Midnight Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 Jednoduchy navod, ako urychlit nastartovanie Windowsu 1. Štart -> Spustiť -> napisat tam "regedit" (bez uvodzoviek) 2. ist touto adresou: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management\PrefetchParameters\EnablePrefetcher 3. v polozke Enable Prefetcher zmente hodnotu na cislo 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 o co se skrátí ta doba ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Leden 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 nvm ale ten prispevok mal asi 600 dakovani ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 takze si to nezskousel, jenom si to zkopiroval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Leden 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 skusal..ale nie isto zo stopkami..a ja aj tak pouzivam vacsinou hybernaciu ;) posledne som PC vypinal pred tyzdnom... :D a nepametam jak dlho mi ho zapinalo ;) edit... ked neveris ze to mam zrobene ten screen hore je moj ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 zajimane..hned to zkusim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 asi to funguje ako pod xp aj pod vistou vsak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3n10n Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 Good je MSCONFIG ( START > SPUSTIT > napiš MSCONFIG . tam OBECNÉ a odškrtnout "Načíst položky Po spuštení". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 hej mne sa zda ze komp sa mi pri starte znacne spomalil...ake bolo to prve cislo ktore som musel zmenit na tu 5ku pls? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DWXR Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 Tohle se hodí, ale raději to zkoušěte nebudu, abych nedopadl jako Epic :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 Já doporučuji prográmek ebooster http://www.eboostr.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rou Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 predchozi hodnota byla 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milmol Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 Thx super návod štartovanie sa mi zrýchlilo a trvá mu to približne o polovicu kratšie ako predtým ešte raz THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafamous Odesláno Srpen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 jj je to lepší, aspoň nemusim takovou dobu čekat! :-.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Srpen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 prefetcher je funnkce windows, ktera hospodari s pameti tak, ze zrychli bootovani systemu a start programu , ktere se automaticky spousti pri startu windows.. zmenenou hodnotou v registru tyhle funkce menite nastaveni prefetcheru... ale ten ma jen 4 hodnoty 0 - vypnuti 1 - zrychleni nacitani programu automaticky spustenych pri startu windows 2 - zrychleni bootovani systemu 3 - 1 i 2 3 je standartni nastaveni windows, ale instalace nekterych programu muze zmenit nastaveni prefetcheru na nizsi hodnotu takze pokud nekomu z vas zrychli chod windows je to tim, ze ma nastavenou nedefaultni hodnotu, mensi nez 3 radsi byste si meli v MSconfigu povypinat automaticky start programu, ktere nepouzivate, jak radi 3n10n;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomax Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 Nejlepsi na to urychleni bootovani je tuneUp utilities. jednak si tam nastavite, ktery programy se maj po startu spoustet a jednak bude pc porad pod kontrolou a zbyvi vas tak nepotrebnych souboru na disku...atd atd...no je to proste cool programek muzete vyzkouset prog+sn+cz http://rapidshare.com/files/136849515/TUP_CZ.rar nebo je pak jeste moznost hybernace anebo prejit na vistu...mam 64 a bootovani do 20sek komplet az na plochu a spousteni programu je taky o dost rychlejsi..word nabiha do 5sek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Září 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 Heh takze jestli se asus eee startuje 28vterin tak s timto to bude za 17 :D ?To asi ne ze :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-SIDE Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 díky posílal thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sstepus Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 no mam 7dmy ty hodnoty tam byly taky stejny (vsechny vidle sou stejny jenom maj opraveny chyby a jinej vzhled jako treba aero :D)tak uvidm jak to bude nabíhat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDCx Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Win XP Pro - za sebe teda nedoporučuju, z 3 jsem to přepsal na 5 a výsledek byl že startování bylo rychlý stejně, ale pak se mi navíc mnohem dýl spouštěli programy jako ESET atd... Ale toto mi zabralo "Jak zrychlit vypnutí Windows?" http://www.extrawindows.cz/jak-na-rychlejsi-start-vypnuti-windows je to až dole, je fakt že vypínání mam teď tak jednou rychlejší :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 nevím ale muj notebook se choval značně nestabilně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 No moc bych to nedoporučoval na win7 udělal sem to a naskočila mi BSoD :( akorád sem byl nasrán! Tak sem přehodil Ramky z jednoho slotu do druhyho a pohoda... Nejlepší je si povypínat ty programy při startu co nepotřebujete ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Good je MSCONFIG ( START > SPUSTIT > napiš MSCONFIG .tam OBECNÉ a odškrtnout "Načíst položky Po spuštení". Jo...já to vůbec nemám zaškrtlý, mám zaškrtlý to nahoře ( ovladače zařízení atd ) a stejnak je to pomalé :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 No ty v*e, laptop TOSHIBA přeinstalovaý z Vist na XPčka - Zmáčku start a než se rosvítí obrazovka abych mohl něco dělat trvá to 49:11 sekund :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Ahoj. Dobrá finta jak urychlit zapnutí PC. Vyskouším to určitě a dám vědět,ale myslím že to je asi pez problémů.. To se bude docela hodit. Líbí se mi když se PC zapne rychleji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.