Dark7 Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 nuz bych nebral.....ani boxera..... pak sou problemy s policii.....ten peprak uz by sel,nebo zacni chodit na nejaky bojovy umeni,karate,takewondo,kung-fu.....ja chodim na kung-fu a ze bych se na ulici bal nekdy to fakt rict nemuzu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 ked ide skupinka degešou tak moja partička (aj ja) mame sebou boxeri, bassebalky, rezat + gula,pinbalovku glocka ,knife adt. ,a my sme sa fajne pobavili a oni na zemi v kaluži krvi ;) prid dakedy do Košic predvedieme ti to hipox jasny mno....u maminky v kline co haha boha tady je to same decko plna huba kecu tod vse...jen skupinka hlupaku nic jineho nejste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TyraniusXf_M00N Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 jasny mno....u maminky v kline co haha boha tady je to same decko plna huba kecu tod vse...jen skupinka hlupaku nic jineho nejste Asi nemas moc zazitku s temi druhymi - cigany ...az te nejakej zazitek potka tak uvidis a do te party malich decak se zaclenis aj ty ! ..nevylucuju ze mezi nimi sou i nekteri kteri nic takoveho nedelaji ale aby k tobe prisli 4 cigani skopali te vzali ti penezenku a mobil ..co bys delal ? ..cumnel a chtel jim to oplatit ! ..priste to nejdriv promysli nez napises takovou ukvapenou odpoved.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 Asi nemas moc zazitku s temi druhymi - cigany ...az te nejakej zazitek potka tak uvidis a do te party malich decak se zaclenis aj ty ! ..nevylucuju ze mezi nimi sou i nekteri kteri nic takoveho nedelaji ale aby k tobe prisli 4 cigani skopali te vzali ti penezenku a mobil ..co bys delal ? ..cumnel a chtel jim to oplatit ! ..priste to nejdriv promysli nez napises takovou ukvapenou odpoved.. to vy tady nemyslite co vyresi kecat na netu za stolem kde je kazdej silnej o svych bitkach ???? a co kde kdo nepouzil...pha snuska kecu nic jineho topic pro 14lete deti co nemaj co delat a pisou sracky...ano taky nemam cigany rad proc by taky jo nic dobreho od nich clovek nevidi ale toto...."meli sme noze tyce blablabla a cigani v kaluzi krve" heh sorry ale to jsou vyplody chorych mozku snazicich se upoutat pozornost ...ne fakt bezte radej ven delat neco co delaji normalni lide. EDIT: jo a navic vem na cigana teleskop nebo nuz a vrati se ti to 5x... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TyraniusXf_M00N Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 to vy tady nemyslite co vyresi kecat na netu za stolem kde je kazdej silnej o svych bitkach ???? a co kde kdo nepouzil...pha snuska kecu nic jineho topic pro 14lete deti co nemaj co delat a pisou sracky...ano taky nemam cigany rad proc by taky jo nic dobreho od nich clovek nevidi ale toto...."meli sme noze tyce blablabla a cigani v kaluzi krve" heh sorry ale to jsou vyplody chorych mozku snazicich se upoutat pozornost ...ne fakt bezte radej ven delat neco co delaji normalni lide.EDIT: jo a navic vem na cigana teleskop nebo nuz a vrati se ti to 5x... Hmm nwm koho myslis ale ja rikam pravdu :) Rajcata na cigany hazim a pokud o tom pochybujes se pod presvedcit .. PS kdyz toto je topic pro 14-tilete co tu delas ? .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 Hmm nwm koho myslis ale ja rikam pravdu :) Rajcata na cigany hazim a pokud o tom pochybujes se pod presvedcit .. PS kdyz toto je topic pro 14-tilete co tu delas ? .. tak zrovna tebe sem nemyslel ale to je fuk...haz si treba melouny... a ja sem jen nakoukl ptz tenhle topic je dost casto videt a cumel jsem jak puk na to co se tu pise za plky...tim koncim vic uz se tu vyjadrovat nebudu. PS: celkove super topic na to ze tohle je forum o hernich konzolich... