shadow.wizard Odesláno Květen 25, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Květen 25, 2008 EDIT! Citajte prvy prispevok! Citovat
xDante1986 Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 28, 2008 akorát se tam s banem těžko dostanu takže je mi to naprd Citovat
muWme Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 28, 2008 akurat kdyz dam chci pridat svuj gametarg tak forum vyhodi nejakou hlasku.. :-( ----------- Your submission could not be processed because a security token was missing or mismatched. If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error Citovat
xDante1986 Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 28, 2008 muwme neruš s postem mě zajímá jak se tam dostanu když mě to nepustí na xlive :D Citovat
shadow.wizard Odesláno Květen 28, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Květen 28, 2008 akurat kdyz dam chci pridat svuj gametarg tak forum vyhodi nejakou hlasku.. :-(----------- Your submission could not be processed because a security token was missing or mismatched. If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error Chod do svojho profilu a dole mas Xbox Live Gamertag Citovat
xDante1986 Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 28, 2008 nicméně se mi tu někdo snaží vyhýbat odpovědi :lol: Citovat
Zavorka Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 28, 2008 nicméně se mi tu někdo snaží vyhýbat odpovědi :lol: vždyť ty víš jaká je odpověd:lol: Citovat
xDante1986 Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 28, 2008 dobrý způsob jak vyřadit toho kdo má nejvíc :lol: dobrá finta Citovat
wizzy Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2008 Pridejte me tam napise mi to chybu viz muj podpis Citovat
Zavorka Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2008 Pridejte me tam napise mi to chybu viz muj podpis jde to!... :dozey: EDIT: kdybys aspon napsal co ti to napíše :dozey: Citovat
wizzy Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2008 to co tady Your submission could not be processed because a security token was missing or mismatched. If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error please chci tam taky byt mocinky Citovat
Olaf Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 4, 2008 to co tady Your submission could not be processed because a security token was missing or mismatched.If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error please chci tam taky byt mocinky To samý...je v tom nějaká zrada...pls help? Citovat
Olaf Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 4, 2008 Chod do svojho profilu a dole mas Xbox Live Gamertag Buď jsem blbej nebo slepej. Oboje se nevylučuje. Ale ten Xbox Live Gamertag button tam nemůžu najít...a nesmějte se mi, že jsem lama :cheesygrin: Citovat
narliza Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 4, 2008 v osobním nastavení, kde vyplnuješ svuj nick, icq atd... tak jed úplně dolu a tam máš napsáno Xbox Live Gamertag Enter your Xbox Live Gamertag máš tam prázdné políčko tak tam vyplníš svuj nick co máš na LIVE ;) a to je vše Citovat
Olaf Odesláno Srpen 6, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 6, 2008 v osobním nastavení, kde vyplnuješ svuj nick, icq atd... tak jed úplně dolu a tam máš napsáno Xbox Live Gamertag Enter your Xbox Live Gamertag máš tam prázdné políčko tak tam vyplníš svuj nick co máš na LIVE ;) a to je vše Jo, našel, díky. Další ala lama dotaz, tzn. že je v mém profilu viditelné GS? Jak to funguje? Je fórum nějak propojený s xbox.com, či co? ...nikde totiž nic nevidim :D Citovat
MalickyBobrik Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2008 Tak sem si konečně udělal účet taky se chci přidat ¨viz:podpis Citovat
wolfboy Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2009 DrDanyStein 1775 G xD a jak vypnu firewall na xku ? Citovat
stifmayster Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 21, 2009 jo ja se taky přidávám do party Citovat
PetraGTC Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 31, 2009 Tak už mám taky xko, tak jsem tu taky :) Citovat
Pennywise Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 29, 2009 Tak si mě tam aky přidejte viz podpis :) Citovat
jinek Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 6, 2009 Tak som tu http://card.mygamercard.net/Jinek+sk7.png Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.