LukDM Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 ae to musím mít mikrofon co??? já fakt nwm jak to bude fungovat samozřejmě že třeba video hovor ti pujde bez kamery asi jen velmi těžko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 samozřejmě že třeba video hovor ti pujde bez kamery asi jen velmi těžko... no tak s tím sem nějak počítal ale to musím mít nějkou speciální nebo stačí něco z kompu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Únor 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 no tak s tím sem nějak počítal ale to musím mít nějkou speciální nebo stačí něco z kompu???musíš mít tu na PSP Go!Cam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 musíš mít tu na PSP Go!Cam a kolik to tak bude stát??? a na tom je jako i mikrofon??? v playcentru to stojí 1270 kč....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Únor 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 a kolik to tak bude stát??? a na tom je jako i mikrofon???v playcentru to stojí 1270 kč....... jo je, ale jestli bude fungovat to nevím, dá se taky koupit i head-set ale zatim jen pres eBay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 jo je, ale jestli bude fungovat to nevím, dá se taky koupit i head-set ale zatim jen pres eBay jasný jasný no tak jáá na to prachy mám joo ale nechce se mi to nějak do toho investovat no tak si počkám počkám až bude více cashů a možná to koupim a přes tenhle Go!Messenger jde i psát že jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Únor 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 jasný jasný no tak jáá na to prachy mám joo ale nechce se mi to nějak do toho investovat no tak si počkám počkám až bude více cashů a možná to koupim a přes tenhle Go!Messenger jde i psát že jovideo, audio a chat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 mě ta registrace vůbec nejede a když se přihlásim na PC přes ten net tak to sem se jako přihlásil i na PSP??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 tohle info už tady dávno je v topicu FW 3.90 :roll: přesunuto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Únor 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 hele kdo už je zaregistrovanej, dejte sem váš nick aby sme pak mohli psát treba :) pak to dám na první stranu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wwerty Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 prosim reknete mi nekdo jak downgradnu fw3,90 anebo jestli na oficialni fw de recovery mode plsplsplsplsplsplsplos reknete mi to nekdo jestli to vub ec de Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 wwerty 1 ) přečti si topic pro začátečníky 2 ) pak topic o Pandoras battery 3 ) pak mapu flasherů :) (ano 3.90 jde dongradovat, na oficiálním FW překvapivě recovery menu není :roll:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pego Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 Tak ja to sem teda napisu mam jmeno pego2 tak mi teda zkuste neco poslat... Jinak surfim na PS3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wwerty Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 jak downgraduju psp fw oficial bez pandory?? fw oficial 3,90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 nijak....jde to jen pandorou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.