jakudo Odesláno Únor 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 Má to cenu se hádat???:blink: Kazdymu se prece libi a vyhovuje mu neco jinyho...a ze kamos rikal ze to a to je lepsi tak proste kazdej ma svoje pro a proti tak tady nemusite hned do sebe rejpat jak maly deti...:roll::!::) (qip:ano cetl jsem si tvuj vek 16 let;) a Anonymous_toho umi a vi urcite o dost vic nez ty...bez urazky...;) )Anonymous_ tady mas tu HB skype...http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008010005 Nejsem si jist, jestli jsem to dobře pochopil, ale to není HB Skype, ale jen VoIP telefon. Nepřipojíš se s tím na skype... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qip Odesláno Únor 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 Neasi ja se nechci hadat.. a Anonymouse nijak nechci urazet.. Jen sem se jako majitel PSP slim ozval (ze taky funguje jak ma)... END Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Únor 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 Nejsem si jist, jestli jsem to dobře pochopil, ale to není HB Skype, ale jen VoIP telefon. Nepřipojíš se s tím na skype... Z psp.novinky.org:"Fanjita a Noobz vytvořili Furikup jako alternativu k PSP Skype, který bude součástí nového firmwaru. Jde o aplikaci, která vám dovolí používat vaše PSP jako telefon, za využítí Voice-over-IP (VoIP) technologie, i na starších PSP série 1000." Tak z toho to snad jde pochopit ne?Je to "JAKO Skype" A nezkousel jsem to tak newim...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Odesláno Únor 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 Ale jo, princip jo, ale nepřipojíš se do sítě Skype... tak jsem to myslel.. Je to jiný komunikátor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matt_CZE Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 takze skype pujde i na fatu?kua to by bylo fajn...jeste sehnat headset... no na FAT to nerozjedeš :'( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 dneska by měl bejt spuštěnej Go!messenger...zatím zdarma ... BT & Sony announced today that they have launched Go!Messenger, the new wireless communication package for PSP. Go!Messenger will allow gamers to Video, Voice and Instant Message (IM) each other from anywhere in the world all from their PSPs. The press release states its FREE, but as you may have seen in an earlier report its only free for now and may not be in the future. They plan for now is to get you all using it and then figure out how to charge you for it.Press Release Brings Friends Closer Together With Go!Messenger Video chat, voice chat and instant messaging for PSP 27th February 2008. Friends and Gamers can be that little closer together with the launch of Go!Messenger, the new wireless communication package for PSP™ (PlayStation® portable) from Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) and BT. PSP users can now keep in touch with each other, for free[1], from any wireless broadband internet connection. Go!Messenger will allow gamers to Video, Voice and Instant Message (IM) each other from anywhere in the world all from their PSPs. When connected to a Go!Cam, the attachable video camera and microphone for PSP, users also have the ability to make video calls to their friends and leave fun video and voice messages. Go!Messenger has been developed in partnership with BT, allowing users to connect to wireless broadband at over 2,500 BT Openzone hotspots and in and around city centres. Users will have the freedom of a mobile phone except that through Go! Messenger all calls to other users are free1. “With Go!Messenger, the PSP is pushing new boundaries, adding unique communication features to all the existing multimedia experiences,” said Stephane Hareau, PSP European Marketing Manager. “Enabling more than 8.5 Million PSP users across the SCEE region to communicate with each other, through Video or Voice chat, truly confirms the always evolving nature and potential of PSP." Warren Buckley, BT Group Director Mobility & Convergence said, “By working with PlayStation, BT is helping to consolidate PSP as a communications and entertainment device that will sit at the heart of a PSP user’s digital lifestyle. For the first time, the PSP community can stay constantly connected through voice and video chat and instant messaging both in and out of the home. We believe that this exciting development will only help SCEE to attract even more customers for the PSP.” Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 A kde ten Go!Messanger najdu? To je jen na Fatovi nebo i na Slimu? Já tam mám jen ten Skype (asi jsem teď za vola, ale není Skype pro Slima a Go!Messanger pro Fata? fakt teď nevim) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SowaGAY Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 A kde ten Go!Messanger najdu? To je jen na Fatovi nebo i na Slimu? Já tam mám jen ten Skype (asi jsem teď za vola, ale není Skype pro Slima a Go!Messanger pro Fata? fakt teď nevim) presne tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 Skype - jen pro Slim Go!Messenger - Slim i Fat .... je to napsáno i na první stránce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 dneska by měl bejt spuštěnej Go!messenger...zatím zdarma ... ten Go!messenger bude placenej a jak by se platilo?? a kdy to přesně spustí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 Skype - jen pro SlimGo!Messenger - Slim i Fat Slim i Fat? A kde ho teda na slimovi najdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 tady ... novej update: bude až v pátek :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 hmmm, tak já ho tam prostě nemám (ne že bych ho potřeboval, když tam mám skype, ale chtěl jsem to vyzkoušet;)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 tady ... novej update: bude až v pátek :( update ? jako new FW ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 tak to máš nejspíš US verzi PSP (nebo Jap - tam si nejsem jistej) tam Go!Messenger není....musíš v recovery nastavit fake region na Europe Black: update k článku výš....že ten Go!Messenger bude až v pátek .... bych rovnou napsal novej FW .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VR-Fist Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 ten Go!messenger bude placenej a jak by se platilo?? a kdy to přesně spustí? Sony: "behem unora", cili asi posledniho :D Nemel by to bejt dalsi firmware update, kdyz pisou, ze pozadavek je jen mit 3.90, akorat stahnes soft. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 Sony: "behem unora", cili asi posledniho :DNemel by to bejt dalsi firmware update, kdyz pisou, ze pozadavek je jen mit 3.90, akorat stahnes soft. aha tak to bude pracovat jak to radio - na tom principu (stahnes si soft na pametovku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 Fakt jsi měl pravdu (já ted má¨m Korejce, ale na tom nesejde), bylo to tím. Mimochodem, k čemu ty regiony jsou? Krom tohodle jsem žádný rozdíl nikdy nezaznamenal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Únor 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 Go!Messenger, vyvinutý společností British Telecom, umožní uživatelům PSP komunikovat mezi sebou zcela zdarma, stačí mít k dispozici libovolné bezdrátové (wi-fi) vysokorychlostní internetové připojení. Uživatelé si tak budou moci posílat okamžité zprávy (instant message) a po připojení kamerky Go!Cam se budou moci se svými přáteli spojit i pomocí hlasových hovorů, nebo videohovorů.Narozdíl od Skype, který je určen výhradně pro PSP Slim, mohou Go!Messenger provozovat uživatelé na obou modelech PSP. Kounikace je ale bohužel možná, pouze s dalším uživatelem Go!Messenger. Napište jak dlouho vám trvala ta registrace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heksa Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 nejde mi to vubec zaregistrovat... pise mi to NOT FOUND :) pozadovany objekt na servru neexistuje.... atd to by me zajimalo gde udelali soudruzi z NDR chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Únor 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 nejde mi to vubec zaregistrovat...pise mi to NOT FOUND :) pozadovany objekt na servru neexistuje.... atd to by me zajimalo gde udelali soudruzi z NDR chybu neudelali to je tak pretizene ze to nejde skus to na pc :) https://gomessenger.bt.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 konecne..uz to sosam...ale docela to trvalo nez mi to celi nabehlo...nezkusite pak nekdo video prenos ..jestli funguje tak jak ma?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 konecne..uz to sosam...ale docela to trvalo nez mi to celi nabehlo...nezkusite pak nekdo video prenos ..jestli funguje tak jak ma?:) já bych klidně zkusil ale jak to funguje??? ten video přenos??? :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 já bych klidně zkusil ale jak to funguje??? ten video přenos??? :blink:hehe to netusim...jeste sem se ani neregnul protoze se to hrozne dlouho nacita.....fakt doba....pak sem hodim svuj nick a muizete mi nekdo zavolat ..... hehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 hehe to netusim...jeste sem se ani neregnul protoze se to hrozne dlouho nacita.....fakt doba....pak sem hodim svuj nick a muizete mi nekdo zavolat ..... hehe ae to musím mít mikrofon co??? já fakt nwm jak to bude fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.