Petersss Odesláno Únor 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 Jak na ten 29. level?????Už mě s toho bolí hlava-ale jinak supr chytlavá hra a ta radost když se vám to povede.A měl by někdo udělat návod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Únor 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 Jak na ten 29. level?????Už mě s toho bolí hlava-ale jinak supr chytlavá hra a ta radost když se vám to povede.A měl by někdo udělat návod.29. levelNahore odpal diru, voda pretece a roztoci zelenou kytku. Zastrel to zeleny neco, co poskakuje kus vedle. Pak odpal mustek zabranujici dalsimu toku vody v prvni nadrzi i hned pod ni. Nech vodu pretect, odpal diru nad oranzovym portalem a nech pretect zbytek vody do leve casti mapy (vytvori se nekonecny kolobeh). Potom nech vajicko zablokovat prutok, odkloni se smer vody a zaroven se zacne plnit do vysky, kde ji nech pretect na modrou kytku. Udelej prutok nad zelenym portalem, pod nim nech sklouznout vajicko, aby zablokovalo spatny odtok a odpal posledni diru do cile. A kdyz napises, ze by nekdo MEL udelat navod, tak ho tim spis nikdo delat nebude. Si ho muzes napsat sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Únor 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 Jak na ten 29. level?????Už mě s toho bolí hlava-ale jinak supr chytlavá hra a ta radost když se vám to povede.A měl by někdo udělat návod. ..kdyz na youtube das "downstream panic psp" tak ti to vyplivne videa snad vsech levelu (nebo alepson vetsiny) ..ale zas si tim clovek zkazi hru (ptz pak tam budete porad cucet 8) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Únor 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 Tak jsem hledal na youtube a nenašel js tam level 41 na kterém jsem se hned zasekl po 40... nechápu jak to mohu vše stihnout ty jakoby bodláky odstřílet aby se mi jich dostalo do vody 80 prostě to nestíhám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flood Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 To ja ted trcim na 53 levelu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIMA Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 Tak jsem hledal na youtube a nenašel js tam level 41 na kterém jsem se hned zasekl po 40... nechápu jak to mohu vše stihnout ty jakoby bodláky odstřílet aby se mi jich dostalo do vody 80 prostě to nestíhám JJ to je děsny kolo! jsem to dělal asi 10krat. je to o rychlosti hlavně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 Prosí, vysvětle te mi jak na tu 19 dělam to podle toho navodu ale nevim jak mam ten most podrzet dyl nebo co. A oni to nestihnou (vsichni) asi 40 je muj rekord.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIMA Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 Prosím poradite mi s levelem 51? zaboha na to nemužu přijít EDIT:Už to mam!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Únor 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 Zitra odpoledne sem muzu dopsat ty levely, ale zkousejte to chvili sami, ja jsem na logicky hry celkem lama, a stejne to zatim prochazim docela v pohode. O_o Staci proste postupovat po kousiccich a zkoumat, co udela ktera vec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sw!tch Odesláno Únor 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2008 Mno ja se ted zasekl na oblibeny 19ce,ale zatim odolavam tady tem navodum na ni..zase je to lepsi kdyz na to clovek prijde sam :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Únor 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 pls návod na 53 netušim co mam dělat a to je dost vážný :) pls nikde návod neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra Odesláno Únor 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 Zdravím, zatím jsem jakš takš udělal všech 34 levelů, ale ten 35. mi pořád nějak nejde. Nebyl by nějaký návod na 35ku? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sw!tch Odesláno Únor 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 Tady ten typ tam ma hodne levelu http://youtube.com/user/pspgadgetz ..zatim sem to nastesti nepotreboval.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Únor 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 JÁ Ale PotŘebuju 53 NÉ 71 Nebo Co To Bylo :d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIMA Odesláno Únor 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 Ja bych potřeboval pomoc z 58:wohow: Už se mi z toho kola zavařuji mozkovy zavity:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Únor 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 Ty už jsi v 58pls muzes mi rict jak udělat 53??? Nevim jak abych prolomil led a nezabil mě ten tucnak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZodiacCZ Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 Ja bych potřeboval pomoc z 58:wohow:Už se mi z toho kola zavařuji mozkovy zavity:wohow: level 58: http://www.youtube.com/watch?v=odpPkAuBFNA:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Únor 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 Hm, od 65 vys uz to vypada, ze bude docela hardcore. =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 .Den pls jak na 53?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Únor 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 To uz nevim, bohuzel. =) Ale toho tucnaka dole snad staci jen zablokovat... Jiste uz ale opravdu nevim a delat znovu se mi to zrovna moc nechce. ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 no ten bloknot nejde.... ps koukne se zpět nic za to nedas, pls.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 no ten bloknot nejde.... ps koukne se zpět nic za to nedas, pls.... Zkus tohle: http://www.gamespot.com/psp/action/downstreampanic/show_msgs.php?topic_id=m-1-41368779&pid=942910 PS: A nevíš jak na 35ku? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 jj ten je jednoduchej a zábavnej. Normálně pustíš rybky zmačkneš mrak, začne z něj tect voda a tím pustíš do pohybu ty kola pod rybičkama. No a pak už jse to jen o tam aby jsi to vyměřoval a vyměřoval. Jakmile se rybičky dotknou toho bodláku tak jsou mrtvý. PS: Nevíte někdo jak na 59? Mám plán jak na to, ale je málo pomůcek a také vody.... tak pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Únor 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 Proboha, zkousejte to chvili taky sami, ne? Vzdyt vetsina tech urovni se da udelat za chvilku. Pak je to o nicem, kdyz vsechno vyctete z navodu. :roll: No ale jak chcete, no... Jen mi to prijde zbytecny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra Odesláno Únor 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 PS: Nevíte někdo jak na 59? Mám plán jak na to, ale je málo pomůcek a také vody.... tak pls http://youtube.com/watch?v=nZFQ9LcbWtw btw. díky za radu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.