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Červen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 Hh, to jo xD. Jinak jsem si koupil nějakej nůž a mam další problém, jak ho správně nabrousit a čím? Pls co si k tomu mam třeba koupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 lol, koukám, že naši drazí romští spoluobčané nejsou jen můj problém xD. Myslím, že takový ti haj****é co bezdůvodně někoho otravujou nebo napadají si zaslouží kulku mezi oči. Vím že je to starej topic, ale všem bych raději doporučoval si s nima moc nezačínat. Nestojí to za to. Pak na vás přijde celá banda...Ale pro sebeobranu je nej pepřák a teleskop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 já u sebe neustále nosím nůž (takovej ten elektrikářskej :D tože sem na oboru mechanik elektronik :lol:) takže se ničeho nebojim, nosim ho i do školy, ale ještě jsem neměl potřebu ho vytáhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 Koupil bych si plynovou pistoly:D nebo aspoň obušek s pepřákem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 elektricky paralizer skvelá věc dost drahá ale brácha ho našel a nakonec mi ho taky dal samozdrejme ja jako totalni blbe* chci zkusit funkcnost!!!!!nikdo to nedelete!!!!!!! dal jsem to jen k ruce celou mi ji znehybnilo tak na 5 minut!!!!!! samozdreme nejhorsi to je do pasu ale opravdu nskousejte na sobe jestli je funkcni boxera maj kazdy vietnmci se smisenym zbozim xD ale ten paralizer :D jiínak cigany ja nesnasim,ty jejich buzerace,a kecy jak vas okradst uz jenom predstava ksichtu osmiletyho cigana ,jednou me ten harant malem zajel na kole podobnym co ma moje mama, jednou me mlatilo asi 5 ciganu jenom protoze jsem se ho zeptal kolik je hodin bylo mi tenkrat 9 ty cigosky deti jsou opravdu jeden velkej horror. ale zbrane bych na ne nepouzil maximalne peprank pokud te stvou tak pest ale opravdu si s nima moc nezacinej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 Já mám taky historku naštěstí nic neproběhlo... já a eště uživatel dav'e sme šli domů já sem zrovna ten den zlomil desku a tak mě to sralo že sem sní třískal o zem už sme byli u baráku a najednou se zvedli 3 cikáni z lavičky jeden byl můj soused dokonce a přišli knám a on mi řekl: Máš nervy jo? s klidem sem mu řekl "jo" byl docela vtipný protože měl hodně tlustou mikinu a měl vyhrnuté rukávy takže měl ruce úplně ve vzduchu (asi aby to vypadalo že je korbič) řekl něco ve stylu že moje deska (skateboard) je sračka při tom tomu vůbec nerozumněl, poté mi řekl že jestli nechci rozbít hubu, chytil sem desku za trucky kdyby náhodou k něčemu došlo... (bylo jim tak kolem 13 a byli 3) podíval sem se na dejva otočily sme se a udělali sme dva kroky řekl sem Tak poď cigán nevěděl co dělat oni se taky otočily a je poprdeli my sme šli domů a oni nejspíš taky.. jen tak mimochodem oni nevěděli že znám jejich starší kámoše kteří sou v pohodě... Jinak lepší je se do ničeho nesrat a když už sou to takový ty malý namachrovaný parchanti tak se jich prostě nabát oni sami maj bobky... ale záleží na typu a barvě... prostě už se to nejspíš nezmění ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 ja jsem mel s peprakem spatnou zkusenost ...ve skole jsem si domluvil bitku (furt me vopruzoval smejd) byl stejne starej jako ja ... du ze skoly a on uz tam ceka ... zahodil jsem tasku a slo jse na to dostal 3 na xicht a 2 do ledvin a lehnul si ja si rikam je konec uz pudu ... a ta smejd se zvedne a de do me si rikam asi mu to nestacilo XD a on ten zm*d vytah peprak a prvne me mi strikl nekam na rameno a jen to stipalo v nose...druha rana prim do oci ty voe ja myslel ze se pose*u takovou bolest .... a ja sem si lehnul na zem pak do me kopnul a zdrhnul smejd jeden pak jsem si na nej pockal(asi o 3 dny pozdejs) a tak jsem ho zbyl ze se me do ted vyhejba obloakem smejd a najdnou bez peprak mu to nevyslo XD... tak to je muj pribeh s Peprakem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Kyssi Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 tak tak, jak psal Lachtan: ono je machrovinka mít u sebe paralzér, pepřák a obušek a nůž... jj, jenže oni sou zvyklí se prát a hlavně asi nemají takové zábrany vás prostě zabít. Navíc když to vytáhnete tak by ste to měli okamžitě použít - ne tím vyhrožovat, protože akorát ukážete co máte, vyhrožujete a pak už žerete prach ze země a čůráte krev.... Kašlete na to - když už tak pepřák, ale neříkat ty keci. mám pepřovej prej a použiju ho - prostě hned stříkat, a hlavně křičet a řvát z pliných plic vražda, zloději a utíkat mezi lidi. (no i když i to už dneska ani nepomůže - cigáni mě napadli na zastávce autobusu - bylo mi 16 - nijak sem je nevyprovokoval - nejdřív mě okradli a pak vyhrožovali že mě zabijou. Nikdo z těch dospělých borců co tam byli se mě nezstal! nikdo! Každej akorát dělal že nevidí a neslyší - ano takoví jsou lidé haj*lové! ) takže asi tak - a hlavně si pamatujte, že pokud přecejenom se vám povede něco někomu z nich udělat, tak bacha aby vás pak nezažalovali a jak znám naši justici, tak by vyhráli a vy by ste jim platili za ot že oni vás chtěli okrást, bránili ste se - ale prootže ste se bránili tak ste rasisti! OMG, KDE TO ŽIJU?!! A to by bylo ještě v tom lepším případě - v tom horším si vás najde jejich gang a máte to sečtený spočítaný a co hůř - asi bych se strachoval i o rodinu v tomhle případě...! takže kašlete na násilí - je to k ničemu, těm filmům nevěřte - nemáte šanci se ubránit jen tak a když si něco začnete, tak bacha, aby ste nebyli za chvilku na Krchově. Osobně se takovéhle situace snažím řešit v klidu, slušnou odmluvou, konverzací a když to nepomáhá tak rychlím sprintem pryč že i Bolt by mohl závidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 tak tak, jak psal Lachtan:ono je machrovinka mít u sebe paralzér, pepřák a obušek a nůž... jj, jenže oni sou zvyklí se prát a hlavně asi nemají takové zábrany vás prostě zabít. Navíc když to vytáhnete tak by ste to měli okamžitě použít - ne tím vyhrožovat, protože akorát ukážete co máte, vyhrožujete a pak už žerete prach ze země a čůráte krev.... Kašlete na to - když už tak pepřák, ale neříkat ty keci. mám pepřovej prej a použiju ho - prostě hned stříkat, a hlavně křičet a řvát z pliných plic vražda, zloději a utíkat mezi lidi. (no i když i to už dneska ani nepomůže - cigáni mě napadli na zastávce autobusu - bylo mi 16 - nijak sem je nevyprovokoval - nejdřív mě okradli a pak vyhrožovali že mě zabijou. Nikdo z těch dospělých borců co tam byli se mě nezstal! nikdo! Každej akorát dělal že nevidí a neslyší - ano takoví jsou lidé haj*lové! ) takže asi tak - a hlavně si pamatujte, že pokud přecejenom se vám povede něco někomu z nich udělat, tak bacha aby vás pak nezažalovali a jak znám naši justici, tak by vyhráli a vy by ste jim platili za ot že oni vás chtěli okrást, bránili ste se - ale prootže ste se bránili tak ste rasisti! OMG, KDE TO ŽIJU?!! A to by bylo ještě v tom lepším případě - v tom horším si vás najde jejich gang a máte to sečtený spočítaný a co hůř - asi bych se strachoval i o rodinu v tomhle případě...! takže kašlete na násilí - je to k ničemu, těm filmům nevěřte - nemáte šanci se ubránit jen tak a když si něco začnete, tak bacha, aby ste nebyli za chvilku na Krchově. Osobně se takovéhle situace snažím řešit v klidu, slušnou odmluvou, konverzací a když to nepomáhá tak rychlím sprintem pryč že i Bolt by mohl závidět myslim si totez. zkusit to vyresit a zdrhat do obchodu treba protoze prodavac vas vetsinou neprehlidne a nenecha aby vam nekdo neco udelal. jednou jeste ve starym byte nikde nikdo tak sem nasadil sprint a zdrhl do trafiky a byl sem jeste malej k me tam pani tam schovala za pultem aby me nevideli. toe