Deniszek Odesláno Červen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2008 takze s tím mim problemem si asi nevite rady , že ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 Nemohli byste už někdo konečně vysvětlit jak a kde si máám nastavit to RMS???:-(...také jestli byste někdo mohl poradit jak to teda nastavit, aby to jelo u Keria?...jo a taktéž jak už tu někdo zmiňoval když nastavím to sdílení u všech PC...tak se mi napííše, že služba není instalovanááá...už mě z toho fakt hrabe:(...Za odpovědi moc díííky předem;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metrix.m Odesláno Červenec 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 kerio musíš mit full aby ti šlapalo bo free verze nenabízí tolikl možností ... pak si stačí jen s tím pohrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metrix.m Odesláno Červenec 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 Caute...Z nudy jsou si koupil wifi klic. Stravil jsem 4 hodiny nastavovani az jsem zjistil, ze vubec neni kompatibilni s PSP. Koupil jsem dalsi a stejna pisnicka... Pak jsem zacal hledat na netu az jsem narazil sem. Vsichni doporucuji model TL-WN322G. Jel jsem od zacatku podle navodu, ale prvni nesrovnalost nastala, ze pri vyberu Sdileni pripojeni k internetu nemam okno s vyberem wifi site. Ale i presto jsem pokracoval dal... Vse jsem nastavil rucne (zkousel jsem i automaticky) a dosel jsem k tomuhle: CONNECTION ERROR HAS OCCURRED. A CONNECTION TO THE ACCESS POINT COULD NOT BE ESTABLISHED. CHECK THE SECURITY SETTINGS FOR THE NETWORK AND TRY AGAIN. Po tehle hlasce se uz nehnu. Stejne problem tady mel jeden uzivatel, ale nijak se to nevyresilo. Prosim prosim...mohl by nekdo poradit? Diky nebrání ti v tom firewall? bo hodně firewalu zamezuje přeposílání netu dál tzn že pak to chce lepší nastavení a to neni na vysvětlení jednoduché.jinak nepomuže jen vypnout firewalll který jste si nainstalovali např od esetu i kerio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metrix.m Odesláno Červenec 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 Tak mi dnes klíč prisel a jak jsem predpokladal tak nefacha, ahzi to oblibenou chybu s DNS serverem. U kroku mi to pri potvrzeni hodi tuto chybu a i kdyz dam STORNO tak mi stejne prestane jit net na PC. NEvite co s tim? nemáš nastaveno u klíčenky ip proto ti to haže tuto chybu a proto musíš dát ano abys ji nastavil .... doporučuju se ješště jednou kouknout jestli je to dobře nastaveno nebo něco v tom nebrání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoffrey Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 nemáš nastaveno u klíčenky ip proto ti to haže tuto chybu a proto musíš dát ano abys ji nastavil .... doporučuju se ješště jednou kouknout jestli je to dobře nastaveno nebo něco v tom nebrání Mám nastaveno správně, podle návodu, už mi to funguje, dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 Nainstaloval jsem Comodo a stejně nic nejde:(...zkusil jsem vše a stejně se pořád píše problém stím DNS:evil:...stejně tak jako když dám testovat spojení tak se napíše "FAILED"...všechno sem nastavil podle návodu na první stránce...prosímvás doopravdy byste někdo nevěděl ještě co stím? Jakou příčinu by tady tohle hrozné trápení mohlo mít?:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomokor Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 prosim pomozte mi mam kluc air line WT-2000usb a neviem to spojazdnik keby niekto mi spravil anvod na tento kluc najlepsie bi bolo kebi bol navod robeny na windows vista ak mi to pomozete spojazdnit dam vam financnu odmenu icq 486999722 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metrix.m Odesláno Červenec 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 kdyžtak mi napiš skusíme to po skype Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zpatecka Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 Eh, mužu se zeptat jak e s tím PSPčkem dostanu do komplu abychs e mohl dívat na ty filmy z PSP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 moc díky konečně to tu někdo pořádně sepsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pesfan Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 zdravim,vse jsem nastavil podle navodu,ukazuje to ze je vse OK ale neni tam zadny signal u toh pripojeni nevite co s tim?zatim diky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 Nainstolaoval sem wifi, udelal swem vse a sekl se v bodě 11. proste bezdrtove pripojeni tam je jen jedno, a nefunguje to nepise ze je pripojene (nepripojeno: charneno .. bla bla bla) a kdyz to otevru obevi se ... proste neco jinyho.. a k,dyz dam nastavit sit, usb wifi, vyplnim ... bla bla bla.... a pak nakonci [Chyba:Windows XP .... bla bla bla ... nemujsí fungovat][DOKONČIT]... a furt se nic neoběví... ols help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 Dalsi dotaz, jak zjistim sve DNS :o omg veci ktery sem nikdy neslysel ;( - udelal sem vse a ted nova vec: kdyz chci jit treba na google tak mi to napise Communication with the server failed. A DNS error has occurred (8041040F) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eL'KeDaRoSs Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 Je stejnej postup i u Windows 2000? :-[ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 zkousel to nekdo na Win VISTA???? rozbehal to nekdo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metrix.m Odesláno Srpen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 není o tom se ptat jestli to je na ten nebo ten win ... mělo by to být podobné stačí jen vyzkoušet a neptat se jak lama ... jinak celá vista je krapet jinačí takže u ní je to o něco složitějsí a pokud nejsi žádná lamka tak bys to mohl zvladnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikopol Odesláno Srpen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 dokonalý návod...chválím.....vyřešil mi mnoho problémů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eL'KeDaRoSs Odesláno Srpen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 Dělám to na windows 2000, ale nějak se ztrácím. Dělal to jěště někdo na Widows 2000, aby mi pomohl? :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Srpen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2008 není o tom se ptat jestli to je na ten nebo ten win ... mělo by to být podobné stačí jen vyzkoušet a neptat se jak dement ... jinak celá vista je krapet jinačí takže u ní je to o něco složitějsí a pokud nejsi žádná lamka tak bys to mohl zvladnout hele, hral jsem si s tim 2 dny v kuse... Treba jsem jak machyrci rikaj Lama(toho dementa ti odpoustim), ale Kecat umi kazdej ... Umis? Tak ukaz! ... jde? Tak dokaz!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metrix.m Odesláno Srpen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 klidně bych ukazal ale nemam visty a nikdy jsem je nezkoušel ... chce si jen uvědomit co muže být špatně a kde je chyba z tveho postu zrovna nešlo poznat kde by mohla být chyba Nemohli byste už někdo konečně vysvětlit jak a kde si máám nastavit to RMS???:-(...také jestli byste někdo mohl poradit jak to teda nastavit, aby to jelo u Keria?...jo a taktéž jak už tu někdo zmiňoval když nastavím to sdílení u všech PC...tak se mi napííše, že služba není instalovanááá...už mě z toho fakt hrabe:(...Za odpovědi moc díííky předem;) jinak skusil bych pohledat instalační cd o winu a doinstalovat určité prvky pro sdílení sítě jestli to nemuže být tím Eh, mužu se zeptat jak e s tím PSPčkem dostanu do komplu abychs e mohl dívat na ty filmy z PSP? stahni si PiMP Streamer http://www.pimpware.org/ a tam je aplikace pro psp a pc v té pro pc si nastav co chceš sdílet a mušíš ho mít během sdilení zaplé jinak funguje i pro mp3 a fotky a pak zapni v psp prosim pomozte mi mam kluc air line WT-2000usb a neviem to spojazdnik keby niekto mi spravil anvod na tento kluc najlepsie bi bolo kebi bol navod robeny na windows vista ak mi to pomozete spojazdnit dam vam financnu odmenu icq 486999722 teoreticky by to mělo být podoobne ale neznám dodavaný sw kdyžtak mi napiš na icq Dalsi dotaz, jak zjistim sve DNS :o omg veci ktery sem nikdy neslysel ;(- udelal sem vse a ted nova vec: kdyz chci jit treba na google tak mi to napise Communication with the server failed. A DNS error has occurred (8041040F) skus nastavit na vše automaticky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 klidně bych ukazal ale nemam visty a nikdy jsem je nezkoušel ... chce si jen uvědomit co muže být špatně a kde je chyba z tveho postu zrovna nešlo poznat kde by mohla být chyba no prvni problem byl se samotnou utilitou... pri normalni instalaci se sice nainstaluje, ale nebezi... nakonec se mi povedla nainstalovat tak aby fungovala... (inst. jako program pro predchozi verze systemu) skoncil jsem v sitovim nastaveni.. tam je to trochu jiny.. zkousel jsem temer vsechno ale bez uspechu... treba je problem v ty util. ale vse slo nastavit. je divny, ze k tomuto wifi klici jsou ovladace k vistam , ale utilita na visty uz ne.. to je trochu blby... :? ptal jsem se jen jestli to nekdo zkousel, pripadne rozbehal... ale jak to tak vypada tak jsem jedinej:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
syffi Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 čau hele potřeboval bych pomoc já newim to dns a ono se to připojí a pak to píše error dns atd prosím:psp::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metrix.m Odesláno Srpen 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 čau hele potřeboval bych pomoc já newim to dns a ono se to připojí a pak to píše error dns atd prosím:psp::cry: no podle bodu 9.(aktivní připojení) kde máš ukázané svůj dns servr musíš postupovat stejně tzn že do psp napíšeš dns které máš na svém aktivním připojení při mauálním nastavení IP jak vidíš na obr v bodu 27 (4a 5 obr ve 27 bodu) a taky do bezdrátového připojení jak je v bodu 15. pomohlo??? doufam teda že neopisuješ m nastavení ale ty čísla z tvého nastavení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lee Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 Zdravim. Podaril se nekomu sprovoznit AP v tehle kombinaci. Internet je napojeny na router (ip ziskavana pres DHCP), pc pripojeny pres router (ip taktez ziskavana pres DHCP). V tom by asi nebyl ten nejvetsi problem, ale nedari se mi dostat pres bod c.22, kde mam vybrat pripojeni ke sdileni. Mam tam pouze ty dve policka na vybrani, ale chybi kolonka jak je na obrazku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.