Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Výměna PSP Slim za Nintendo DS Lite ?


Dejv

Otázka

Zdarec potřebuju poradit. Mám vyměnit moje PSP Slim Ice Silver + 2 GB karta (bez záručního listu) za Nintendo DS Lite (bez záručního listu)? Je to výhodná nabídka? Kdo už to držel v ruce a má ošáhlí obě konzole? Jinak PSP je super. Mám rád 3D akční hry ve stylu GTA Vice City,Medal of Honor a pak takový ty plošinovky jako Mario , Bomberman. Je na Nintendo DS Lite dost takovýchto her? Hry na to jsou podstatně menší než na PSP takže je to určitě na úroveň grafického zpracování a kvality her. Jaká je vůbec hratelnost na NDS když nemá joystick jako psp , ale má zase dotykový disply + pero. Display je podstatně mnší ale zase má 2 displaye. tak prosim poraďte. Chtěl bych ho vyzkoušet ale abych nakonec nebyl zklamaný. Díky za vaše názory.

Nintendo DS Lite

Je v perfektnim stavu - málo používané, dovezené z anglie. Drzi na nem doposud ochrana folie Hori.

Nabídka obsahuje: Nds Lite Black, Nabijecka, M3-DS Simply Card (pro hraní stažených her), 1 gb + 512 mb pametová karta, praktické pouzdro, hadřík.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
A můžu se zeptat jakou konzoli máš radši? Která ti víc vyhovuje. (Jestli se to tak dá říct.)

svoje vlastni NDS mam sice jen zhruba tyden,ale jiz rok pred tim jsem jedno koupil pritelkyni a porad ji ho bral :) Nicmene musim priznat ze PSP by pro me bylo nepostradatelne..bez NDS bych se obesel...ovsem jsou tam hry ktere si na PSP nezahrajes a jsou zatracene zabavne ;) Takze pokud to muzes financne utahnout doporucuju obe zaraz :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

mno pokud ses blazen do maria tak si jich muzes dost zahrat pres emulatory na psp ;) , ty stary sou bestak best a hlavne ty jako plosinovky. Kazdej emulator nintenda ma toho cervenyho blaznivyho instalatera v monterkach :D

jinak ja nevim no nez sem poridil PSP tak taky sem dlouho premyslel o DS a hral v obchodakach na obou strojich jak drak, ale jedna hra na DS kde byla serie miniher a musel sem na tom dotykaci rozmotavat toaletak tou tuzkou me nak odradilo a dodnes nevim proc :cheesygrin: a poridil PSP.

Proste PSP je PSP a radim ti zustan mu verny a nevymenuj ho, jedine pokud chces DS (jako ma ten stroj neco do sebe) tak k PSP jak ti radej ostatni ale ne za nej. Ja osobne bych to nevymenil, ale samozrejme zalezi na tobe :).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

I jako zastance NDS musim priznat, ze vymena neni vyhodna. Naprosto souhlasim s nazorem Evista a Rellica, ze NDS ano, ale jako druhou konzoli k PSP. Tyhle konzole jsou tak rodilne, ze jednu tou druhou proste nenahradis. K te vymene - uvedena sestava PSP ma IMHO nepatrne vyssi cenu, nez sestava NDS.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu