Dark_user Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 taky sem mel nekdy klícenku (není to ta sama co je v tomto navodu, ale stejna chyba) na XPčkách v pohodě fungovala na Vistách taky, ale na W. 7 už ne (zkusel sem vsechno mozne, ale pak sem si radsi koupil router) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pangro Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 pic potřeboval bych pomoc koupil jsem si wifi usb adapter a mam normálni internet a kdyz to nastavim všechno tak se nemuzu pripojit k wifi nenajde to zadne wifi site honem pomoc..jestli to nepotřebuje nejaky wifi v okoli?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SODA Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Takže dneska jsem si koupil tenhle WiFi klíč nastavil jsem všechno podle metrixova návodu a...a nic.Siť je odpojená nebo není k dispozici a pokud se připojí zhodí mi internet.Zkoušel jsem i vypnout FW nebo nenastovat IP a pouze nazdílet internet a stále nejde.Prosím o radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Podařilo se někomu zapnout program Wireless control utility na windows 7 / Vista? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulba Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Ani na jednom ti to nepojede mám kvůli tomu i Win 7 i XP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Tak jsem naistaloval do Win7 XP mode a jede to! Staci wifi nakonfigurovat v XP Mode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 no tak dřív mi to šlo, ale teď když to nastavím, tak mi nejde net a musím to zakázat a opravit atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendas Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 koupil sem si ten samej typ tohodle adapteru ale novejsi software vydanej 2009 uz nepodporuje AP bod neni tu nekdo kdo by mi uploadnul starsi verzi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr1468621165 Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 koupil sem si ten samej typ tohodle adapteru ale novejsi software vydanej 2009 uz nepodporuje AP bod neni tu nekdo kdo by mi uploadnul starsi verzi ? Já jsem měl taky tu novější verzi a zkusil sem tam nainstalovat starší ovladače, ale nešli ani nainstalovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendas Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 a podarilo se ti to nejak zprovoznit zkusil sem napsat na tech support do TPLINK tak uvidim co napisou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrnnn Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 a podarilo se ti to nejak zprovoznit zkusil sem napsat na tech support do TPLINK tak uvidim co napisou Nastav si to do Ad hoc režimu a postupuj podle návodu ,až na pár odchylek ,by Ti to mělo šlapat ,akorát nemůžu přijít jak nastavit bránu firevall Windows tak ji mám zatím vypnutou :idea: pak napiš ,jest-li se podařilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 ja mam windows 7 Ultimate x86 a XP mode a stejne mi to nejde v tom Xp mode mi to ani ten klic nenajde prosim poradte nainstaloval jsem to v "XP" a ikona toho klice je cerna co s tim? nazev wifi klice (IEEE 802.11g Turbo Mode) kdo mi poradi a pujde to dam 2000 creditu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toosoon Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Me to funguje dobre, ale zda se, ze se ten muj wifi klic nejak tluce s firewallem. Obcas mi vypadava net v tom smyslu, ze vazne komunikace mezi pc a modemem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 kde vemu to DNS ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda46 Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 mam dotaz mam visty a chci si koupit usb wifi klic poradte jakej max 300 kc a take kdyby ste mohli prihoidt navod jelikoz nejsem na tohle profik kdyztak tady email 007jajik@seznam.cz predem diky az odpoved nutneee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda46 Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 mam dotaz jestli je dobry tenhle usb wifi klic http://www.datart.cz/katalog/WiFi-router-D-Link-DWA-125-WIFI-N150-USB-klientsky-adapter.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 díky moc za tut, použil jsem ho i při nastavení wifi na iPodu Touch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Nechce mi někdo helpnout? :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Hele ale nezdá se vám že mam jinej soft než ostatní? :? http://img534.imageshack.us/img534/1821/wifikeysoft.png :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 metrix.m: ten soft co máš ty na CD.. nemoh by si mi to někam upnout? mam nějakou novější verzi která je pošahaná a nic takovýho nemá.:cry: EDIT: Kdo mi pomůže klidně mu zaplatim na CZS/HS/RS apod kredit do 100,- přes mobil.Šlo by o to že by někdo stáhnul team viewer a zkusil mi to nějak udělat.Stačilo by zapnout notepad.. napsat ať to zkusim a zkusil bych to v PSP jestli to funguje. Kdo by do toho šel tak mi napište PM. vyřešeno radši sem si koupil router Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raz3r Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Cau, taky prosim o starsi verzi, ta moje nova na CD nepodporuje AP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fallencze Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 lidi celej den si s tim hraju a nevim cim to je, vypnul jsem vsechny firewally,co slo, nasdilel co slo a pripoji se to ale proste neodesila, mam pevny pripojeni od centria (kabel) a prijima to packety, ale neodesila.. Internet Connection Failed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnyzh94 Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Mam tento wifi kluc,ale ani za boha mi to nejde nastavit... davam vsetko automatic (skusal som aj napevno IP, ale vysledok ten isty). Prepnem na AP, vytvorim AP, ale PSP-cku nepriradi vobec IP, psp pise The connection to the access point timed out... Neviete mi poradit co s tym? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzury Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Ahoj.Nema prosim vas niekto skusenosti s nastavenim tohto adapteru vo win7.Stiahol som si instalacny soft pre model TL-WN322G.Podla oznacenia zo zadneho stitku mam v.2.Nainstalujem vsetko v pohode, priradi si to drivery v pohode, ale ani za nic na svete nespustim wireless client utility.Tudiz si nemozem nastavit kluc ako AP a som v riti.Pod XPckami to slapalo v pohode ale win7 ani tuk.Maximalne mi vyhodi hlasku "wireless LAN is controlled by windows zero configuration".Pri spusteni s kompatibilitou s winXP to nerobi nic.Skusal som menit automaticku konfiguraciu siete WLAN v systeme ale ani to nepomaha.Nic ine som ani nevygooglil tak uz fakt neviem.prosiiiiim o radu a dakujem za pripadne odpovede!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UlbrihF Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Jde to i na Win7 http://www.alza.cz/tp-link-tl-wn322g-d185161.htm Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.