Krata Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 Ahoja, chtěl jsem si udělat UPDATE z 3.71 m33-4 na 3.90m33. Z PSP.novinky.org jsem si sosl odtud http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008010028 Eboot fw.3.90 a dal do PSP>GAME>UPDATE a spustil UPDATE. Nyni mam v PSP ale jen FW 3.90, udelal jsem neco spatne? NEjsou mi tam ISO game :'( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 jo udělal...zapoměl si přejmenovat ten soubor na 3.90.PBP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krata Odesláno Únor 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 Ajom tak co mam delat ted? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 lol... lamko.. :D proste jsi spustil originalni update .. to je co? podivej se sem a s nekym na te mapce se dohodni at ti to znova flashne.. http://www.console-forum.net/showthread.php?t=17627 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 EBOOT.PBP fw3.90 přejmenujte na 390.PBP a potom překopírujte na MS do adresáře ms0:/ PSP / GAME / UPDATE / omg ted už ti pomůže jedině pandora...estli nemáš svoji někoho si sežeň sám to neuděláš:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krata Odesláno Únor 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 Aha :'(. Hele Pandoru udělat umím, tak bych si ji udělal na kámošově SLIMovi, a jak mam pak udelat Magic Memorry stick a co a kam na ni mam hodit a jak mam postupovat pri flashi? prosim nejak laitsky, nez je v návodu zde na fóru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dexter Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 Aha :'(. Hele Pandoru udělat umím, tak bych si ji udělal na kámošově SLIMovi, a jak mam pak udelat Magic Memorry stick a co a kam na ni mam hodit a jak mam postupovat pri flashi? prosim nejak laitsky, nez je v návodu zde na fóru. Víc laiksky to snad ani nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PsychoCZ Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=11173 a pouzij navod 3 ) Despertar Cementerio v4 Dark_Alex samozrejme navod by tekken90 :P Edit: Vzdy pred flash udelej NAND zalohu (kostickou v menu despertar cementerio) .] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 white Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 Proste to je na principu,ze musis mit sve PSP + PSP (FAT) nekoho dalsiho. Ten musi mit Pandora´s baterry + magic memory stick. Je to otazka nekolika (10) minut a jdes dom s CFW. Preju hodne stesti ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 Proste to je na principu,ze musis mit sve PSP + PSP (FAT) nekoho dalsiho. Ten musi mit Pandora´s baterry + magic memory stick. Je to otazka nekolika (10) minut a jdes dom s CFW. Preju hodne stesti ;) nemusíš mít fat:roll: stačí slim ale prostě musíš mít cfw jinak dá se to i bez cfw ale musíš hrabat do baterky a přepajet jeden spoj:ziped: PS: navody tady na foru jsou sqele...jednoduché prostě good nevím co na nich nechápeš:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martiN1468621206 Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 ale musíš mít baterku podle toho co máš za PSP pokud máš SILMA tak to můžeš udělat z toho kamarádovýho PSPčka ale pokud máš FAT tak to musíš dělat s baterkou z fatu ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Krata
Ahoja,
chtěl jsem si udělat UPDATE z 3.71 m33-4 na 3.90m33. Z PSP.novinky.org jsem si sosl odtud http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008010028
Eboot fw.3.90 a dal do PSP>GAME>UPDATE a spustil UPDATE. Nyni mam v PSP ale jen FW 3.90, udelal jsem neco spatne? NEjsou mi tam ISO game :'(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts