polopate Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 Co je v packu? Ten 360.PSAR nebo ten Dumper? Je tam totiz napsany "360.PSAR vytvoříte 3.60 Dumperem POZE na fw 3.60M33" to ten dumper muzu spustit pouze na 3.60M33? EDIT// jéžiš už jsem si toho všiml... sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Květen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2008 Jestli tomu rozumim tak muzu mit normalne Pandoru, ale muzu nabootovat FW z flash? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pantani1 Odesláno Červenec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 Ahoj mám menší problém ohledně flashe nového firmwaru do mého PSP. Vlastním první verzi tohoto zařízení. cca rok a půl mi ležel ve skřini a když jsem si chtěl opět zahrát nějakou tu hru, Stáhl jsem prá nových. Narazil jsem na problém ohledně zastaralého firmwaru. Momentálně mám verzi 3.40 OE-A. Mohl by mi někdo prosím napsat postup jak dál postupovat. Snažil sem se pročítat forum, ale přeci jen jsem z toho dost zmaten. Budu rád za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Červenec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 Fajn a proč kvuli tomu oživuješ 2 roky starý téma který s tebou v podstatě vůbec nesouvisí?, prostě si stáhni CFW 5.00 m33, nainstaluj, potom 5.50 gend3 a taky nainstaluj, jak se to instaluje najdeš tady, http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2009120019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červenec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 Nejjenodušší by bylo přes pandoru nahodit 5.00 M33 a pak update na 5.50 GEN. Počítám, že nemáš pandoru takže máš dvě možnosti jak udělat update na 5.50 GEN, který je nejnovější. Bud uděláš postupný update na 3.52 M33-4, potom na 5.00 M33-6 a potom na 5.50 GEN-D3. A nebo aktualizuješ na oficiální firmware 5.03, potom nahodíš ChickHEN a přes Recoveryflasher naistaluješ 5.00M33, pak uděláš update na 5.50 GEN. // @Raczek: Update na 5.00M33 jde jen z CFW 3.52 M33-4 a nebo novějším, jestli se pletu, tak mě opravte. //2: Jo, dík, opraveno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Červenec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 vlastně pravda, sry :) edit: oprav si to, máš tam 5.50 m33-6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 17, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 Update na 5.00M33 jde jen z CFW 3.52 M33-4 Jo je to tak. Jinak post od Raczek je smazán, nepodporujeme konkurenční weby, jsme na CF :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pantani1 Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 díky za typy. Nebyl by někdo ochoten semnou celej postup skonzultovat přez icq. A flash provést ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 18, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Už ti to tady psali :blink: Nejjenodušší by bylo přes pandoru nahodit 5.00 M33 a pak update na 5.50 GEN. Počítám, že nemáš pandoru takže máš dvě možnosti jak udělat update na 5.50 GEN, který je nejnovější. Bud uděláš postupný update na 3.52 M33-4, potom na 5.00 M33-6 a potom na 5.50 GEN-D3. A nebo aktualizuješ na oficiální firmware 5.03, potom nahodíš ChickHEN a přes Recoveryflasher naistaluješ 5.00M33, pak uděláš update na 5.50 GEN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsMajor Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Reagoval bych hned na tu úvodní manuál. Jak mám spustit HW aplikaci na oficiálním FW??? Jako jak? Spousta aplikací na unbrick a downgrade ale nic pro psp s oficiálním firmware. Když už mám CFW, jsem vychechtanej. Vo co jde? Proč nemůžu, respektive může mě někdo poradit jak mám downgradowat psp s Official Firmware 5.55? Vyzkoušel jsem hodně možností. Slibně vypadala možnost tato http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2007080018, kde mě hned v úvodu zaujala věta "sen se stal realitou" opět nastaly problémy. Když jsem spouštěl na psp s CFW 5.50 GEN D3, když se tam teda říká, že potřebujete dvě tak to hodilo chybu že nejde načíst. Prostě jsem v koncích a nevím jak dál. Zase. Slibně vypadala tahle možnost, když jsem na ni narazil http://console-forum.net/tema/21789-dark-alex-s-timemachine ale 3 ze 4 odkazů nefunkční. Kde to jsme? O ničem. Help 0. Co mám udělat abych se zbavil toho zjebanýho oficiálního firmware? Ví to někdo? Psp slim 3004 s fw 5.55 original. Co mám udělat. Please. Ouzky.m@email.cz Jsem odhodlaný jít a probrat všechno ale potřebuju ukázat směr. Díky předem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.