Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP a GPS. Co je potřeba a jak na to?

jakudo

Otázka

Zdravím uživatele PSP:)

Chci si koupit k PSP GPS. Problém je v tom, že se v tom aboslutně nevyznám a potřeboval bych pomoct.

Co si musím dokoupit? Jaký konkrétně HW k PSP, aby mi GPS šlo. Je dobrý to GPS, co je přímo od SONY nebo je něco lepšího? A jak je to se SW? Stačí stáhnout třeba MapThis a je to? Nebo něco jiného lepšího přímo pro GPS? A poslední otázka, jak je to s mapami? Dají se sehnat (i koupit) jednoduše nebo to je problém?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Už ses tu na to jednou ptal, aby si mohl používat program mapthis, budeš potřebovat custom firmware, originální je ti k ničemu, protože se k gps software nedodává, nejlepší je si koupit přímo od sony GPS, existuje také holux, ale ten asi nebude mít podporu oficiálních aplikací od sony pro gps, které mají tento rok vyjít.

Mapy na mapthis si můžeš stáhnout z netu nebo vlastnoručně vyrobit.

Odkaz ke komentáři

• 0

špatně jsem to napsal. Vím, že potřebuji CFW a ten mám, to je v pohodě. Spíš jsem myslel jako rady co se týče různých HW a SW, co se k tomu dají sehnat, co má jaký za výhody či nevýhody. Určitě si to chci koupit, ale chci prvně přesně vědět, co mi kdo doporučí a proč a ne zjistit den po koupení, že to co jsem koupil, je na .....

P.S.: MapThis je oficiální od SONY?

Odkaz ke komentáři

• 0
ne mapthis od sony fakt neni..

.. sony nevydala ke svejm gps zadny sw (lol..)

.. doporucuji gps holux, ta od sony je horsi..

.. planuji co nejdrive udelat navod jak gps zprovoznit - mozna se k tomu dokopu uz dneska, keep smile :D

A co je teda potom tohle...http://www.playstation2.cz/psp/news/zmte-psp-playstationportable-na-osobni-navigani-gps-system/index.html

Sice je to jen na slimaka ale jsou tam na UMD mapy atd...(ae mapy jen tyto...Velká Británie/Irsko Francie Německo / Rakousko/ Švýcarsko Španělsko / Portugalsko Itálie Severské země Země Beneluxu) Na FAT pisou ze nejde myslim...;):cry:

Odkaz ke komentáři

• 0

sony vydala software uz davno, ale jen pro japonsko ... odtama sou koneckoncu i vsechny gps moduly sony co tu koupis (trosku nesmysl vydavat modul bez softu). v evrope vyjde na jare 2008, ale pochybuju ze s mapou cr.

sam mam gps-290, zkusenosti sou takove -> fix satelitu do 2 minut max, velmi spatny signal pokud si nekde mezi vysokejma barakama, v lese, nekde na horach mezi kopcema ... holux by mel mit vetsi citlivost, tudiz i lepsi signal nez gps-290.

soft -> tady je to jasne, jedine mapthis. na vyber mas ze dvou, originalni ktera pracuje s mapami z googlu a dalsich, nebo upraveny od kexika, ktery umi pracovat s mapou z mapy.cz (k tomu je potreba i upraveny gmdl samozdrejme). jedna velka a dle meho jedina nevyhoda tohodle programu -> nejsou geodata volne ke stazeni, tudiz nemuzes planovat trasu primo v psp, ale pouze na kompu.

Odkaz ke komentáři

• 0

Zase když už to koupím, tak bych rád, abymi to fungovalo kdykoliv a kdekoliv a když by k tomu byl oficial sw, tak by to mělo být zaručené (což i to nemusí být, ale...).

A co teda ty mapy? Jdou stáhnout jen ty z Googlu popřípadně mapy.cz? Já jsem třeba teď v Jižní Korei a ta na Googlu není , protože je stále se Severní Koreou ve válečném stavu. Jdou sehnat mapy i jinak?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu