Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Volba Prezidenta

Guns-player

Recommended Posts

• Odpovědi 139
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

no konecne klaus je nejlepsi. mozna se mu smejeme kdyz mluvi ale v ty hlave naproti od svejnara neco ma.

zase si potvrdil, že si blbeček.....ty znáš Švejnara? Ty si sním někdy mluvil? Jak o někom můžeš říc, že v hlavě něco má, nebo nemá? Pokud se vytříbí do finální volby dva kandidáti, myslíš, že se může jednat o nějaký retardy jako jsi ty? Za druhý neznáš ani Klause ani Švejnara....jsi totiž moc mladej....Klausovo pokus s názvem velká privatizace, která stála státní kasu 3 Bio Kč si pamatovat nemůžeš.....stejně jako nemůžeš znát aktivity a postoje Švejnara z tý doby......je mi jedno kdo se ti líbí, ale mlít o někom takový kraviny tak ze sebe děláš v očích ostatních vola........

jinak mě osobně je jedno, kdo bude prezidentem......jelikož si ale p. Klaus zajistil titul Mr. Prezident díky komunistům a přeběhlíkům, tak mu to prezidentování vůbec nepřeju.........

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže pro mě a pro ty kteří chtěli Klause je to úspěch, jinak musím poblahopřát i p. Švejnarovi zato jak daleko se dostal i když se v České politice předtím neangažoval. A také zato, že neodstoupil i když ze začátku měl minimální šance. Jako divák všech záběrů ČT můžu říct, že se mi volba líbila a díky profesionalitě redaktorů se na to dalo dívat.

PS: Komunisti dobře taktizovali to se musí nechat..i když co mohli jiného dělat ve svém postavení...

Odkaz ke komentáři

fajn Doufam že za těch 5 let ještě stihne ulevit na danich protože mam špatny pocit, že pak přijde někdo z třešni nebo tak něco a budeme v *****. Btw Ski dík za výbornou diskusi maš dobre obhajoby celkem ale jak vidim Stalo se, co se stát mělo.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu