forlanek Odesláno Duben 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2010 Grafika u GTA IV je doslova hnusna, vypada hur nez na podprumernym PC ktery sotva splnuje pozadavky, zvlast kdyz sviti slunce, to du dycky blejt. V noci to ale neni tak spatny. koukám teda že ta grafika na PS3 u GTA IV je normální, já už sem myslel že mám zničenej kabel nebo nějak nemocnej disk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojtuss Odesláno Duben 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2010 ono asi kdyby to udelali lepsi tak by to malo co utahlo. pracejenom ta fyzika a vpodobny ostatni veci jsou dost propracovany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Duben 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2010 XboX teda vypada mnohem lip a je daleko slabsi nez PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Duben 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2010 no v týhle hře určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thf42 Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 tak mám stáhnuto gay tony i lost and damned, ale při načítání mi to nabídne jesli chci spustit Gay Tony.. co když chci spustit Lost and Damned? vymazat GT? edit: tak už vim, NEW GAME a pak si vybrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 Normálně ve hře si najedeš do menu, tam si najedeš do položky ohledně saveu a dáš new game - The Ballad of Gay Tony a máš to, pak už jenom vybíráš. Nic se mazat nemusí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freyeris Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Mám rozjeté GTA a nemůžu si poradit s jednou misí. Ve statistikách jsem zhruba na 24% takže dá se říct ještě začátek. Odehrává se to ve druhé části města někde na jihu a každou chvílí mi přichází SMSka že se mám dostavit ted nevím jestli do modního odchodu s oděvy nebo na interview. To interview a obchůdek s oděvy je jen pár kroků od sebe tak mě napadlo že se jedná asi o nějaký pohovor a že potřebuju kvalitní oděv, ale to nepomohlo, tak nevím. Pomůže někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 jo musíš jít do tam toho obchodu pro zazobance, teď nevim jak se jmenuje :) , tam koupit nový hadry (boty, kalhoty, sako) a pak budeš moct jít na ten pohovor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pernaaa Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 Jen doplním, že obchod je perseus a musí to být to černý sako s kravatou a černý lakýrky :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freyeris Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 JJ dík za pomoc šlo to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freyeris Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 Lidi jaké to je hrát on-line, o co tam jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojtuss Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 no mas mody teamdeathmatch nebo deatmatch, to je jako u jinych her. pak tam jsou i jiny mody. pak je tam free mode, to mas uplnou volnost nemusis nikoho zabijet a delas tam z kamosema kraviny a co chcete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freyeris Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 On line sem ještě nic nehrál až na Flatout 2 na PC a musím říct nic moc zábava. Dost často se mi stávalo že hráč kterýho sem chtěl předjet se zadrhával, při každém souboji se oběvoval někde jinde, chvíli přede mnou chvíli za mnou. Off line to bylo normální. Já měl tehdy pomalý net a myslel sem že to bylo připojením ale myslím že né. Taky sem zkoušel propojit 2 kompy a hrát NFS MW ve dvou a bylo to stejný jako s Flatoutem 2. Prostě ty auta se občas do sebe vcucnou a mizí, vypadá to dost odpudivě, tak se chci zeptat jak to ted funguje třeba s NHL 10 když hrajete on line každý někde jinde. Nebo COD 4 a podobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 On line sem ještě nic nehrál až na Flatout 2 na PC a musím říct nic moc zábava. Dost často se mi stávalo že hráč kterýho sem chtěl předjet se zadrhával, při každém souboji se oběvoval někde jinde, chvíli přede mnou chvíli za mnou. Off line to bylo normální. Já měl tehdy pomalý net a myslel sem že to bylo připojením ale myslím že né. Taky sem zkoušel propojit 2 kompy a hrát NFS MW ve dvou a bylo to stejný jako s Flatoutem 2. Prostě ty auta se občas do sebe vcucnou a mizí, vypadá to dost odpudivě, tak se chci zeptat jak to ted funguje třeba s NHL 10 když hrajete on line každý někde jinde. Nebo COD 4 a podobně. a proč to píšeš zrovna do sekce ke GTA IV ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freyeris Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 Protože sem se hned na začátku ptal o co jde v GTA 4 v režimu on line a chyt sem se toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 Možná hloupí dotaz, ale když si koupím Lost and Damned a Tonyho na DVD, podaří se mi spojit přes net s člověkem, který má pouze GTAIV? A jak je to s trofejema jsou zvlášť pro Datadisk, pokud je zlvášť na DVD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojtuss Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 cau nechcete si me dat nekdo za kamose na psku? mohli bychom pak v gtacku hrat spolu. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 No pokud má tvůj kámoš jen GTA IV tak spolu hrát nemůžete. A je tam několik trofejí který získáš jenom s timto datadiskem, ale k některým potřebuješ aji původní GTA takže bez IV platinu nedáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 forlanek: Proč by nemohli? Zkoušel jsem to s pár kámošema, ani s jednim to nešlo, nevim proč, Nat máme stejné, vše je jinak v pořádku. Mám na mysli party i ve free modu. Poradí někdo? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 Upřímně jsem doufal, že by to šlo, přeci jenom co se týká mulltiplayeru tak hra nic nového snad nepřïnáší. Takže teda konečný verdikt, když já budu mít diskovou verzi datače a kamarád jenom IV, tak si team deathmach apod. nedáme? 2forlanek: Ale jako do multáku tě to stejně hodí za random postavu a na předem určený místo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 nevím připadá mi blbost že by prostě byli 3 hráči spolu třeba v tom free modu, a jeden by měl spuštěný IV, druhej TBoGT a třetí TLaD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pernaaa Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 Zdravím, pls můžete mi někdo říct jak je to s dobou hraní u těch datadisků? Není to nějak moc krátký? Jak IV to dlouhý asi není že :)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 Tak LaD sem projel za 8 hodin, teď hraju tBoGT a mám asi 25% a nahraný 4 hodiny a podle výpisu misí z netu mě jich ještě hafo čeká takže to bude taky těch 8 určitě, takže 8+8= 16 + ještě nějaký vedlejšáky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pernaaa Odesláno Květen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 Dik, tak to je v klidu, to si určitě pořídím. Měl sem právě trochu strach aby to nebylo pár misí a šlus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 Ahoj hraju GTA:BoGT MP a obcas to nechapu...kdyz po nekomu strilim tak nechce umrit a vubec mu neubiram..ale to treba vice lidem a i oni mne...nevite proc?hraju Free Roam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.