Han Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 hledal jsem na stahuj,slunecnici...atd ale proste ta kvalita translatoru neni takova jak bych cekal, prelozi mi to vzdy nehorazne spatne... kdyz tu na foru vidim ze to nekdo neco projel translatorem tak to aspon z 80% dava smysl ale zadny takovy jsem nenasel... diky za pomoc :idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 PC Translator -> warforum.cz ;) ...... žádnej translator ti to nepřeloží tak jak by to mělo bejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Únor 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 oki, dal jsem jim tam request :) jj jen jsem rikal ze kdyz mi to prelozi tak to je uplne mimo... ale kdyz to tu projede nekdo z fora tak to aspon dava smysl PROSTE HLEDAM KVALITNI TRANSLATOR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saitek192 Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 pc translator ¸- uplna srajda mam ho taky ale nic jinyho sem nenasel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominick Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 najnovsia verzia pc translator 2007 pozna uz aj sklonovanie aj casovanie, takze to preklada super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 nejlepsi je se spolehnout na svoje vlastni schopnosti , a pokud clovek nema dostatecne vedomosti tak na schopnostech nekoho jineho ... bohuzel translatory zatim vice text zkazi nez prelozi :( Edit : Dominick ... mas nejakou ukazku textu ? postni plz tady jsem zvedavy jak to prelozi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Únor 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 nejlepsi je se spolehnout na svoje vlastni schopnosti , a pokud clovek nema dostatecne vedomosti tak na schopnostech nekoho jineho ... bohuzel translatory zatim vice text zkazi nez prelozi :( jj asi tak, jenze i kdyz jsem zivej slovnik (tak mi rikaji ve skole) tak proste tyhle HW a SW blafy neprelousknu, a translatory na tom nejsou lip :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 pc translator ¸- uplna srajda mam ho taky ale nic jinyho sem nenasel Tak tedy nechápu proč nazýváš tento program nějakou srajdou, když lepší program na překlad textů snad není a ve free už vůbec ne... Tomu programu nic nechybí kromě té gramatiky je povedený překládač Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 no prave, krome te gramatiky..a ta je v ENG potrebna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 PC translator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 jj asi tak, jenze i kdyz jsem zivej slovnik (tak mi rikaji ve skole) tak proste tyhle HW a SW blafy neprelousknu, a translatory na tom nejsou lip :) tjn to pak dyz ctes nakej text o psp nebo tak tak rozumis pulce jen proto ze tam pisou o lejzrech ruznejch materialech atd...... to nepomuze vetsinou ani slovnik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts