fuckp Odesláno Únor 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 nej by byl film z WoWka :) a ten bude ;) film produkuje Legendary pictures a vydani se planuje zatim na rok 2009 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chvalsinak Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 kmotr-gotfather a na film Postal se těším hrozně moc.... hra nejvíc mazec :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kronoss Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 kmotr-gotfather a na film Postal se těším hrozně moc.... hra nejvíc mazec :D Godfather byl take opacne - film a podle nej hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 Můj nejoblíbenější film podle hry asi navždycky zůstane Mortal Kombat. Poprvé jsem to viděl u táty na kabelovce a pak když to vysílala Nova, tak jsem málem blil. Jak tenkrát podělali dabing, to se jim snad nikdy tak nepovede. "Lord Rajdén, Škorpjón a Mráz..." Hrůza. Nakonec jsem si každý týden chodil půjčovat kazetu, která byla, díky tomu, že jsem to doporučil všem co znám, dost ohraná. Pak ještě ušly oba Tomb Raidery. Silenty Hill byla taky slušná extáze a málem bych zapomněl na Final Fantasy VII Advent Children, který byl vytvořen pro fandy hry a paradoxně od nich to kritikou dost schytal. Pro mě je to ale pěkný animák s výbornou akcí a příběhem o něco slabším než má hra (což znamená, že je super). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 Postal jako film uz dááávno vyšel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 ....no jo ja si to nak otocil takze film podle hry no tak treba: ten Resident evil, silent hill, ze by pokemoni? to nwm co bylo driv esi hra nebo serial, Pokemoni byla první hra :) btw Postal http://www.csfd.cz/film/224878-postal/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Únor 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 Pokemoni byla první hra :)btw Postal http://www.csfd.cz/film/224878-postal/ ten Uwe Boll je asi hroznej vocas :):wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 líbil se mi Silent Hill a Resident Evil (jen první díl) a těším se na Warcraft :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goli Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 nej by bylo GTA a god of war 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TyraniusXf_M00N Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 líbil se mi Silent Hill a Resident Evil (jen první díl)a těším se na Warcraft :bash: On bude Warcraft film ? ..no to je husty :) uz se nemuzu dockat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 warcraft jako neoficilani film uz je ;) neni to hrany, ale pribeh s herni grafikou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 ja znam InThe Name of King a Dungeon Seige Tales:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 On bude Warcraft film ? ..no to je husty :) uz se nemuzu dockat :) bude, ale až příští rok, zato z produkce Blizzard Entertainment :bash: + Legendary Pictures + Warner Bros. Pictures - takže propadák by to být neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rohlyk Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 No měl by bejt taky Princ z Persie co já vim... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 jj Prince of Persia: Sands of Time - v létě 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kralyk Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Hustej by byl večerníček Patapon :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.