Georgeos Odesláno Listopad 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2006 Tak je tu zajímavý modul do 2.71 SE B", umí přehrávat mp3(Jen z PSP/MUSIC bez podadresářů, zatím) a přepínat CPU, zkoušel jsem to a funguje to ok, až na ty podadresáře..Inatalace je maximálně jednoduchá, stačí vše nakopírovat Download Mp3 module 0.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2006 HMM zaujimave..ale ked trebars hras GTA....pocuj aj zvuky hry alebo len ciste MUZIKU z modulu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Listopad 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2006 Je to len pre SE-B'' alebo aj pre SE-B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Listopad 6, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2006 Hm no je tam psaný pro SE-B",ale myslim že je to jedno, já to nainstaloval na SE-B´ a je to OK.... Hraje tam obojí, musíš to vypnout ve hře.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Listopad 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2006 wow tak presne tohle jsem potreboval :!: :P mam k tomu jenom jednu otazku... kdyz hrajes iso, ktery se nacita z MS a pritom prehravas music z MS musis to spoustet pri cpu 333Mhz aby se to nesekalo, nebo tomu staci 222Mhz?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Listopad 6, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2006 []kdyz hrajes iso, ktery se nacita z MS a pritom prehravas music z MS musis to spoustet pri cpu 333Mhz aby se to nesekalo, nebo tomu staci 222Mhz?... Hm no jak u čeho...např. u GTA to je poznat že to hraje i na 333Mhz, sice ne moc, ale je.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 at to flashuju, jak to flashuju, tak ten modul pro iso mi nefunguje resp. nespusti se iso, ale po probehnuti gamebootu tma a nic, ale nesekne se proste tmava obrazovka. Poradte pls nekdo cim by to mohlo byt... jinak mam flashly mp3 modul pro xmb, ten funguje v poho, je mozne ze muze byt instalovany vzdy pouze jeden z tech modulu?... to Georgeos: ty mas naflashlej jenom modul pro isa? ps: ten modul pro xmb ma takovou nevychytavku a to, ze nejde vypnout, takze nejde z flash0 odstranit protoze je pouzivan, takze jedine recovery;( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 tak a dneska sem kvuli tomudhle bricknul psp :( kolik stoji modchip s namontováním? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackColl Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 tak a dneska sem kvuli tomudhle bricknul psp :( kolik stoji modchip s namontováním? A sakra, tak to musí naštvat a to hodně.. :( :( A mod-chip i s namonotváním stojí hodně (asi okolo 3000?) ale hlavně jsou s tím strašné trable :roll: Btw, mám teďko zrovna taky BRICKLÉ PSP.. :evil: :( :cry: :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 jj dik :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 uz vim co si budu prat k jezišku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 vykašlete se na tydhlety hlouposti...co se týká flashování !...jen pokud je to nutné tak jenom downgrade a na vše jiné se **** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 vykašlete se na tydhlety hlouposti...co se týká flashování !...jen pokud je to nutné tak jenom downgrade a na vše jiné se **** taky se mi to poprve podarilo bricknout dvojitym stisknutim O :lol: ale preflashoval jsem si to asi za 5min zpatky a to i se zmenou bootsoundu, gamebootu a fontu, proste jak jsem to mel :wink: pres recovery mod si proste instaluj 1.50 a pak zase flashni 2.71SE-B a ses na svym viz. navod od Dutche tady link na firmware 1.50 http://andrewsm.net/psp/files/firmware/jpn_1.50/EBOOT.PBP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 vykašlete se na tydhlety hlouposti...co se týká flashování !...jen pokud je to nutné tak jenom downgrade a na vše jiné se **** a to mi povedz ze recovery nefunguje??? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Listopad 7, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 []to Georgeos: ty mas naflashlej jenom modul pro isa? jj jestli to myslíš takhle tak tohle je 1. modul kterej sem instaloval... []vykašlete se na tydhlety hlouposti...co se týká flashování !...jen pokud je to nutné tak jenom downgrade a na vše jiné se **** Nemel tu blbosti, když už se ti něco nepovede tak při modulech musí jít recovery... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.MaTy Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 a hry se automaticky poucti na 333mhz? nebo na 222? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Listopad 7, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 Normálně to přepínáš, podobně jako v devhooku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 []to Georgeos: ty mas naflashlej jenom modul pro isa? jj jestli to myslíš takhle tak tohle je 1. modul kterej sem instaloval... []vykašlete se na tydhlety hlouposti...co se týká flashování !...jen pokud je to nutné tak jenom downgrade a na vše jiné se **** Nemel tu blbosti, když už se ti něco nepovede tak při modulech musí jít recovery... jj, ten modul pro isa musi byt instalovanej samostatne, kdyz se k tomu jeste nafleshuje modul pro prehravani mp3 v XMB, tak to nechodi:( jinak mi to zatim neprijde moc prakticky... zkousel jsem to na burnoutech a kdyz pustim ten modul(play), mp3 hrajou krasne, jenze zvuky samotne hry se zacnou chraptit... a kara se zadrenym motorem neni muj styl :lol: doufam ze to Joek2100 v nejblizsi dobe vychyta a bude to cool :) ps: jestli to v nejaky hre chodi bez problemu, urco dejte vedet v jaky, abych vedel, co hrat s vlastni muzikou;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackColl Odesláno Listopad 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2006 tak a dneska sem kvuli tomudhle bricknul psp :( kolik stoji modchip s namontováním? To sis splet tlačítko na zapínání s tlačítkem pro WiFi?? Nebo jak jsi přišel na ten brick? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eraser17 Odesláno Listopad 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2006 kam to treba skopirovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machmi Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 jj, ten modul pro isa musi byt instalovanej samostatne, kdyz se k tomu jeste nafleshuje modul pro prehravani mp3 v XMB, tak to nechodi:(jinak mi to zatim neprijde moc prakticky... zkousel jsem to na burnoutech a kdyz pustim ten modul(play), mp3 hrajou krasne, jenze zvuky samotne hry se zacnou chraptit... a kara se zadrenym motorem neni muj styl :lol: doufam ze to Joek2100 v nejblizsi dobe vychyta a bude to cool :) ps: jestli to v nejaky hre chodi bez problemu, urco dejte vedet v jaky, abych vedel, co hrat s vlastni muzikou;) krúciš, sem si nevšiml že ty moduly nechodí oba dva najednou :) -> brick eště že máme to recovery :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.