Typan Cz Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 hele sehnal byste mi nekdo na to ovladani TV kod na Panasonic Vieru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 hele sehnal byste mi nekdo na to ovladani TV kod na Panasonic Vieru ? pokud mas ten novej iRShell tak staci dat v iRShellu remote->start->create->nazev->jeste jeden nazev-> potom treba krizek a na ovladaci zmacknes tlacitko ktere chces mit pod krizkem to se ti ulozi a das nazev ;) treba pusteni Tv to mas learn potom muzes zmacknout start a mas testovani. po otestovani staci dat select a kolecko tim se tito ulozi potom jen najedes to remote a najedes na nazev pod kterym to mas ulozeny (staci dat krizek) a pak si jen uzivas ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 hele a co by se stalo, kdybych smazal vsecky slozky krome toho s tim dalkovym ovladanim ? pac ja nic jinyho nepotrebuju.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charakter Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Ahoj,prosím vás,poraďte mi,mám v psp IRShell 5.00.Musí se před tim,než spustim patch ještě něco instalovat?A taky bych se chtěl zeptat,jak mám přepnout televizi,vůbec mit o nefunguje a to už jsem zkusil snad všechno,stahoval jsem i nový IR Codes.Taky nevím,jak mám udělat krok z tohohle videa ( ) ,kterej provádí od 1 minuty a 40 vteřiny.Děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.