knapik Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 zkousim fronta z lavicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 jednou jsem skocil na auto samozdrejme alarm no pak me serval maitel no a to je asi vse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 To PSP: Něco ti řeknu: v pk jsou o hodně lepší lidi než nějaký skejťáci protože tě nehecujou do něčeho co víš, že nedáš. Skejťáci, když se vymeleš, se ti zasmějou a ještě tě poflušou.Nechci ti brát názor ale pk je i filosofie jak žít život, mně to moc pomohlo, k těm svalům, k pk potřebuješ malý ale pevný svaly, žádný giganty se kterýma nemůžeš dát ani underbara... To s tim mastrem, to jsem nemyslel vážně, myslel jsem si že by vás to mohlo povzbudit (i když jsem za mástra byl před holkama xD). Navíc ke skejtu atd...potřebuješ hrozně moc prachů, k parkouru si akorát koupíš boty a skáčeš do alelujá... Navíc pro mě je už pk jako droga, život je o tom překonávat překážky a jít dál, mně to tak naprosto vyhovuje a řídím se tím. K zraněním: je jich o hodně méně než u skejtu, rapidně míň, pokud si myslíš že arkour jsou saltíčka a že přes zábradlí dáváš stojku a ještě s otočkou a malíčkem v nosu, pleteš se. V parkouru je výzva, každý krok si musíte vyměřit, naučit se ho a zlepšovat, s tim vám pomohou i další traceuři a já si takhle našel spoustu kámošů. Pokud máš i další své názory, klidně mi je sem zděl, rád ti je vyvrátím...xD je videt ze opravdu neznas nikoho kdo jezdi na sk8u, protoze ne tohle oni nedelaji. uci se spolecne triky a pomahaj si rikaj si rady jak co delat a fakt se ti nidko nesmeje. Ke skejtu prachu? koupis sk8 za tri litry no mozna vic ok ale takdo peti se vejdes pak jeste boty a si vklidu. teda kdyz chces mit hodne dobry vybaveni ,sk8 se da sehnat i do litra. a ver mi ze kdyby ses naucil na sk8 jen par zakladnich grindu nebo jen kickflip a heelflip uz budes taky za mastra kdyz o tom furt tak meles :roll:. Jinak kdyz jezdis na sk8 street tak to muez bejt taky vyzva, pres kazdou prekazku udelat nakej trik ve vysoky rychlosti kterej kdyz neumis k si poradne nameles. Jezdeni na sk8 je taky mimochodem zivotni styl. Jinak na sk8 moc sice nejezdim ,ale tak co vid. Ja se docela rad hadam:D:D:D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 xD je to vidět, ale rád se s tebou podělim o názor. Zase si vem že se skejtem se nedostaneš na takový překážky jako parkourem a nemáš takovou volnost pohybu. Navíc nevim, jak bys použil skejt při útěku, např. do kopce nebo přes třímetrovou zeď nebo přes vyšehradský hradby (já se přes ně, do divadelní části už dostal!). Nebo když máš zábradlí, tak co uděláš aby ses přes něj dostal, buď na kole či na skejtu a i na dalších prostředcích? Monstruck vynechej xD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 xD je to vidět, ale rád se s tebou podělim o názor.Zase si vem že se skejtem se nedostaneš na takový překážky jako parkourem a nemáš takovou volnost pohybu. Navíc nevim, jak bys použil skejt při útěku, např. do kopce nebo přes třímetrovou zeď nebo přes vyšehradský hradby (já se přes ně, do divadelní části už dostal!). Nebo když máš zábradlí, tak co uděláš aby ses přes něj dostal, buď na kole či na skejtu a i na dalších prostředcích? Monstruck vynechej xD. no to mas asi pravdu no jako rikam ze ta volnost pohybu je jedina vec ktera by me na tom lakala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 no takovy lamy sem jeste nevidel:lol::lol::lol:vy tady zacnete o parcouru,kterej ma vlastne podstatu o prekonani vlastnich limitu,a sebeduvěře,a nakonec se budete hadat,jestli je lepsi skate nebo parcour......to je jak se hadat jestli je lepsi delat judo nebo motocross....a nejvic me dostava,ze někdo preskoci lavicku,nebo preleze zed,a mysli si ze dela parcour:lol::lol::lol:nebo je namakanej,a hned je to parcourista:lol:fakt nemuzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 :blink:O tom tady bmyslim nikdo nemluvil, jinak parcour je špatně, je to PARKOUR tak bacha... Tadyta diskuze byla už jen o podrobnostech tak nevim proč to tak řešíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 nj,zase chytrák,já to přece neřešim,a je to v originale LE PARCOUR,tak me pls nepoucuj.....ale jinak si s tebou docela rad zaskacu(viz tvůj podpis):D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 Jj, já s tebou taky (jestli sji četl na www.parkour.cz historii parkouru, věděl bys, že se z parcour stalo parkour kvůli tomu, že to zní tvrději, stejně jako z tracer se stal traceur...). Kdyžtak písni na icq, v sobotu bych asi šel! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Červen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2008 Jj, já s tebou taky (jestli sji četl na www.parkour.cz historii parkouru, věděl bys, že se z parcour stalo parkour kvůli tomu, že to zní tvrději, stejně jako z tracer se stal traceur...).Kdyžtak písni na icq, v sobotu bych asi šel! Hele v sobotu bych taky možná přišel.......uvidíme podle času Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Červen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2008 Supr, doufam že to vyjde víc lidem Tak teda dneska se trénink koná: KDY: 15:00 KDE (místo srazu): zastávka tramvaje Koh-I-Nor (jedete tramvajemi 22, 23, 7, 6 atd...) Stavte se kdo můžete, čim víc nás bude, tím líp! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 no tak ja parkour delam 3 tydny a jde o to se snazit protoze napoprvy vam vubec nic nejde no a zatim umim nekolik malo triku:skok parakotoul lazy-preskoceni zabradli nuzkami a zitra a dalsi dny se hodlam ucity nebo spise mam v planu: two hand-chytnete se dvouma rukama a zabradli preskocite ale nohy jdou bokem! tic tac-odrazeni od zdi underbar-proskoceni zabradli zatim tedy toto a parkour me moc bavi je to parada a nejvetsi radost je to kdyz se naucite novej trik:wohow: radost jak kdyz date gol pri florbale hokeji fotbalu napr:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin12Cz Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 no tak ja parkour delam 3 tydny a jde o to se snazit protoze napoprvy vam vubec nic nejde no a zatim umim nekolik malo triku:skokparakotoul lazy-preskoceni zabradli nuzkami a zitra a dalsi dny se hodlam ucity nebo spise mam v planu: two hand-chytnete se dvouma rukama a zabradli preskocite ale nohy jdou bokem! tic tac-odrazeni od zdi underbar-proskoceni zabradli zatim tedy toto a parkour me moc bavi je to parada a nejvetsi radost je to kdyz se naucite novej trik:wohow: radost jak kdyz date gol pri florbale hokeji fotbalu napr:D Je to good, taky to s partou skousime... ale nejde to zatim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 jednou jsem skocil jednomu dedkovi na auto a hned zase dolu jenze deda byl pobliz a chtel po mne 500,- za to ze delam blbosti bohuzel jsem mu je musel dat jinak by to vykecal rodicm a poslouchat celej vecer ze na auta lezou jenom kkti jsem ten vecer nemel :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 Takže ve 13 jsi mu v klidu vysolil 500,-? To bych chtěl vidět.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 no snadno,msel jsem prodat hru na xbox 360 :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 tyjo tak dneska bude velkej trenink s kamosem chctel bych se dneska naucit tic tac a two hand a speed je toho hodne:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 joo dneska jsem se naucil underbar:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 to nikdo jinej nedela parkour?:cry: pojdte o tom kecat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Čubo stalo se ti něco někdy podobnýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Čubo stalo se ti něco někdy podobnýho jj hlavne pres ty zabradli:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Dělám umím : Two hand,lazy,monkey,vyběháváni zdi,parakotoul,a další kravinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 no tak ja parkour delam 3 tydny a jde o to se snazit protoze napoprvy vam vubec nic nejde no a zatim umim nekolik malo triku:skokparakotoul lazy-preskoceni zabradli nuzkami a zitra a dalsi dny se hodlam ucity nebo spise mam v planu: two hand-chytnete se dvouma rukama a zabradli preskocite ale nohy jdou bokem! tic tac-odrazeni od zdi underbar-proskoceni zabradli zatim tedy toto a parkour me moc bavi je to parada a nejvetsi radost je to kdyz se naucite novej trik:wohow: radost jak kdyz date gol pri florbale hokeji fotbalu napr:D Nemůžu si pomoct, ale ty mi přijdeš jako typ děcka, co chce mít všechno hnedka. V Parkouru se nevyznám, ale hraju fotbal a vím co to je se něco naučit, chce to makat, namáhat se , zkoušet, ale ty už bys chtěl po 3 týdnech umět všechny triky v Parkouru. Všechno děláš tak narychlo, tak zbrkle .. Kdesy si dokonce psal, že chceš natočit parkour video ..to už je na mě moc.. Nemusíš být ve všem nejlepší, nemusíš všem ukazovat "jak se to dělá" .. Zkus na sobě makat, vypracovat tělo, alespoň 2,3 měsíce se věnovat posilování, a né se hned vrhnout na triky ... :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 je to fakt videt ze se v parkouru nevyznas protoze tyhlety techniky jsou zakaladni preskoky co se pomalu ucis v telaku takze asi tak parkour delam dva mesice skoro tri a naucil jsem se prave min technik ale ovladam je a vim co presne delat:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 je to fakt videt ze se v parkouru nevyznas protoze tyhlety techniky jsou zakaladni preskoky co se pomalu ucis v telaku takze asi tak parkour delam dva mesice skoro tri a naucil jsem se prave min technik ale ovladam je a vim co presne delat:D Zato ty se v něm vyznáš po 3 týdnech, ty Davide Belle ..:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.