podle me nej. mozna to zni srabacky ale ja nejsem zadnej nabusenec tea abych zmlatil dva o nekolik let starsi kluky(me 11 jim tak 17). a tady rikate jooo peprak to dam a je pravda ze s nim v kapse se citite bezpecneji ale kdyz prijde na vec tak nwm kdo ho pouzije. ja osobne jim radsi dam mobil nez aby me treba pichnuli do bricha nozem a ja bych umrel nekde na zemi v bolestech. branil bych se jen kdybych umel nejaky bojovy umeni kung-fu karate apod. to pak date i vic lidi a kdyz mate cernej pas tak vas asi jen tak nesundaj. ale nemyslim si ze by se nekdo mel bat o svoji rodinu jedine ze by ten koho ste zmlatili znal nekoho primo z vasi rodiny a mel s nim naky styky jinak ne..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Kyssi Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 ale nemyslim si ze by se nekdo mel bat o svoji rodinu jedine ze by ten koho ste zmlatili znal nekoho primo z vasi rodiny a mel s nim naky styky jinak ne..... jasný, nemyslel sem to tak že bát se když zdrhnu, ale naopak když jim něco uděláš typu zlomíš ruce teleskopem, rozbiješ hlavu...atd. lidi jsou hloupí a začnou se mstít i když to původně začali oni. Je jedno jestli černej nebo bílej - pokaždý se chtějí pomstít (nebo aspoň v mnoha případech) za tu potupu že oni z toho konfliktu nevyšli v pořádku. Je to extrém, ale když už někdo dělá takovéhle věci, tak si myslím, že pro něj není těžké zmlátit někoho kdo je vám nějak blízký. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porty Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Heh, pepřík nebo nůž? Kup si devítku a rovnou mezi oči a máš pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Heh, pepřík nebo nůž? Kup si devítku a rovnou mezi oči a máš pokoj Tys asi zabil už hodně lidí co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 aukro....tak seženeš všechno kámoš nedávno koupil prave boxer+peprak vše po 40 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Tak jsem precetl kazdou zpravu v tomhle topicu, kazdej droporucuju boxery, teleskopy, pepraky, atd atd... Urcite se rozhodni podle sebe... jeslti se chces prat nebo ne. Ale nikdy nevis, co se stane priste. V tvem pripade bych radil se moc nezajimat a jestli by byly fakt ty problemy tak ten peprak... Ale jak rikam, moc si s nima nezacinej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Už jsem tady pár týdnů zpátky psal.. Opravdu boxera nedoporučuju.. Pokud s tím neumíš dávat ránu, je možné, že tomu člověku poškodíš nějaké důležité orgány, nedejbože, když mu s tím jebneš do hlavy to je velká pravděpodobnost, že ho zabiješ. Na druhou stranu, posereš to, a oni tě dostanou na zem.. Víte jak se likvidují lidi s boxerem? Taková nechutná praxe je nechat toho boxera na ruce a jen na tu ruku dupnout... Všechny kůstky v prdeli a pravděpodobně už si nikdy nevyhoníš... Takže boxera opravdu ne. Já sám osobně vlastním berettu. První náboj slepý, ostaní ostré. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 taky stema zmr...a mam spatnou zkusenost sel sem z kina na Ladvi 3 osmilety haranti na me rvali ze sem debil tak sem je poslal do pr...e a do 10minut tam bylo cely sidliste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Intelgame Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Sou to svi.ě nejsem racista ale na tohle bacha,jak zde bylo psáno boxer určitě spíš ne spíš ten sprej,protože s tim boxerem můžeš taky narazit na někoho kdo se ho nelekne a pak ho nějak zmrzačíš a co pak ? Jak vůbec pak vysvětlíš žes ho měl u sebe cikáni před fízlama jako andílci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gecoch Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 No, já doporučuji taser: http://gadgets.zive.cz/?q=node/2044 ;) Akorát je dražší, než pepřák atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.