy kromě Xboxu 360.

Pokud patříte mezi fanoušky městské akce Grand Theft Auto IV, ale bohužel doma nemáte konzoli Xbox 360, nejspíš jste minulý rok docela trpěli. Exkluzivně na konzoli od Microsoftu totiž vyšly dva přídavky.

The Lost Damned nás zavedl mezi motorkářské gangy a The Ballad of Gay Tony zase do prostředí nočních klubů a diskoték. V obou jsme se pak seznámili s novými hlavními hrdiny a zápletky doplnily události z Grand Theft Auto IV.

Dobrou zprávou ale je, že Rockstar Games potvrdili, že oba dva tituly vyjdou na osobní počítače i PlayStation 3. Episodes from Liberty City, kde najdete oba zmiňované přídavky, budou k dispozici již v březnu.

Odkaz ke komentáři

Přídavky pro Grand Theft Auto IV dorazí na PC i PS3

...

Dobrou zprávou ale je, že Rockstar Games potvrdili, že oba dva tituly vyjdou na osobní počítače i PlayStation 3. Episodes from Liberty City, kde najdete oba zmiňované přídavky, budou k dispozici již v březnu.

a kdy to vyjde??

vic cist, min psat

Odkaz ke komentáři

Omlouvám se za další příspěvek v řadě.

Chci se zeptat, když chci hrát gta 4 od začátku, tak to musím smazat uloženou pozici že jo? A zůstanou mi peníze v multiplayeru a trofeje?

Trofeje ti zůstanou 100%-ně;). Myslím, že u GTA IV máš vlastně dva savey, profil a pak ten save, ve kterém je vlastně uloženo, kde zrovna si. Takže bych si být tebou zálohoval savey na flashku a smazal ten NE-profilový save (má víc kb). Tím pádem bys měl začít od začátku, ale myslím, že to nějak půjde udělat i přes ten mobil. Hru mám, ale teď se mi nechce to zapínat.

Peníze v mulťáku ti zůstanou taky na 100%, protože jinak by to ani nešlo udělat na platinu:) ..., pokud bys teda od začátku nehrál tak, abys stihl příběh pod 30 hodin, což moc lidí určitě nedělá.

Takže zkus, pokud zálohuješ savey, tak nemáš vůbec co ztratit.

Odkaz ke komentáři

Srig:

Myslíš jako přes system - saved games a tam dát delete na celou?

Dej normálně new game přímo ve hře. Mají to tam schovaný, ale v hlavním menu někde pod položkou "system" nebo tka něco úplně vpravo to je. A nemusíš mazat nic. Jen pak budeš přepisovat savy.

Odkaz ke komentáři

Díky za odpovědi. Já ale spíš potřebuju získat další trofeje. Třeba jak mám vyhrát od brunciho těch 6 nebo kolik závodů, tak to jsem už udělal 2* a stále nic. Podle mě jsem si to zablokoval nějakým cheatem, třeba při závodě jsem dal ten na opravu auta. Nebo těch 20 multiplayerových závodů to taky nemám a měl bych mít.

Odkaz ke komentáři

A hlavně že to mělo být pouze a jen exklusivně pro Xbox 360, že si za to MS zaplatilo a co teď nevidím, ono to bude i na PS3. Tak to potom nechápu.

oni ty Exkulzivity vecinou do roka vyprchaj ... po roce uz se to vecinou obevuje.

Akorat veci ktere vyviji dvorni vyvojari jednotlivych firem (at uz MS bo Sony) se vecinou predelani na ostatni systemy nedockaji.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu