Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PLAYSTATION®Store


Saddako

Otázka

Recommended Posts

  • 0
  • Moderators
www.sony-playstation.cz , je tam sekce kde se aktulizuji tydne ci jak je treba co je novyho na ps3 store , jinak presvedsit se na vlastni oci muzes jedine s konzole ps3 :) Na pc se ti dema nezobrazi , teda aspon ne vsechny . Jeste muzes zkusit us.playstation.com/store
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
zdarec...pls, muzu se zeptat jak funguje ps store ? jestli uz tam bude jakmile zapojim PS3 poprví, nebo jak to je ? ;-) pls

Pri prvnim zapnuti ps3jky na net budes muset provest registraci prave na zminovany PS Store ( CZ,US ) a zalozit si tvz ucet abys mohl hrat online hry.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

např. : Devil may cry,Lost Planet,Burnout: Paradise,Uncharted:draken's fortune,club,PES,Jericho,Tennis,Conan,Turok,Time Shift,Formula One,Ratchet and clank atd. atd.

ty nazvy nejsou odborny :D jen na co si vzpominam

ten uncharted neni ve FULL HD :( ani kdys si koupis origo :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Mel bych dotaz jak je to z placenymi hrami ze store ja nekde cetl ze jeden kod se za pouzit az na 5 zarizenich je to mozny? Jako ze bych se dohodl se 4 lidma spolecne to zaplatili a pak vsichni hrali na svych konzolich?

Je to tak, jeden stáhne gamesu, vytvoří si subacount, aby mu někdo nešlupnul účet. Půjčí přístupáky dalším 4 lidem a podělí se o zaplacenou částku. Na US store v přepočtu vychází ceny lépe než na EU, proto je lepší nakupovat tam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
ty neodborny nazvy nevadej ;-)...hlavne ze tam je ten Uncharted :) tu hru bych chtel snad nejvice...

Tak jenom můj osobní názor - v sobotu jsem dostal PS3 k narozkám.Hned jsem to připojil na PSN (network) a stáhnul jsem demo Uncharted.Nejdřív sem to hrál chvíli na klasický CRT televizi, ale to je opravdu degradace výkonu PS3.Bez pořádnýho HD zobrazovadla to moc dobře nevypadá.Pak jsem PS3 propojil s 22" LCD monitorem a to je teprve řacha (na Full HD televizi se teprve chystám, teď nejsou love :-).I když to jede jenom na tom "malém" HD (1280 x 720),tak to je nádhera.Na základě dema jsem si objednal Uncharted z jednoho e-shopu a zítra přijde, takže to bude probdělá noc :-).Je to bazarová hra, ale zase ta cena (500 včetně poštovnýho a dobírky) - to nemá chybu.Howg.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu