JamesRamone Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 12, 2008 ten průvodce nově přidaným hardwarem mi nechce rozpoznat ovladače v tý složce driver:( co s tim? Citovat
VoKoCA Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 12, 2008 obraz mi na PC nějak blbne nevíte co stím? Citovat
petrla Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 13, 2008 Dělá vám to taky že když to v psp vypnete nota+/\ a pka zase zapnete že to nejede? musím vypnout celou hru Citovat
luki Odesláno Březen 24, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 24, 2008 Spustím usbhostfs_pc.exe dám na PSP notu a L vyberu to usbhostfs redirection a napíše mi to Could not get remote list ...nevíte co s tím ? Mám to vše ( složky atd) jk má být :( Citovat
luki Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 25, 2008 Já mám USB 2.0 takže tím to určitě nebude ....ale nevím co s tím, dost mě to se*e Citovat
Primátor3 Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2008 Tak tohle je luxus, to jsem presne potreboval :psp: Citovat
luki Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 27, 2008 Napíšu přes víkend psppadawanovi ať mi s tím helpne :D uvidíme, jestli se k tomu dostanu Citovat
TyraniusXf_M00N Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 27, 2008 FullScreen mi nejde kdys to udelam nota + a sipka nahoru tak se mi mneni CPU SPEED ,.. a nevim jak se pripojit :) helpnete pls Citovat
PsychoCZ Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 28, 2008 zmackni nota+vol_down (tlacitko na ubirani volumeee) a tam mas vsechny funkce... Citovat
TyraniusXf_M00N Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 28, 2008 No a pro pojeni s PC na obrazovku - psp obraz na PC mi to nejde , helpnete .. pls Citovat
Primátor3 Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 28, 2008 Tak dneska sem hral MoH Heroes 2, mise v tunelech, asi 2 hodiny, tezky jak hovado, hra v PC, byl sem pripojenej pres kabel, celej flustrovanej sem se po nekolika restartech levelu dostal na konec, uplne vyrizenej a tesne pred se to cely sekne a PSP restartuje.... Ja sem vubec nevedel co mam delat, tak sem se tras, ze sem nas*anost neprojevil na venek, to by byl extrem Citovat
PsychoCZ Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 28, 2008 No a pro pojeni s PC na obrazovku - psp obraz na PC mi to nejde , helpnete .. pls co ti to presne pise? mas to dobre nastavene v PC ? Tak dneska sem hral MoH Heroes 2, mise v tunelech, asi 2 hodiny, tezky jak hovado, hra v PC, byl sem pripojenej pres kabel, celej flustrovanej sem se po nekolika restartech levelu dostal na konec, uplne vyrizenej a tesne pred se to cely sekne a PSP restartuje.... Ja sem vubec nevedel co mam delat, tak sem se tras, ze sem nas*anost neprojevil na venek, to by byl extrem takovy mensi offtopic ale ta mise me taky s*ala :D Citovat
TyraniusXf_M00N Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2008 co ti to presne pise? mas to dobre nastavene v PC ?takovy mensi offtopic ale ta mise me taky s*ala :D Co se ma nastavit v PC ? ..zvysi to jen nejaky CPU .. Citovat
luki Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2008 S tím nemám zkušenosti, tak ti bohužel nepomůžu ... Ale už jsem vyřešil ten USB mount !!! Celkem hračka ....kupuju si 4GB kartu :D ...celkem mě to nasr*lo...... Citovat
mazik Odesláno Květen 17, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2008 cusik mam dotaz kdyz sem pripojil psp tak mi to nenaslo psp type b ale jenom USB Device na netu sem se dozvedel ze pry to je tim jak sem downoval z 2.71 a je to jenom u ta-082 desky a je tam psane neco o zaloze souboru z idstorage a je tam i oprava teto chyby ze se misto psp type b ukazuje usb device ale vuuboc tomu nerozumim mohl by mi nekdo udelat strucny navod jak na to + soubory byl by sem moc vdecny Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.