SEMRY Odesláno Listopad 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2006 2sonnyz Ty si měl v tom base packu fw 2,71 nebo si updatoval z 2,60? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Listopad 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2006 Nene byl tam FW 2.71 od základu a na demodisku jsem čuměl byl update na fw 2.00 :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Listopad 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2006 Nene byl tam FW 2.71 od základu a na demodisku jsem čuměl byl update na fw 2.00 :P To je divný........... Kámoš těd čeká na basepack a hádáme se jestli bude Ta-082 má tam bejt FW 2,60 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Listopad 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2006 Nene byl tam FW 2.71 od základu a na demodisku jsem čuměl byl update na fw 2.00 :P To je divný........... Kámoš těd čeká na basepack a hádáme se jestli bude Ta-082 má tam bejt FW 2,60 No deska TA-082 podporuje FW 2.5 a vyšší. Nevím jestli dělali starší desky s FW 2.60. Ale řekl bych že tam bude TA-082. Z kama si to objednal a za kolik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2006 super, diky ti tenhle nej good navod! mam TA-082, ale uz stejne parim...faktec diky!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Listopad 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2006 PROSIM VÃS AJ MNE POMOZTE!!!!!!!!!!!!!!!! KED VYPNEM PSP TAK MY TA HRA ZMIZNE?????????????????? ZE KED SI OD KAMOSA V SKOLE ZICAM UMD A NAKOPIRUJEM SI TO S TYM PROGRAMOM A KED PRIDEM DOMOV A ZAPNE PSP TAK TO TAM BUDEM MAT????????????????? PROSIM POMOZTE A NAPISTE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Listopad 29, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2006 nespamuj :evil: Musis znovu spustit Henc,Devhook a pak dokud neresetujes PSP, tak by ti mela zustat v GAME jako UMD hra... pokud jak rikas prijdes domu zapnes PSP a uz tam neni, tak PSP nevypinej uplne. Tzn. dej ho do sleep (jen packu rychle nahoru a pust ji dolu, jakmile ji podrzis nahore 2 a vice sekund, tak se PSP vypne uplne a musi se znova bootovat(proto tam pak ISO neni videt jako UMD)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b.o.b.i.k Odesláno Listopad 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2006 a kdyz mas tech ISO her ve slozce vic, muzu nejak mezi nima prepinat bez toho, aniz bych resetoval devhook? protoze na tom obrazku ctu L/R change ISO, coz mluvi samo za sebe. Je to opravdu tak, nebo musim nakonfigurovat znova DH? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XPM Odesláno Listopad 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2006 a kdyz mas tech ISO her ve slozce vic, muzu nejak mezi nima prepinat bez toho, aniz bych resetoval devhook? protoze na tom obrazku ctu L/R change ISO, coz mluvi samo za sebe. Je to opravdu tak, nebo musim nakonfigurovat znova DH?je tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KrocanX Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 jenom upresnim..Home+L/R.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 hele, nevim jestli se to tu uz probiralo, ale asi joo..ja hraju na ViceCity 333 a je to mnohem lepsi, jenomze to vic zere...nemuzu si tim nic posrat?? treba ze bych to usmazil..:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Prosinec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 Hele Dutchi budeš dělat i balík s novějším HEND? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KrocanX Odesláno Prosinec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 a ja bych mel dotaz....takze ty novy star warsky se asi nerozjedou na 2.71 s tim starsim dh co? musel bych tam hodit tu 0.5, ktera je nestabilni....? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtmz Odesláno Prosinec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 Moc moc pekna prace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchoj35 Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 neni něco takového i na fw 2.82? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 neni něco takového i na fw 2.82? rek bych ze ne, ae bylo by to good 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
godlike Odesláno Prosinec 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2006 jestli to spravne chapu cele je to emulace, tudiz nema to vliv na vykon psp ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 jestli to spravne chapu cele je to emulace, tudiz nema to vliv na vykon psp ? jestli to myslis tak, ze ho to muze poskodit, tak ne :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
godlike Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 jestli to spravne chapu cele je to emulace, tudiz nema to vliv na vykon psp ? jestli to myslis tak, ze ho to muze poskodit, tak ne :wink: nn myslim ze kdyz se to cele emuluje jestli napr. jdou vsechny hry plynule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 no, me za¨tim sly veschny plynule....jenom v TonyhoProject8 se mi to pravidelne vypina u videa, ale to je podle me spatnym CSO.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KrocanX Odesláno Prosinec 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2006 no, me za¨tim sly veschny plynule....jenom v TonyhoProject8 se mi to pravidelne vypina u videa, ale to je podle me spatnym CSO.... mas urcte rip co? me dela taky..;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 PSP mám od soboty a tak se chci zeptat, jak je tohle bezpečné? :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KrocanX Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 ja uz tuhle proceduru provozuju celkem dlouho, tak dva mesice....proste hned od ty doby co to bylo vydany a zatim nic...jedinny co se zmenilo je, ze henc mi psp restartuje tak jednou z peti..driv ctyrikrat z peti, tak psp nevypinam, ale jenom uspavam a je to v poho...;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 ja uz tuhle proceduru provozuju celkem dlouho, tak dva mesice....proste hned od ty doby co to bylo vydany a zatim nic...jedinny co se zmenilo je, ze henc mi psp restartuje tak jednou z peti..driv ctyrikrat z peti, tak psp nevypinam, ale jenom uspavam a je to v poho...;) Dík moc, jsem lamka a bojím se o nový psp. :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 ja uz tuhle proceduru provozuju celkem dlouho, tak dva mesice....proste hned od ty doby co to bylo vydany a zatim nic...jedinny co se zmenilo je, ze henc mi psp restartuje tak jednou z peti..driv ctyrikrat z peti, tak psp nevypinam, ale jenom uspavam a je to v poho...;) heh, to me taky,je to lepsi proste jenom uspat, nevybiji se tim vic batreka, ne?! uplen stejne....ale u toho Tonyho nevim...myslel sem ze mam full..mam tam i videa muziku vsechno..nevim...a ma to 1.2GB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts