Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

NDS dotykovy displej help


cjakub

Otázka

zdravim, nedavno som si kupil ndsl, aj s r4ds ale mam taky problem.. napr. pri hre Settlers jednoducho uplne zle reaguje displej, napr. kliknem na nejaku polozku ale ono mi to zreaguje na druhom konci displeja.. ale normalne v menu aj pri inych hrach mi ide uplne normalne.. moze byt chyba v romke? :?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Mam trochu jiny dotaz ohledne dotykoveho displaye...

Budu si porizovat NDS prevazne kvuli oborvskemu mnozstvi programu na vyuku kanji (japonske (vlastne cinske =) ) znakove pismo). Z toho vyplyva, ze spis nez mackat tlacitka po stranach a sem tam na dotykovy display, budu skoro jenom cmarat tlustym stylusem na dotykovem displayi nekonecne hordy klikyhaku porad dokola a dokola.

Prezije to ten display vubec? =) NDS jsem nikdy nemel v ruce, tak nevim jak je "durable".

Jeste vlastne dalsi vec... Nejspis budu kupovat uz pouzivany, i kdyz chci jen v 90% a lepsim stavu. Takze neco malo taky za sebou asi bude mit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
ok vyskusam, diky zatial

//bolo to chybnou romkou, stiahol som inu verziu a uz to facha dobre.. Mimochodom mam dalsiu otazku, ide vam Miami nights: singles in the city?? mne ukaze na r4ds iba bielu obrazoku a nic viac :(

S nejnovějším fw už fachá, stáhni http://gbatemp.net/index.php?download=2063

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu