Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

:-) ani ne, ps3 jsem si pořídil jen ze zvědavosti jak na tom běhá linux a v porovnání třeba s C2D 2Ghz to je strašně pomalý...já už dávno nejsem 15letej kluk :-D

jenom pro info: včera vyšla nová verze YDL v6.0 a ta by dle specifikace terrasoftu měla obsahovat Cell SDK v3.0 což je vývojové prostředí pro tvorbu vlastních aplikací pro cell v ps3..na ftp ještě není volně ke stažení takže zatím nemůžu porovnat s verzí 5.0.2 co mám v ps3.

• Odpovědi 147
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
hmm..to s tím updatem to bude problém, pokud neupdatnu fw tak nemůžu hrát online že? :( snad to ICE nějak vymaká

lol cože ???, proč bys nemohl ??

EDIT:však to bude ISOLOADER takže sony nic nemůže

A kdo rikal ze uz sony neudela tu chybu jako s psp?! :D A ISOa nepujdou?!:D...A mame to tu znova...jsem zvedavej kdy nekdo dalsi rekne ze to nepujde :P...

třeba se jim to nepovede........ prolomení PSP travlo 7 měsíců viz Humma Kavula a jeho legendární Fastloader / UMD Emulator--- doufám že se jim to povede.. :)

Odesláno

uplne se přidavam at se na to vykaslou :-Duz nechci byt pirat na ps3 jen a jen original vzdyt jsme uz od sony dostali tolik zadarmo a vy hamouni chcete jeste vice:-D nevim jak vy ale 1500kč za hru neni zase takova hruza a aspon nebudu mit kopec blbosti ktere stejne nedohraju a pak se jen staci zeptat bude online na pripadnem custome firmware??? bez updatu se na online nedostanete souhlasim psp tim znicili ty hry stoji za h.... skoro vsechny

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu