StefiCZ Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 A k cemu ti to bude dobry?Bude to vypadat naprosto stejne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 To by asi nemelo, nerikam ze to bude velky rozdil, ale rozdil by to byt mel, to je jako by si rekl, proc to zapojovat pres hdmi do 40´´ televize, staci to pres scart natahnout do nejakeho maleho crtecka, bude to vypadat stejne :) Zkusil bych zapatrat v nastaveni rozliseni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dana.317 Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 V menu PS3 kde se nastavuje rozlišení, musíš vypnout 720p a 1080i, potvrdit a zapnout GTA4, pak ve hře budeš mít 1080p. Stejně tak i ve Fifa 2010. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urbi94 Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Hele jak je to s padáním FPS a vůbec celkovou hratelností GTA 4 na Ps3?? Někdo tvrdí že je to místy až nehratelný atd....lagy jsem vyděl i na Xboxu, třeba když jsem do spousty aut střelil RPGčkem atd ale jinak ne. Co PS3? Někdo také tvrdí že špatná optimilizace her od R je jen ze začátku znatelná, později po opatchování je to v cajku......Tak fakt nevim čemu věřit, videa s lagama jsem vyděl ale to jsou videa z dob kdy to byla čerstvá hra na Ps3.....máte někdo zkušenosti se kterými by jste se podělili? Děkuju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Hra jede stabilně, ale má opravdu škaredou rozmazanou grafiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakbus Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Zdravím,můžete mi prosím poradit co po mě chce ve hře nějaký Zit?Našel jsem mail kde bylo uvedeno číslo,na které když jsem zavolal,tak mi v zápětí došla sms.V ní stálo:Zit!spotted DUKE ELLINGTON:take the A train.Projel jsem celou trasu A,ale na nic jsem nenarazil,a v mapě co mám ke hře žádná ulice Duke Ellington není,pokud je to název.Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dana.317 Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Zdravím,můžete mi prosím poradit co po mě chce ve hře nějaký Zit?Našel jsem mail kde bylo uvedeno číslo,na které když jsem zavolal,tak mi v zápětí došla sms.V ní stálo:Zit!spotted DUKE ELLINGTON:take the A train.Projel jsem celou trasu A,ale na nic jsem nenarazil,a v mapě co mám ke hře žádná ulice Duke Ellington není,pokud je to název.Díky za odpovědi GTA4 už mám sice projeté ale nevzpomenu si o co ted jde. Podle mě DUKE ELLINGTON je jméno týpka kterého musíš najít, měl by se nacházet někde ve vlaku, v nadzemce nebo jej uvidíš stát někde na zastávce, myslím si to, možná tě nesmí spatřit tak opatrně. Zkus si najít ve videonávodu poslední misi, pak budeš moudřejší. Dej pak vědět jestli to pomohlo. http://www.gameanyone.com/?search=GTA4+Zit&search.x=23&search.y=7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakbus Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 No tak v brožurce ke hře jsem zjistil že DUKE ELLINGTON je interpret a "take the A train" je písnička na rádiu JNR.Ale co s tím,to fakt nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 sice opoždeně ale to je jedno Zit je zjištování jmen písniček z radii co hrajou ve hře,a když při nejaky pisnicce vytocis nejaky cislo tak ti pak prijde zprava s tim jak se ten song jmenuje a ta služba se jmenuje Zit tak asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janky1468626025 Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 cau neuděláme vecer v ulicích nejaký bordel ? :D Zahrál by nekdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 já bych dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 taky dám ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janky1468626025 Odesláno Září 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2011 nedáme dneska treba po 18:00 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dana.317 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Čauky, dá se v GTA4 použít i volant pokud zrovna přejíždíte lidi? A taky mě zajímá jiný druh ovladače, myslím že se jmenuje FragFX, nebo Dual SFX Frag pro, jestli to lze použít i na tuto hru, má to i myš.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 frag mám,ale na gta je lepší je dualshock 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitbu2l Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 ZDravim, vyslo pro gta nake DLC (nepocitam EfLC) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 neeeeeeeeeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Na GTA vyšli tato DLC: - The Lost and Damned - The Ballad of Gay Tony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitbu2l Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Jeste bych mel jeden dotaz, kdyz koupim GTA IV: Complete. Budou v baleni 2 disky anebo se vse vleze na jedno blurayko? e: tak uz sem si to nasel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakbus Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 Zdravím,chci se zeptat jestli má cenu kupovat ty DLC.Nejsu moc zdatnej v angličtině takže abych si kupoval ty DLC jen kvůli příběhu(kterej je navíc povětšinou jen dojeď někam a zabi někoho) je pro mě zbytečná investice.Jsou tam navíc třeba nový auta,zbraně,mapy atd.?Dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitbu2l Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 jsou tam novy dopravni prostredky i zbrane. V mych ocich jsou obe dlc lepsi nez puvodni hra takze stoji urcite zato.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakbus Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 Ok supr.Dík za odpověď. Tak to valím koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 Můj názor na DLC je že je super, ty bikeři tedy TLAD, jsou super, TBoGT jsem kampan nehrál, ale jsou tam super přídavky do MP, vč. skákání z padákem z budov atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 určitě to kup, Balady teplého Tondy jsou podle mě ještě lepší než puvodní příběh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitbu2l Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 To me z tech dlc bavil vic TLAD, ale to asi jen proto ze me bavi byt drsnej motorkar.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.