Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Rok 2007: Nokia smazala konkurenci, má 40 %

g00dFeLLa´z

Recommended Posts

• Odpovědi 67
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Protože je nejlepší a kdo jí nemá je loser :roll:

Jo zase jeden chytrej. "Nokie je všechno, žádnej jinej telefon se nevyplatí." blablabla... Takový názory miluju.. Jasně, neříkám že všechny nokie sou sračky (jen většina :lol: )Prostě každýmu se líbí něco jinýho. Někomu se líbí Symbian, někomu Windows Mobile, zbytku nokie

:lol: :lol: :lol:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo zase jeden chytrej. "Nokie je všechno, žádnej jinej telefon se nevyplatí." blablabla... Takový názory miluju.. Jasně, neříkám že všechny nokie sou sračky (jen většina :lol: )Prostě každýmu se líbí něco jinýho. Někomu se líbí Symbian, někomu Windows Mobile, zbytku nokie

:lol: :lol: :lol:

Až na to,že to TA debilní NOKIA vytvořila Symbian a třeba i to,že TA zasra_ná NOKIA vytvořila Bluetooth a až na to,že TA zkurven_á NOKIA vládne ostatním značkám. Třeba ty,které používají Symbian (56%) a nebo třeba těm,který používájí Bluetooht (97%)... Tak se zase s názorem,že jsou Nokie sračky klidni. :blink:

Odkaz ke komentáři

Asi tě zklamu ale za Bluetooth a jeho vývojem stojí Ericsson.

btw. mata: dík ;)

nejdriv poradne cti nez neco napises :dozey:

... "It was established by Ericsson, Sony Ericsson, IBM, Intel, Toshiba, and Nokia, and later joined by many other companies." ... :P

.. http://en.wikipedia.org/wiki/Bluetooth

joa ten obrazek v podpisu mas pekne hnusnej.. hnusne zdeformovanej roztahnutim/neproporcionalni zemnou velkosti.. fuj..

Odkaz ke komentáři

Nezklameš,neboť se mýlíš... :) Říkal nám to náš učitel na Technické prostředky a jsem si jistej,že on ví o čem mluví. (má taky Nokii) :D
Zna tvuj ucitel google? Ja ano: http://www.automatizace.cz/article.php?a=639

BTW: Mam dve Nokie - takze ze mne nemluvi zavist;-)

Odkaz ke komentáři

Anonymous_: jo.. spravne, myslel jsem smartphone s WM.. tak. blbe jsem to napsal ano.. Totalne pretvorit? Ano muzes si to pretvorit o neco vice, ale rekni mi, jak vice oproti symbianu - tim myslim prakticky.. Na telefonu se Symbianem muzes zprovnoznit linux (SX1), na P/MDA muzes zprovoznit linux, aplikace jsou vesmes stejne.. ze jsou hry lepsi pro WM? Ano, P/MDA jsou precijen trochu vetsi a tudiz v sobe maji "trosku" vykonejsi CPU/GPU nez smartphone..

Do smartphonů od HTC který samozřejmě jedou na WM se dává 400mhz procesor... Takže u toho trošku bych oddělal úvozovky ;)

a jak uz jsem rikal prakticky muzes mit stejne programy jak na WM, tak symbianu - pokud se bavime o smartphonech.. tudiz pochybuji ze tebou zverejnena hra je ze smartphone.. Hl. obrazovku (plochu) muzes pretvorit jak ve WM, tak v symbianu, menu take, aplikace jsou prakticky stejne - tak mi rekni nejaky PRAKTICKY ROZDIL..

Stejný programy ?? Na WM je daleko víc programů než na Symbian.. Jak sem psal, je to asi jako Windows a Linux.. Na windows je programů víc.. Každýmu vyhovuje něco jinýho..

a HTC neni smartphone lidi, uz se proberte, MDA/PDA uz nespada do kategorie mobily.. resp. ano muzeme to tam radit, ale to uz pak mohu rovnou srovnavat me UMPC s vasim HTC, anebo rovnou muj ultralight notebook s vasim k750i.. trochu nesrovnatelne ze??! Stale se pohybujeme ve velikostech vesmes normalnich mobilu.. Tudiz zustanme u smartphone a tedy u napr. srovnavani WMek na mobilech typu jiz zminene Motorola MPx200 a Symbianu napr. na N95/9500/E90 etc.. je to jasne?

PDA/MDA spadá do kategorie mobily ,pokud se do něj dává simka a můžeš s ním volat. Jsou PDA se kterýma nemůžeš volat víš ? :DTo už pak je trošku divný když tady píšeš že je to stejný jako porovnávat notebook a k750i.. Do MDA/PDA dáváš simku.. Nebo ty tím notebookem taky voláš ? :bash:

Až na to,že to TA debilní NOKIA vytvořila Symbian a třeba i to,že TA zasra_ná NOKIA vytvořila Bluetooth a až na to,že TA zkurven_á NOKIA vládne ostatním značkám. Třeba ty,které používají Symbian (56%) a nebo třeba těm,který používájí Bluetooht (97%)... Tak se zase s názorem,že jsou Nokie sračky klidni. :blink:

Bluetooth nepoužívám ( použil jsem ho jednou jedinkrát v životě.. nekecám) a Symbian je podle mě taky na hovno proto mám WM :D

Odkaz ke komentáři

Anonymous_: jo.. spravne, myslel jsem smartphone s WM.. tak. blbe jsem to napsal ano.. Totalne pretvorit? Ano muzes si to pretvorit o neco vice, ale rekni mi, jak vice oproti symbianu - tim myslim prakticky.. Na telefonu se Symbianem muzes zprovnoznit linux (SX1), na P/MDA muzes zprovoznit linux, aplikace jsou vesmes stejne.. ze jsou hry lepsi pro WM? Ano, P/MDA jsou precijen trochu vetsi a tudiz v sobe maji "trosku" vykonejsi CPU/GPU nez smartphone..

Do smartphonů od HTC který samozřejmě jedou na WM se dává 400mhz procesor... Takže u toho trošku bych oddělal úvozovky ;)

MDA bych uz snad ani nenazyval smartphonem, pokud dle specifikaci to smartphone je, tak prakticky to fakt smartphone neni.. MDA X N95 je trosku rozdil ne? Uz jen ve stylu pouziti (dotyk. obrazovka, uplne jinej styl pouziti, vykonejsi etc..) BTW ja na Nokii 9500 mam asi 103MHz procesor a mam Symbian.. pak je asi logicke ze nerozhejbu hry co ty.. navic je rozdil ve strukture (MIPS/ARM etc..), ty mas navic na HTC urcite nejakou - alespon minimalni - grafickou HW podporu a RAMku alespon 64MB.. coz je taky rozdil oproti mejm cca 10ti MB.. takze asi tak.. Na praci - na kterou Nokia mobily dela - je muj telefon OK, proc ho mit nabusenej jako ty tve HTC? Abych na tom spoustel hry se kterejma ste se tady chlubili? Ehm.. na hry mam PSP..

a jak uz jsem rikal prakticky muzes mit stejne programy jak na WM, tak symbianu - pokud se bavime o smartphonech.. tudiz pochybuji ze tebou zverejnena hra je ze smartphone.. Hl. obrazovku (plochu) muzes pretvorit jak ve WM, tak v symbianu, menu take, aplikace jsou prakticky stejne - tak mi rekni nejaky PRAKTICKY ROZDIL..

Stejný programy ?? Na WM je daleko víc programů než na Symbian.. Jak sem psal, je to asi jako Windows a Linux.. Na windows je programů víc.. Každýmu vyhovuje něco jinýho..

Ehm, rad bych te vyvedl z omylu, na linuxu, s oficialnima repozitarema, ihned z instalace, mam k dispozici 23193 balicku se SW... coz si myslim ze tem tvuj widloidni system fakt nema.. Je to jen ze zakladu a jsou to jen balicky ve verzi stable, takze k tomu pripocti neoficialni repozitare, ktere obsahuji dalsi desitky/sta-tisice SW, a programy v binarni podobe a programy co se kompiluji.. Mozna te to prekvapi, ale vis, ze firefox byl jako prvni na Linuxu? A co treba takove PHP, take na linuxu.. ;) vis ono staci jen neposlouchat ty hloupe famy kolem tebe, ze na linux je toho malo, to ze tam misto m$ Office je OpenOffice, neznamena ze na linux je malo/mene SW nez na Widle ;)

