Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Grand Theft Auto IV

bezejmena

Recommended Posts

• Odpovědi 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 2 weeks later...

Ahoj mám takovej problém dohrál sem GTA cheaty jsem nikdy nepoužil nemám to za potřebí a i přesto nemám ani jednu trofej no to bych lhal mám asi 4% měl sem jich 12 v průběhu hry co se tedy trofejí týče ale něco se stalo a trofeje nepřibívají a ty co jsem měl tak ani nemám tak nevím nestalo se to taky někomu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar all, s kamarádem jsme šli hrát GTA IV, šel jsem mu poslat pozvánku ale on tam není,ale já u něj jsem.

No tak jsem na tom podobně nikdy jsem to nerzběhal z kamarádem přez pozvání tůdíš jsem si nikdy se známím nezahrál... nevím čím to bohužel je:-(

Odkaz ke komentáři

je to tím, že jeden z vás nebo oba máte ve friendlistu přes 50 přátel, buďto je můžete smazat pod tuto hranici a nebo na to existuje takovej fígl, jakmile přijmete pozvánku do hry, tak se odhlašte od PSN (naject na account managment, stisknout trojůhelník a dát Sign Out) a potom znovu poslat/nechat si poslat pozvánku a už by se měla zobrazit ;)

Odkaz ke komentáři

je to tím, že jeden z vás nebo oba máte ve friendlistu přes 50 přátel, buďto je můžete smazat pod tuto hranici a nebo na to existuje takovej fígl, jakmile přijmete pozvánku do hry, tak se odhlašte od PSN (naject na account managment, stisknout trojůhelník a dát Sign Out) a potom znovu poslat/nechat si poslat pozvánku a už by se měla zobrazit ;)

No myslím že tím že bych měl mít 50 přátel já nebo kamarád to asi nebude ale určitě to zkusím tak jak říkáš stím PSN takže díky za tip:psp:

Odkaz ke komentáři

je to neřikám hypoteticky, prostě je to tak... mají to prostě blbě udělaný, že v rockstar hrách se zobrazuje pouze prvních 50 přátel, ty další jsou, jako bys je neměl

budete si 30.3. kupovat ty dlc?

jasně, navrhuju udělat nějakou skupinku, to pak vyjdou asi na 200 kč obě pro jednoho

Odkaz ke komentáři

Já budu taky kupovat ty Dlc hlavně kvůli Baladě o teplém Tonym. V recenzích o tom píšou jako o tom nejlepším po GTA:SA.

jj TBOGT je z nich nejlepší. Nejenom že přináší nejvíce novinek, ale taky je asi nejlepší příběh. LAD taky není špatný ale na TBOGT to nemá. Navíc oba dva datadisky se i v některých scénách propojují s normálním GTA IV což je taky pěkný. Teď když hraju znova normální GTA IV, tak jsem tam vyděl stejnou scénu jako v LAD akorád místo toho motorkáře to bylo mířeno spíše na Nika.

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Episodes from Liberty City na PS3 odloženo

Majitelé Playstationu 3 měli určitě radost z oznámení datadisků The Lost & Damned a The Ballad of Gay Tony pro GTA 4 i na jejich konzoli. Oba datadisky měly původně vyjít na PS Store poslední den v tomto měsíci, přičemž v ten samý den se měly oba datadisky objevit i v obchodech pod názvem Episodes from Liberty City. Dnes Rockstar Games bohužel oznámil, že musel toto vydání posunout až na 16. dubna. Posunutí odůvodňuje tím, že si Sony vyžádala drobnou úpravu v obsahu hry. O jakou úpravu se jedná už v Rockstar neprozradil, ale ubezpečil hráče, že co se týče samotné hry, tak ta bude naprosto stejná, jako ta na Xboxu 360. Pravděpodobně se tak jedná o opravu nějaké chyby, kterou Sony zjistila při udělování certifikace. Na PS3 verzi si tak budeme muset počkat o dva týdny déle.

...................

Podle toho co jsem četl, je odloženo kvůli věkové hranici a související cenzuře rádia

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu