Jakator Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 Sry , s PSP nejsem profik takze se chci upresnit: ROOT karty... takze to ulozim do: X/MP_ROOT ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 Sry , s PSP nejsem profik takze se chci upresnit:ROOT karty... takze to ulozim do: X/MP_ROOT ? :D ne na koren karty mezi slozky VIDEO,PSP,MP_ROOT atd .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakator Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 Takze teoreticky mam prepsat slozku PSP? - uz sem to pustil ale asi 4minuty mi to pise Pleas wait :D sem z toho nervozni :D - stale nic se nedeje :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 Takze teoreticky mam prepsat slozku PSP?- uz sem to pustil ale asi 4minuty mi to pise Pleas wait :D sem z toho nervozni :D - stale nic se nedeje :/ Přehod v receovery kernel na 3.xx :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
House Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 Cus muzu se na neco zeptat?Kdyz jsi koupim psp a hned nainstaluju firmware 3.90m33 podle:http://www.youtube.com/watch?v=6EJ06yhAYfM tak me to pujde?Sry jsem Lama takze se radsi ptam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 Ne nepude :dozey: Musí ti to někdo flashnout ;) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salvador Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 hele ja by sem chtel firmware 3.90 ale ja sem mel 3.80 a dal sem reklamovat psp a ti ****** mi tam nahrali firmware 4.1 to je na ***** pokousel sem se nainstalovat firmware 3.90 m33 a furt mi to psalo nejaky cislo a neslo to nainstalovat pls poradte nekdo jaky firmware tam mam dat ktery pude nainstalovat prosim napiste bud tady na blog nebo na e-mail jimmi11@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nE0TiT Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 jedine pres flash tam dostanez z tvoji OFW 4.01 na CFW 3.90m33-3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejwgon007 Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 cus to ze to mam dat na root karty sem slysel ze je koren ty karty ale to mam dat jako do ty slozky c/MP Root/ tak k tem dvoum slozkam co tam sou? dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ureal revolution Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 Možná je to pitomá otázka, ale co by se stalo kdybych na cfw 4.01 m33 spustil instalaci 3.90 m33, měl bych potom 3.90 nebo by to nešlo? Nemám s tím žádné zkušenosi, ale potřeboval bych zpět 3.90 m33. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 napise ti to ze tvuj FW je vyssi a nepude to nainstalovat. pokud si na 4.01M33 chces nahrat 3.90M33 tak na to pouzij recovery flasher 1.41 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ureal revolution Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 Sorry, že tě s tím ještě otravuju, ale v tom menu mám dát 3.71-4 m33 a potom to upnout na 3.90 nebo něco jiného? Jsem lama už jsem si jednou bricknul psp, tak to nechci znova podělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.