Ano, je zname je u Symbianu VS WM, je to tak ze WM vyhrava... to nepopiram, ale mohl by jsi mi rict jaka aplikace by mi treba mela chybet na Symbianu co ty mas na WM? Prosim neco praktickeho, nemyslim nejakou hru.. Prakticky mam vse co potrebuji tak co.. Vyzval jsem te, at napises konkretni pripad kde ma WM v aplikaci navrch, nenapsal jsi... Vis, ona kvantita je trosku na nic (na co, ze na WM desitky prehravacu hudby a na Symbian jen 3, ale za to kvalitni.. ). ;)

a HTC neni smartphone lidi, uz se proberte, MDA/PDA uz nespada do kategorie mobily.. resp. ano muzeme to tam radit, ale to uz pak mohu rovnou srovnavat me UMPC s vasim HTC, anebo rovnou muj ultralight notebook s vasim k750i.. trochu nesrovnatelne ze??! Stale se pohybujeme ve velikostech vesmes normalnich mobilu.. Tudiz zustanme u smartphone a tedy u napr. srovnavani WMek na mobilech typu jiz zminene Motorola MPx200 a Symbianu napr. na N95/9500/E90 etc.. je to jasne?

PDA/MDA spadá do kategorie mobily ,pokud se do něj dává simka a můžeš s ním volat. Jsou PDA se kterýma nemůžeš volat víš ? :DTo už pak je trošku divný když tady píšeš že je to stejný jako porovnávat notebook a k750i.. Do MDA/PDA dáváš simku.. Nebo ty tím notebookem taky voláš ? :bash:

Jiste, vidis nejakej problem v tom, nacpat do notese SIMku ? :roll: V tom pripade esli ti prijde fair srovnavat vykonost mojeho notese s tvym ubohym HTC.. tak pak je v poradku ze srovnavas N95/9500 s tvojim MDA..

Takze asi tak, neber to jako utoky ani jako flame.. je to jen obycejnej rozhovor a diskuze/polemizovani... + nejake ty nazory ;) - z obou stran..

Odkaz ke komentáři

Tohle se nikdy nevyřeší.. To je jako založit topic - Co je lepší Windows nebo Linux ? ... Prostě každýmu vyhovuje něco jinýho.. Sou tady 2 tábory, takže bych to stopnul a bavil se ONLY o nokii, pač o tom ten thread je.. Tím končím..

EDIT: Semry: ne nepoužívám BT... řekni mně na co ty používáš BT.. pak ti odpovím, podle toho co odpovíš ty :lol:

Odkaz ke komentáři

Tohle se nikdy nevyřeší.. To je jako založit topic - Co je lepší Windows nebo Linux ? ... Prostě každýmu vyhovuje něco jinýho.. Sou tady 2 tábory, takže bych to stopnul a bavil se ONLY o nokii, pač o tom ten thread je.. Tím končím..

EDIT: Semry: ne nepoužívám BT... řekni mně na co ty používáš BT.. pak ti odpovím, podle toho co odpovíš ty :lol:

Mno ja ve svem telefonu pouzivam BT jen k peti vecem::D

- synchronizace schuzek a adresare s notebookem

- stazeni fotek do notebooku (popr. nahrani novych aplikaci)

- pripojeni klavesnice pro psani delsich textu

- pripojeni notebooku pres telefon k netu

- vymena dokumentu, vizitek apod s kolegy

Nic duleziteho:D Ovsem asi bych jej bez BT mohl rovnou hodit ze schodu:-)

Odkaz ke komentáři

Mno ja ve svem telefonu pouzivam BT jen k peti vecem::D

- synchronizace schuzek a adresare s notebookem

- stazeni fotek do notebooku (popr. nahrani novych aplikaci)

- pripojeni klavesnice pro psani delsich textu

- pripojeni notebooku pres telefon k netu

- vymena dokumentu, vizitek apod s kolegy

Nic duleziteho:D Ovsem asi bych jej bez BT mohl rovnou hodit ze schodu:-)

Je mi 14.. Takže všechno kdomě fotek by se dalo vyloučit, ale tím že používám datovej kabel se vyloučí všechno.. Na net se připojuju přes Wi-Fi a BT klávesnici nemám... V tomhle věku jedině na posílání souborů se spolužákama.. Bohužel všechno co mají oni mám i já.... Byl bych možná radši kdybych BT neměl aspoň by po mně nechtěli oni pořád něco posílat :lol:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu