Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Hledam kvalitni translator

Han

Recommended Posts

hledal jsem na stahuj,slunecnici...atd ale proste ta kvalita translatoru neni takova jak bych cekal, prelozi mi to vzdy nehorazne spatne... kdyz tu na foru vidim ze to nekdo neco projel translatorem tak to aspon z 80% dava smysl ale zadny takovy jsem nenasel... diky za pomoc :idea:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...

nejlepsi je se spolehnout na svoje vlastni schopnosti , a pokud clovek nema dostatecne vedomosti tak na schopnostech nekoho jineho ...

bohuzel translatory zatim vice text zkazi nez prelozi :(

Edit : Dominick ... mas nejakou ukazku textu ? postni plz tady jsem zvedavy jak to prelozi

Odkaz ke komentáři

nejlepsi je se spolehnout na svoje vlastni schopnosti , a pokud clovek nema dostatecne vedomosti tak na schopnostech nekoho jineho ...

bohuzel translatory zatim vice text zkazi nez prelozi :(

jj asi tak, jenze i kdyz jsem zivej slovnik (tak mi rikaji ve skole) tak proste tyhle HW a SW blafy neprelousknu, a translatory na tom nejsou lip :)

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...
pc translator ¸- uplna srajda mam ho taky ale nic jinyho sem nenasel

Tak tedy nechápu proč nazýváš tento program nějakou srajdou, když lepší program na překlad textů snad není a ve free už vůbec ne...

Tomu programu nic nechybí kromě té gramatiky je povedený překládač

Odkaz ke komentáři

• 4 months later...
jj asi tak, jenze i kdyz jsem zivej slovnik (tak mi rikaji ve skole) tak proste tyhle HW a SW blafy neprelousknu, a translatory na tom nejsou lip :)

tjn to pak dyz ctes nakej text o psp nebo tak tak rozumis pulce jen proto ze tam pisou o lejzrech ruznejch materialech atd...... to nepomuze vetsinou ani slovnik

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu